Kimyasal Gebelik ve Sonrası

Feride Baklavacioglu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2025
88
61
3
Merhabalar herkese, sat 6 kasım bat 6 aralık iken 1 Aralık'ta hcg 10,8 ve 3 Aralık'ta 33,8 çıkmıştı. Bugün 9 Aralık'ta 9,37'ye düşmüş maalesef. İlk gebeliğimdi, o kadar üzüldüm ki daha önce hayatım boyunca hiç üzülmemişim sanki.

Yeniden denemek için ne zaman uygun? Kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik yaşayan var mı aranızda?

Kimyasal sonrası korunmaya gerek yok. Sonraki ay da hamile kalan oluyor aylar sonra da. Kişiden kişiye değişiyor. Geçmiş olsun
Teşekkürler. Gördüğüm ilk kanama bu ayın regl kanaması olacak o zaman, o kanamayla beraber kimyasal da sonlanacak ve sonra döngü devam edecek ovülasyon takip edeceğim. Doğru mu anlıyorum

Evet evet. Zaten kimyasal gebelik kanda gebelik olarak biliniyor herhangi bir kese yok rahminizde kanama biraz sancılı geçiyor sadece. Üzgün olmanız da çok doğal. Kızım 11 aylık olacak neredeyse ben bile hala aşamadım ilk kimyasal gebeliğimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…