- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
Hayir geçirmez.. DoktKızlar kısır olan biri kimyasal gebelik geçirirmi
Hayir gecirmez. Kimyasal gebelikte yumurta dolleniyor sonuçta.. Sağlıklı embriyoya donusememesi kisirlikla ilgili degil bence.. Kısırlıkta kimyasalda olsa gebelik olmaz.. Doktor bana her kadin kimyasal gebelik bilmedende olsa geçirir ve kimyasal gebelik geçiren her kadın normal gebelik geçirmeyede uygundur demisti..Kızlar kısır olan biri kimyasal gebelik geçirirmi
İlk denemenizdemi kimyasal oldu sizindeMerhaba, benimde 6 ay geçti kimyasal gebelik yaşadım. Artık karar verdim kontrol için bende gitmeyi düşünüyorum doktor araştırıyorum. Sonuçlarını paylaşırsan sevinirim . Arkadaşlara katılıyorum sonuçta bi döllenme oluyor. Doktor öyle demişti en azından çocuğunuz herhangi bir sorun olmadığını gösterir demişti içine ferah tut. Bende hemen olsun istiyorum çok nasihat dinledim ama olmuyor kafana takmasözleri olmuyor maalesefki her ay bi umut
İnsallah ilk denemede böyle bir olay yaşayınca insan tedirgin oluyor kimyasaldan sonra 2 ay denedik olmadı o yüzden çekiniyorum şuanHayir geçirmez.. Dokt
Hayir gecirmez. Kimyasal gebelikte yumurta dolleniyor sonuçta.. Sağlıklı embriyoya donusememesi kisirlikla ilgili degil bence.. Kısırlıkta kimyasalda olsa gebelik olmaz.. Doktor bana her kadin kimyasal gebelik bilmedende olsa geçirir ve kimyasal gebelik geçiren her kadın normal gebelik geçirmeyede uygundur demisti..
Amin canım bu ay gebelik olmassa bende ğidicem doktora özelemi gittin bu işlemlerin ücreti ne kadar aşağı yukarıMerhaba, 2 kere kimyasal gebelik gecirdim 3 ay içinde tekrarlayan düşük sebebiyle tibbi genetige gidip Trombofoli,kromozon testi yaptirdim sonuclar temiz çıktı doktorum rahim filmi istedi icim rahat olsun diye onuda yaptirdim oda temiz çıktı, şuan ınofolic kapsul kullanmaya basladim yumurtaliklarin kalitesini arttırmak için dedi bende bekliyorum.. Allah büyüktür bizede en yakın zamanda nasip olur inşallah
trombofoli ve kromozon için devlete gittim canım sonuçların cikmasi 2,3 ay sürdü rahim filmi için ozele gittim 650tlAmin canım bu ay gebelik olmassa bende ğidicem doktora özelemi gittin bu işlemlerin ücreti ne kadar aşağı yukarı
Evet . Nasip diyorum hatta beta hcg m 600 leri gördü.İlk denemenizdemi kimyasal oldu sizinde
Hayırlısı böyleymiş bu ay 4.deneme olacak tutmassa dr gidicem bşy varsa bilirim yoksa icim rahat ederEvet . Nasip diyorum hatta beta hcg m 600 leri gördü.
trombofoli ve kromozon için devlete gittim canım sonuçların cikmasi 2,3 ay sürdü rahim filmi için ozele gittim 650tl
Inşallah Dr gitmene gerek kalmadan hayirli haberler alırsınAnladım cnm bu ayda tutmassa Bnde gidicem dr umarım tutar gerek kalmaz
Tatlım tam tersiKızlar kısır olan biri kimyasal gebelik geçirirmi
Amin cnm insallah herşey Allahtan bende çok stres yaptım kendimi yedim ama herşey olacağına varıyorInşallah Dr gitmene gerek kalmadan hayirli haberler alırsıncanım stres yapmadan beklemeyi beceremiyoruz malesef
Tatlım tam tersibir kere kimyasal gebelik geçirmişsin yani tebrik ediyorum kendiliğinden hamile kalabiliyorsun. Bu bi eksiklik ya da yetersizlik değil hiç üzülme sadece zamanı var
Merhaba sanırım kimyasaldan sonra sağlıklı gebeliğiniz oluşmuş neler yaptınız bana anlatabilir misinizMerhaba, benimde 6 ay geçti kimyasal gebelik yaşadım. Artık karar verdim kontrol için bende gitmeyi düşünüyorum doktor araştırıyorum. Sonuçlarını paylaşırsan sevinirim . Arkadaşlara katılıyorum sonuçta bi döllenme oluyor. Doktor öyle demişti en azından çocuğunuz herhangi bir sorun olmadığını gösterir demişti içine ferah tut. Bende hemen olsun istiyorum çok nasihat dinledim ama olmuyor kafana takmasözleri olmuyor maalesefki her ay bi umut
Merhaba kromozom testi ve teombolifi nasıl yapılıyor bilgi verebilir misinizMerhaba, 2 kere kimyasal gebelik gecirdim 3 ay içinde tekrarlayan düşük sebebiyle tibbi genetige gidip Trombofoli,kromozon testi yaptirdim sonuclar temiz çıktı doktorum rahim filmi istedi icim rahat olsun diye onuda yaptirdim oda temiz çıktı, şuan ınofolic kapsul kullanmaya basladim yumurtaliklarin kalitesini arttırmak için dedi bende bekliyorum.. Allah büyüktür bizede en yakın zamanda nasip olur inşallah
Öncelikle çok geçmiş olsunMerhaba sanırım kimyasaldan sonra sağlıklı gebeliğiniz oluşmuş neler yaptınız bana anlatabilir misinizBenim ikinci kimyasal gebeliğimi bugün yaşadım çözüm önerisi arıyorum da
Teşekkürler evet en kısa zamanda yaptıracağımÖncelikle çok geçmiş olsunBen öyle özel bişi yapmadım . Ama 2. Defa yaşadıysanız birkaç hormon testi yaptırabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?