Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik ve kısırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kısır olan biri kimyasal gebelik geçirirmi
Hayir geçirmez.. Dokt
Kızlar kısır olan biri kimyasal gebelik geçirirmi
Hayir gecirmez. Kimyasal gebelikte yumurta dolleniyor sonuçta.. Sağlıklı embriyoya donusememesi kisirlikla ilgili degil bence.. Kısırlıkta kimyasalda olsa gebelik olmaz.. Doktor bana her kadin kimyasal gebelik bilmedende olsa geçirir ve kimyasal gebelik geçiren her kadın normal gebelik geçirmeyede uygundur demisti..

İlk denemenizdemi kimyasal oldu sizinde

İnsallah ilk denemede böyle bir olay yaşayınca insan tedirgin oluyor kimyasaldan sonra 2 ay denedik olmadı o yüzden çekiniyorum şuan

Merhaba, 2 kere kimyasal gebelik gecirdim 3 ay içinde tekrarlayan düşük sebebiyle tibbi genetige gidip Trombofoli,kromozon testi yaptirdim sonuclar temiz çıktı doktorum rahim filmi istedi icim rahat olsun diye onuda yaptirdim oda temiz çıktı, şuan ınofolic kapsul kullanmaya basladim yumurtaliklarin kalitesini arttırmak için dedi bende bekliyorum.. Allah büyüktür bizede en yakın zamanda nasip olur inşallah

Amin canım bu ay gebelik olmassa bende ğidicem doktora özelemi gittin bu işlemlerin ücreti ne kadar aşağı yukarı

Tatlım tam tersi bir kere kimyasal gebelik geçirmişsin yani tebrik ediyorum kendiliğinden hamile kalabiliyorsun. Bu bi eksiklik ya da yetersizlik değil hiç üzülme sadece zamanı var

İnsallah canımmmm sabırla bekliyorum kötü bşy yoktur insallah iyi düşiniyim iyi olsun

Merhaba sanırım kimyasaldan sonra sağlıklı gebeliğiniz oluşmuş neler yaptınız bana anlatabilir misiniz Benim ikinci kimyasal gebeliğimi bugün yaşadım çözüm önerisi arıyorum da

Merhaba kromozom testi ve teombolifi nasıl yapılıyor bilgi verebilir misiniz

Merhaba sanırım kimyasaldan sonra sağlıklı gebeliğiniz oluşmuş neler yaptınız bana anlatabilir misiniz Benim ikinci kimyasal gebeliğimi bugün yaşadım çözüm önerisi arıyorum da
Öncelikle çok geçmiş olsun Ben öyle özel bişi yapmadım . Ama 2. Defa yaşadıysanız birkaç hormon testi yaptırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…