• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik surecim

ayseningunlugu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
3
Kizlar..1 martta gebe olduğumu öğrendim beta hcg değerim 16 çıktı.. doktor kimyasal gebelik olduğunu kanamam olacağını söyledi.. 2 gün sonra da değer 7 ye düştü fakat hala bi kanamam söz konusu değil.. aynı şeyleri yaşayan var mı? Kanamam ne zaman başlar tahmini??

bende yaşadım zor oldu
Merhaba, kimyasal sürecinde adetiniz nasıldı? Daha yoğun ve uzun sürdü mü? Ben şu an kimyasal adetini yaşıyorum ve 6. Günüm hala kanamam normal adetime göre fazla. Ve hafif karın ağrım da var. Sanki adetin 3. Günü gibiyim. Bu normal mi?

Merhaba, kimyasal sürecinde adetiniz nasıldı? Daha yoğun ve uzun sürdü mü? Ben şu an kimyasal adetini yaşıyorum ve 6. Günüm hala kanamam normal adetime göre fazla. Ve hafif karın ağrım da var. Sanki adetin 3. Günü gibiyim. Bu normal mi?
Ağrısı çok kanaması fazla olmuştu ama kaç gün sürdü hatırlamıyorum inan ki

Kizlar..1 martta gebe olduğumu öğrendim beta hcg değerim 16 çıktı.. doktor kimyasal gebelik olduğunu kanamam olacağını söyledi.. 2 gün sonra da değer 7 ye düştü fakat hala bi kanamam söz konusu değil.. aynı şeyleri yaşayan var mı? Kanamam ne zaman başlar tahmini??
Bende yasadım sızde durum ne oldunuzmu ben hala bekliyorum olmadım adet

Bende yasadım sızde durum ne oldunuzmu ben hala bekliyorum olmadım adet
Yazıyı yazdıktan 2 gün sonra kanamam başladı beta 2.1 e düştü kanamam 4 gün sürdü pıhtılıydi agrili değildi adet gibi attim. Kanamam bitti. Bugün yine beta verdim 2.6 ya çıkmış korkmalimiyim acaba

Bende yasadım sızde durum ne oldunuzmu ben hala bekliyorum olmadım
Yazıyı yazdıktan 2 gün sonra kanamam başladı beta 2.1 e düştü kanamam 4 gün sürdü pıhtılıydi agrili değildi adet gibi attim. Kanamam bitti. Bugün yine beta verdim 2.6 ya çıkmış korkmalimiyim olmadımben olmadım hala

Ben ilk kan tahlılı verdım sonuc25 dı 6 sında randuvum vardı kese yok bebekte yok kan verdım 4.33 çıktı akşama kan verdım tekrar 3.3 duşmus ve hala kanmam yok beklıyorum olmadı kadın doğuma gıdıcem

Ben ilk kan tahlılı verdım sonuc25 dı 6 sında randuvum vardı kese yok bebekte yok kan verdım 4.33 çıktı akşama kan verdım tekrar 3.3 duşmus ve hala kanmam yok beklıyorum olmadı kadın doğuma gıdıcem
Geldi mi canim kanamann

Kanamam durdu bi anda 😕

Merhaba beta değerlerim şöyle geldi
13 mart 187.8
14 mart 199.5 (bu farklı bir laboratuvar)
16 mart(bugün)129.5

Son adet tarihimin ilk günü 19 şubattı,24 şubatta adetim bitti, 27 şubattan beri kahverengi-koyu pembe lekelenmem oluyordu yaklaşık 17 gündür, bugün beta düşüşünü gördüm fakat kanama kahverengiye dönüp kesildi birden, doktorum müdahale etmeyelim kanamayı bekleyelim dedi, ne zaman başlar bu adet kanaması, bu şekilde olan var mı acaba, aynı zamanda bugün yani 16 mart; gebelik olmasaydı beklenen adet tarihimdi

Kızlar selam beynim bulandı bana bi yardım edin reglim 13 Mart gösteriyor geçen ayda 9 şubatta oldum neyse gecikme yaşayınca 18 martta kan verdim 79 20sinde verdim 64 21de verdim 80 3 gündür lekelenmem var neyim ben şimdi yarın doktora çıkacağım

Kızlar selam beynim bulandı bana bi yardım edin reglim 13 Mart gösteriyor geçen ayda 9 şubatta oldum neyse gecikme yaşayınca 18 martta kan verdim 79 20sinde verdim 64 21de verdim 80 3 gündür lekelenmem var neyim ben şimdi yarın doktora çıkacağım
Betanızda dalgalanma var bir düşmüş bir çıkmış. Doktor dış gebelik olup olmadığına bakacak. Sağlıksız bir durum var ama dış gebelik mi değil mi bakılmalı

Bu ay dan çok umutluydum bende cok degısk bır surec yasadım adetım dpo 16 da geldı ıkı gune yakın gecıkmelı cok fazla sancım oldu pıhtılı kanamam oldu et parcaları vardı ben hamılelıge vurmadım adetımın 3. Gunu beta bakmıslar hormon testlerımde ıkk kez betam 4.2 ıdı biliyorum geblık 5 ve ustu ama sankı o sevıyelere cıkmııs da dusmus gıbı geldı bana acaba kımyasalöı yasadım umutlanmak ıstıyorun

Back
X