• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik ve endometriozis

deniz_deniz_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
222
3
96
İzmir
Endometriozis rahatsızlığımdan dolayı 2008 de laparoskobi oldum sonrası iğneler ve bir yıl içinde 3 kez kimyasal gebelik geçirdim. Artık bunun bi çaresi olmaalı diyorum doktor çikolata kisti hamile kalmanı engeler diyor düşük yapmazmış. kistim dışında bi sorun gözükmüyor oda 3 cm. ancak kimyasal gebelik niçin oluyor benim gibi olanlar varmı aranızda vede çaresi nedir?

selam bende 3 hafta önce kim.gebelik geçirdim. geçtiğimiz nisan ayındada bebeğin kalbi durmuştu.bende bu sorunun cevabını merak ediyorum. bir bilen varsa açıklasın lüften.

ben histeroskopi ve genetik testler temiz çıkınca bir kez daha anladım kimyasal gebelikler endometriozisden oluyor.sanırım emriyoyu bozuyor bi şekilde tutunmayı etkiliyor ama çaresi ne bilmiyorum çok üzgünüm

Endometriozis rahatsızlığımdan dolayı 2008 de laparoskobi oldum sonrası iğneler ve bir yıl içinde 3 kez kimyasal gebelik geçirdim. Artık bunun bi çaresi olmaalı diyorum doktor çikolata kisti hamile kalmanı engeler diyor düşük yapmazmış. kistim dışında bi sorun gözükmüyor oda 3 cm. ancak kimyasal gebelik niçin oluyor benim gibi olanlar varmı aranızda vede çaresi nedir?

Merhabalar endometriozis biokimyasal gebeliklerin ana sebebi degildir hatta endometriozisin rahimi tutmus sekli olan adenomyozis de bile implantasyon (tutunma) belirgin bir azalmaya rastlanilmamistir genetikte bir sorununuz yok ise gecirmis oldugunuz operasyona veya buna bagli bir enfeksiyondan ya da bagisiklik sistemindeki bir takimlisin bozukluklar da bu tur biokimyasal kayiplara daha cok sebebiyet verebilir sevgiler

selam bende 3 hafta önce kim.gebelik geçirdim. geçtiğimiz nisan ayındada bebeğin kalbi durmuştu.bende bu sorunun cevabını merak ediyorum. bir bilen varsa açıklasın lüften.

Merhabalar oncelikle sizin genetikte ve pihtilasma sorunuzun gozden gecirilip daha sonrasi gecirmis oldugunuz kuretaja bagli bir aksakligin olup olamasinin kontrol edilmesi gerekiyor sevgiler

Back
X