- 17 Aralık 2020
- 968
- 427
- 33
- Konu Sahibi nazeninnazen
-
Evet canım var bu ay yeniden oluştu gebelikPeki şuan var mı bişey gebelik felan
Yaaa çok sevindim İnanEvet canım var bu ay yeniden oluştu gebelik
Evet canım var bu ay yeniden oluştu gebelik
Ne kadar süredir evlisin canımEvet canım var bu ay yeniden oluştu gebelik
İnşaAllah canım isteyen herkese nasip etsin AllahYaaa çok sevindim İnanRabbim bağışlasın sana canım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Bana da dua et lütfen
Amin canımİnşaAllah canım isteyen herkese nasip etsin Allah
Kafana göre yapma derim bende Aralık ayında klomen kullandım tekrar yazsın diye gittim şubatta kan testi me baktı pozitif çıktı kanamam olunca kimyasal gebelik geçirdim klomen alacaktım eczaneden ben kist yapmış ilk kullandığım alsaydım kimyasal gebelik te varmış daha da kötü olurmuşum Allah göstermesin deYa incir zeytinyagı kürünü deneyen var mı hiç
Anladım.. bakalım gebelik gerçekleşmezse eğer adet tarihim belli olacakAdetin ilk gününden sayarak ama değişiyor her ay
Bende kontrole gidicem bugün inşAllah tekrar verir mi doktor diye bnde kullandım KlomenKafana göre yapma derim bende Aralık ayında klomen kullandım tekrar yazsın diye gittim şubatta kan testi me baktı pozitif çıktı kanamam olunca kimyasal gebelik geçirdim klomen alacaktım eczaneden ben kist yapmış ilk kullandığım alsaydım kimyasal gebelik te varmış daha da kötü olurmuşum Allah göstermesin de
Aynen benim doktorum da 1-2 ay korun dedi tekrar olmaması için sanırım İnşAllah en kısa zamanda isteyen herkese nasip olur sana da canım2. Ay hemen kaldım ama dış gebelik olduSonuç itibariyle kalinabiliyor ama Tavsiyem yinede 1 ay dinlenmeniz
Amin kuzum nerde isteyen,dileyen ve hakedene Rabbim nasip etsin. Vardır herşeyde bir hayır. Böylesi daha zor korunmak en mantıklısı tamamen vücut dinlensinAynen benim doktorum da 1-2 ay korun dedi tekrar olmaması için sanırım İnşAllah en kısa zamanda isteyen herkese nasip olur sana da canım
Çok teşekkür ederim canım ilk aydan olduHayirlisi ile ilk ayinda olsun
Teşekkür ederim canım saol ilk aydan hamile kaldımBir çok kişi kimyasal geçirdiğinin farkında bile değil ondan üzülmeyin öbür ay bile kalabilrisiniz totalda ilk 1 sene diye düşünebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?