- 3 Ocak 2021
- 5.439
- 1.884
- 123
- Konu Sahibi morciveert
Rahmin temiz olduğunu neyle anladı?? Rahim filmi çektirdiniz mi?? Sürecimi biliyormusunuz bilmiyorum ama benimde kayıplarım vardı kimyasal boş gebelik her seferinde doktor git dene olur bunlar sağlıksızdı dedi sana dedikleri gibi sonra t rahimli çıktım histeroskopi oldum ve gebe kaldım çok şükür yani mutlaka bir problem oluyor kesinlikle doktorunu değiştir başka doktor yok demişsin ben başka şehire gittim doktor için bu yolda maalesef yılları gidiyor insanı benim düştüğüm hataya düşme bana git dene olur dediler salak gibi dinledim ve evlilikte 6.senemde oldu 5 gebelik kaybımde ilk üç senede yaşamıştım doktoru dinlemek yıllarına mal olabilir burda her zaman herkese şunu savundum kesinlikle tek doktorla yetinmeyin…en az 3 4 doktordan görüş almak gerekirEvet haklısın. Teşekkür ederim yazdıkların için.
En son gittiğimde rahmin temiz olduğunu bir problem olmadığını söyleyerek regl olunca gel tedaviye tekrar başlayalım dedi. Klomen+femara falan onlardan bahsediyor. Ama gitmeyeceğim. Sürekli git gel olsun ama olmasın yoruldum artık.
Biraz kendi çabalarımla düşünmeyerek, biraz salacağım açıkcası.
Bi yandan da o diyet listesine başlayıp yürüyüş yapıp fazla kilolarımı versem iyi olacak. En azından kafam da dağılmış odak noktam değişmiş olur.
Sizce mantıklı mı düşüncelerim ? Yoksa başka doktora gidip tedavi mi olmalıyım.