BEN iki hafta oldu kimyasal gebelik geçireli ama benim lekelenmelerim bitmedihangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BEN iki hafta oldu kimyasal gebelik geçireli ama benim lekelenmelerim bitmedihangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz
cevabınız gözlerimi yaşarttı çok doğru söylüyorsunuz benim kimyasal gebeliğin hemen arkasından polip operasyonu geçirmemde süreci iyce yorucu hale getirdi eylülden beri tekrar hamile kalmayı bekliyorum kuru kuru bekleyince sanki bişiler yapmam gerekiomuşta yapmıomuş gibihis ediyorum bu ay adet olursam hormon testi yaptırcam ve yumurta takibine başlıcam nasib olursa..Böyle panik olanlara rastlayınca dayanamıyorumve yazmak istiyorum. Birçok kadın aktif cinsel hayatı boyunca adeti gecikmiş sanirken kimyasal gebelik geçirmiş olabilir. Hamileliğini erken tespit edenler, stresle iki günde bir kan verip beta HCG takibi yaparak bu süreci daha zor yaşıyorlar. Bende ağrısız bir kanamayla sonlanmisti kimyasal gebelik.. ilk yakaladigimda beta HCG 33 idi ve sonra tahlildedengesiz çıkışlar inisler,bir sürü şimdi gereksiz görünen kaygı.. kimyasal gebelikten sonraki adet kanaması ise normalden çok daha uzun olarak on güne uzamıştı. Doktorun " vucut toparlansin" önerisi yüzünden iki ay korundum,üçüncü ay tekrar hamile kaldım. Bu süreçte psikolojik olarak toparlanmak en önemlisi.. Aslında doğal bir kayıp diye nitelendiriliyor, doğa kromozom anomalisi olan embriyoyu şükür ki başında ekliyor. Tabii ilk defa başa gelince böyle soğukkanli bakmak çok zor. Bence bol yürüyüş ve duyguları ifade ile atlatılmali bu süreç.. Başında ya da sonunda kayıp,kayıptır. Ağlamak da ağlamak.. Her türlü içinizden gelen tepkiyi yaşayıp sonra yola devam edin. Halk arasında düşüğün arkası gelir derlermiş,ben de buna örneğim.. Paylaşmak istedimm. Sevgiler,geçmiş olsun.
Çok güzel paylaşım yapmışsınız allah razı olsunBöyle panik olanlara rastlayınca dayanamıyorumve yazmak istiyorum. Birçok kadın aktif cinsel hayatı boyunca adeti gecikmiş sanirken kimyasal gebelik geçirmiş olabilir. Hamileliğini erken tespit edenler, stresle iki günde bir kan verip beta HCG takibi yaparak bu süreci daha zor yaşıyorlar. Bende ağrısız bir kanamayla sonlanmisti kimyasal gebelik.. ilk yakaladigimda beta HCG 33 idi ve sonra tahlildedengesiz çıkışlar inisler,bir sürü şimdi gereksiz görünen kaygı.. kimyasal gebelikten sonraki adet kanaması ise normalden çok daha uzun olarak on güne uzamıştı. Doktorun " vucut toparlansin" önerisi yüzünden iki ay korundum,üçüncü ay tekrar hamile kaldım. Bu süreçte psikolojik olarak toparlanmak en önemlisi.. Aslında doğal bir kayıp diye nitelendiriliyor, doğa kromozom anomalisi olan embriyoyu şükür ki başında ekliyor. Tabii ilk defa başa gelince böyle soğukkanli bakmak çok zor. Bence bol yürüyüş ve duyguları ifade ile atlatılmali bu süreç.. Başında ya da sonunda kayıp,kayıptır. Ağlamak da ağlamak.. Her türlü içinizden gelen tepkiyi yaşayıp sonra yola devam edin. Halk arasında düşüğün arkası gelir derlermiş,ben de buna örneğim.. Paylaşmak istedimm. Sevgiler,geçmiş olsun.
İnşallah sevinçli haberlerlerle de yaşarsın o gözler:) Bu süreçte beklenti içinde olmanın stresini azaltmak lazım.. o yüzden belki de o 'kuru kuru beklemek' en iyisidir:) Hem bir de polip tedavisi girmiş araya; hepsi daha güzel günlere hazırlıyor vucudunuzu! Proteini artırın, soğan kürü gibi temel bitkisel kürleri deneyin,açık havada yürüyüşle bol oksijenle yumurtaları besleyin! Hormon değerleri, rezervler sinyal veriyorken bile mucize olabiliyor, düşük sonrası haydi haydi olur. Ben yalnız rahim filmi de çektirmiştim,alakası var mı bilmiyorum,tupler açıktı ama hamile kalmalarim hemen rahim filminden sonra başladı. İyice uzattım,tekrar bol şans!cevabınız gözlerimi yaşarttı çok doğru söylüyorsunuz benim kimyasal gebeliğin hemen arkasından polip operasyonu geçirmemde süreci iyce yorucu hale getirdi eylülden beri tekrar hamile kalmayı bekliyorum kuru kuru bekleyince sanki bişiler yapmam gerekiomuşta yapmıomuş gibihis ediyorum bu ay adet olursam hormon testi yaptırcam ve yumurta takibine başlıcam nasib olursa..
polip operasyonu esnasında tüplerime su salınmış doktorum dediki böylelikle tüplerin açık tüp girişlerinde problem yok bunu anlamış olduk dedi cevaplarınızın uzunluğu aksine beni çok mutlu ediyor ben sadece şunu merak ediyorum eşim için tahlil yapmamıza gerek var mı ben bu ay hayıt suyunu denemek istiyorum bakalım denicem rabbim verene kadar herşeyi denicemmİnşallah sevinçli haberlerlerle de yaşarsın o gözler:) Bu süreçte beklenti içinde olmanın stresini azaltmak lazım.. o yüzden belki de o 'kuru kuru beklemek' en iyisidir:) Hem bir de polip tedavisi girmiş araya; hepsi daha güzel günlere hazırlıyor vucudunuzu! Proteini artırın, soğan kürü gibi temel bitkisel kürleri deneyin,açık havada yürüyüşle bol oksijenle yumurtaları besleyin! Hormon değerleri, rezervler sinyal veriyorken bile mucize olabiliyor, düşük sonrası haydi haydi olur. Ben yalnız rahim filmi de çektirmiştim,alakası var mı bilmiyorum,tupler açıktı ama hamile kalmalarim hemen rahim filminden sonra başladı. İyice uzattım,tekrar bol şans!
Dr gerekirse sperm ölçümü onerecektir. Özellikle daha önce hiç gebelik oluşmamış ise.. Kadını detaylı arastiriyorlarken erkeğe de bakılsın zaten.. Herkeste tedavi,yol,iz farklı. Bu arada kadın dogum uzmanı dr. bana soğan kürü ile başla demişti,ne var ne yok temizler diye.. Folik asit kullanın. Ben yanısıra multivitamin, Resveratrol ve qenzimQ10 kullanmıştım.polip operasyonu esnasında tüplerime su salınmış doktorum dediki böylelikle tüplerin açık tüp girişlerinde problem yok bunu anlamış olduk dedi cevaplarınızın uzunluğu aksine beni çok mutlu ediyor ben sadece şunu merak ediyorum eşim için tahlil yapmamıza gerek var mı ben bu ay hayıt suyunu denemek istiyorum bakalım denicem rabbim verene kadar herşeyi denicemm
keçiboynuzu pekmezine başladım folik asitte kullandım kaç ay oda artık bizaman sonra hergün hergün kullanası gelmio insanın soğan kürünü doktorda önerdi demek bende bu ay deneyeyim madem öyle siz kimyasal gebelikten sonra neler yaptınız hangi testleri yaptınız bende bu ayda adet olursam bakalım ne gerekiosa yaptırmak istiyorumDr gerekirse sperm ölçümü onerecektir. Özellikle daha önce hiç gebelik oluşmamış ise.. Kadını detaylı arastiriyorlarken erkeğe de bakılsın zaten.. Herkeste tedavi,yol,iz farklı. Bu arada kadın dogum uzmanı dr. bana soğan kürü ile başla demişti,ne var ne yok temizler diye.. Folik asit kullanın. Ben yanısıra multivitamin, Resveratrol ve qenzimQ10 kullanmıştım.
Evet,soğan kürü sana çok faydalı olur demişti Dr. Ben de sasirmistim.. olası enfekte durumları temizliyormus. Ben kimyasal gebelikten sonra hiç bişey yapmadım, üzüntüsünü atlatmakla uğraştım sadece, hergun yürüyüş yaptim,bı sure çocuk planını kafamdan uzaklastirmak da iyi geldi o korunma döneminde. Benim durumum zaten farklıydı, tüm testler çok önce yapılmışti zaten. Durumum dolayisiyla FSH ve diğer hormonlarima bakılıyordu sık sık.. bir de AMH bakılmıştı önceden.. Ama benim durumum farkliydi-erken menopoz geçiş süreci denmişti bana-... Yumurta rezervleriniz iyiyse panik yapmayın lütfen,kovaladikca kaçıyor bu iş çünkü:)keçiboynuzu pekmezine başladım folik asitte kullandım kaç ay oda artık bizaman sonra hergün hergün kullanası gelmio insanın soğan kürünü doktorda önerdi demek bende bu ay deneyeyim madem öyle siz kimyasal gebelikten sonra neler yaptınız hangi testleri yaptınız bende bu ayda adet olursam bakalım ne gerekiosa yaptırmak istiyorum
gittiğim doktor çok iyi yumurta kapasiten dedi ayda dörttane olsa yeterli senin 7 8 adet dedi gerek yok teste ayrıca adetlerinde çok düzenli dedi ama ben yaptrmak istiyorum bu ay ben sivilcelerim çok çıkıo tedirgin oluyorum sağlık ocağında tiroitlerime şekerime kanıma vs baktırdım şükür temiz çıktı düşüğümün olduğu gün de biçok şeye bakıldı şükür bişey çıkmamıştı inanıyorum rabbim yine nasib etcek ama bu süreçte böyle geççek siz kaç aylık hamilesiniz bu arada sizi tebrik ediyorum sağ sağlim kucağınıza alın inşallah yavrunuzuEvet,soğan kürü sana çok faydalı olur demişti Dr. Ben de sasirmistim.. olası enfekte durumları temizliyormus. Ben kimyasal gebelikten sonra hiç bişey yapmadım, üzüntüsünü atlatmakla uğraştım sadece, hergun yürüyüş yaptim,bı sure çocuk planını kafamdan uzaklastirmak da iyi geldi o korunma döneminde. Benim durumum zaten farklıydı, tüm testler çok önce yapılmışti zaten. Durumum dolayisiyla FSH ve diğer hormonlarima bakılıyordu sık sık.. bir de AMH bakılmıştı önceden.. Ama benim durumum farkliydi-erken menopoz geçiş süreci denmişti bana-... Yumurta rezervleriniz iyiyse panik yapmayın lütfen,kovaladikca kaçıyor bu iş çünkü:)