• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlarım?

seda1345

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
16
Puanlar
18
Kızlar kimyasal gebelik geçirip sonrasında korunmayan oldu mu? Bir doktorum korun diyor bir doktorum korunma diyor. Bu konuda beni aydınlatır mısınız? Hangi doktora güvenmeliyim?

Kızlar kimyasal gebelik geçirip sonrasında korunmayan oldu mu? Bir doktorum korun diyor bir doktorum korunma diyor. Bu konuda beni aydınlatır mısınız? Hangi doktora güvenmeliyim?
Korunmana gerek yok ben korunmadım Ocak ayında kimyasal yaptım Nisan ayında hamile kaldım

Bence de korunmana gerek yok.
Ben de aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım, diğer ay hiç regl olmadan hamile olduğumu öğrendim.
Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah♥️

Bence de korunmana gerek yok.
Ben de aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım, diğer ay hiç regl olmadan hamile olduğumu öğrendim.
Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah♥️
Amin allahım inşallah❤️ tekrardan çok istiyorum daha yeni kimyasal geçirdim😔

Korunma

Ben de şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim. Doktor korunmama gerek yok dedi korunmadık. Çocuk istiyoruz henüz olmadı bizim 🥲

Korunmana gerek yok ben korunmadım Ocak ayında kimyasal yaptım Nisan ayında hamile kaldım
Sizin adiniza cok sevindim. Bende bu ay kimyasal gebelik gecirdim ve doktorum 2adet donemi korun dedi. Hic test yapmadan uzaktan ezbere soyledi. Benimde kafam cok karisik

Ben de şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim. Doktor korunmama gerek yok dedi korunmadık. Çocuk istiyoruz henüz olmadı bizim 🥲
Rabbim umarım sağlıkla kucağımıza nasip eder :) benim beta cumartesi günü en son 7ye düştü tekrardan kan vermedim kanamam dün bitti tekrardan vermeli miyim

Bende bu ay kimyasal gebelik gecirdim ve doktorum 2adet donemi korun dedi. Hic test yapmadan uzaktan ezbere soyledi. Benimde kafam cok karisik

Canım ben kimyasal yaşamadım ancak bir videoda görmüştüm uzman diyordu ki kimyasal gebelik eskiden beri var ama kadınlar böyle bilinçli yani bu konuya bu kadar ilgili olmadığı için o ay kimyasal gebelik yaşadığını fark bile etmiyordu normal regl oluyordu düzenine devam ediyordu. Günümüzde imkanlar daha çok geliştiği için bunu hemen fark ediyoruz. Düşününce bir çok kadın kimyasal geçirdiğini fark etmeden normal hayatına devam ediyor ve belki de diğer ay hamile kalıyor. Bu açıdan bakarsan bence korunma.

Back
X