Merhaba hiç beklemenize gerek yok çünkü bunu her kadın bilmeden de yasıyor ve vucut cabuk toplanıyorSalı günü beta hcg 13 çıkmıştı adetim 1 gün geçmişti dün ise adet oldum tekrar kan verdim beta 9 a düşmüş doktor düşük dedi sizce hamile kalmak için sıkıntı olur mi bi daha ki ay yine hamile kalır mıyım çabuk acaba. Yada bir ay bekleyeyim mi. Kimyasal gebelik sonrası hamile kalmak yada düşük sonrası hamile kalmak kolay olur mu yada neden böyle oldu çok korkuyorum bilgisi olan var mı
Bende yasadım Nisan ayında şimdi tekrar hamileyimSalı günü beta hcg 13 çıkmıştı adetim 1 gün geçmişti dün ise adet oldum tekrar kan verdim beta 9 a düşmüş doktor düşük dedi sizce hamile kalmak için sıkıntı olur mi bi daha ki ay yine hamile kalır mıyım çabuk acaba. Yada bir ay bekleyeyim mi. Kimyasal gebelik sonrası hamile kalmak yada düşük sonrası hamile kalmak kolay olur mu yada neden böyle oldu çok korkuyorum bilgisi olan var mı
Ben yaşadım 3 ay sonra tekrar kaldım canım engel değil hatta sağlıklı gebeliğe yol açıyor üzülmeSalı günü beta hcg 13 çıkmıştı adetim 1 gün geçmişti dün ise adet oldum tekrar kan verdim beta 9 a düşmüş doktor düşük dedi sizce hamile kalmak için sıkıntı olur mi bi daha ki ay yine hamile kalır mıyım çabuk acaba. Yada bir ay bekleyeyim mi. Kimyasal gebelik sonrası hamile kalmak yada düşük sonrası hamile kalmak kolay olur mu yada neden böyle oldu çok korkuyorum bilgisi olan var mı
Anladım sağolunMerhaba hiç beklemenize gerek yok çünkü bunu her kadın bilmeden de yasıyor ve vucut cabuk toplanıyor
İnşallah yaBen yaşadım 3 ay sonra tekrar kaldım canım engel değil hatta sağlıklı gebeliğe yol açıyor üzülme
Şuan düşük dedikleri şey normal adet görme gibi oluyor demiBen yaşadım 3 ay sonra tekrar kaldım canım engel değil hatta sağlıklı gebeliğe yol açıyor üzülme
Evet normal adet görüyorsun bidaha ki ay bile kalabilirsinŞuan düşük dedikleri şey normal adet görme gibi oluyor demi
Peki 2 hafta 5 günlük düşükten sonra herhangi bi’ ilaç kullandınız mıEvet normal adet görüyorsun bidaha ki ay bile kalabilirsin
Hayır kullanmanıza gerek yok eğer ağrınız olursa acile gidin serum takıp iğne yapıyorlar 5 gün kanamam oldu onlarla ayakta durdum normalde cok sancılı geçerdi adetim yoğundu ama sancısızdıPeki 2 hafta 5 günlük düşükten sonra herhangi bi’ ilaç kullandınız mı
Salı günü beta hcg 13 çıkmıştı adetim 1 gün geçmişti dün ise adet oldum tekrar kan verdim beta 9 a düşmüş doktor düşük dedi sizce hamile kalmak için sıkıntı olur mi bi daha ki ay yine hamile kalır mıyım çabuk acaba. Yada bir ay bekleyeyim mi. Kimyasal gebelik sonrası hamile kalmak yada düşük sonrası hamile kalmak kolay olur mu yada neden böyle oldu çok korkuyorum bilgisi olan var mı
Merhaba her ay 15inde adet olurum 2 gün gecikti test yaptım çift çizgi çıktı kan testi verdim 97 çıktı 2 gün sonra ise 73 ve dün baktım 63 e düsmüs kimyasal gebelik dedi yüksek çıkıp sonra birden düsen varmı beta hcgsiSalı günü beta hcg 13 çıkmıştı adetim 1 gün geçmişti dün ise adet oldum tekrar kan verdim beta 9 a düşmüş doktor düşük dedi sizce hamile kalmak için sıkıntı olur mi bi daha ki ay yine hamile kalır mıyım çabuk acaba. Yada bir ay bekleyeyim mi. Kimyasal gebelik sonrası hamile kalmak yada düşük sonrası hamile kalmak kolay olur mu yada neden böyle oldu çok korkuyorum bilgisi olan var mı
Merhaba ben de kimyasal gebelik yaşadım ve benimki kürtajla sona erdi malesef, kürtaj olduğum için doktorum 2 3 ay korunmam gerektiğini söyledi korunmayı bıraktığım ay hemen hamile kaldım ama ben 6ay kadar istememiştim zaten yani 3 ay sonra bırakmadım korunmayı 6ay sonra bıraktımSalı günü beta hcg 13 çıkmıştı adetim 1 gün geçmişti dün ise adet oldum tekrar kan verdim beta 9 a düşmüş doktor düşük dedi sizce hamile kalmak için sıkıntı olur mi bi daha ki ay yine hamile kalır mıyım çabuk acaba. Yada bir ay bekleyeyim mi. Kimyasal gebelik sonrası hamile kalmak yada düşük sonrası hamile kalmak kolay olur mu yada neden böyle oldu çok korkuyorum bilgisi olan var mı
Beya hcg düşük ama artabilir tabi benim de kimyasal gebelikten sonra hamile kalınca adet tarihimden 10 gün sonra kahverengi lekelenmem olmuştu testte 235 çıkmıştı betahcg yani normal gebelik de olarabilir değeriniz yükselebilirKızlar yardımcı olursanız çok sevinirim. 5 ay önce kimyasal gebelik yaşadım bu ay yine adetim gecikince test yaptırdım 3.80 çıktı doktor geç döllenme olma ihtimaline karşı iki gün sonra yine test istedi iki gün sonra yaptırdım 8.20 çıktı aynı gün kahverengi lekelenmem başladı adet kanaması değil henüz öyle bir ağrım da yok bir önce ki kimyasal da önce az kahve lekelenmem oldu hemen ertesi günde şiddetli kırmızı kanamam başladı ama bunda iki gündür aynı sadece kahverengi kanamam var. Bu durumu yaşayan var mı sizce benim yaşadığım ne yardımcı olursanız çok sevinirim
Geç döllenme falan mı oldu sende canım şu an gebeliğinin seyri nasıl var mı bir sıkıntıBeya hcg düşük ama artabilir tabi benim de kimyasal gebelikten sonra hamile kalınca adet tarihimden 10 gün sonra kahverengi lekelenmem olmuştu testte 235 çıkmıştı betahcg yani normal gebelik de olarabilir değeriniz yükselebilir
Oğlum 18 aylık, kimyasal gebeliğin sebebini bilemiyoruz doktor kadınlaron %90nının yaşadığını ama regl kanamasıyla çoğunun son bulduğu için fark edilmediğini söylemiştiGeç döllenme falan mı oldu sende canım şu an gebeliğinin seyri nasıl var mı bir sıkıntı
MaşallahOğlum 18 aylık, kimyasal gebeliğin sebebini bilemiyoruz doktor kadınlaron %90nının yaşadığını ama regl kanamasıyla çoğunun son bulduğu için fark edilmediğini söylemişti
Ben bu durumu yaşadığım zaman daha doğrusu bir süre sonra olayın iyi tarafından bakmaya çalışarak en azından çocuğum olmasına engel bi durum yok diye düşünmüştüm sen de öyle düşün zaten doktor gerekli bilgileri verir herhangi bir şey gerekiyorsa yapar muhakkak iyi bir doktorla görüş vakti zamanı geldiğinde Allah'ın izniyle olur inşallahMaşallahAllah uzun ve güzel ömürler versin oğluna Bu defa da kimyasalmış benim canım sağlık olsun Allah bir gün bana da nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?