Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar kimyasal gebelik geçirip sonrasında korunmayan oldu mu? Bir doktorum korun diyor bir doktorum korunma diyor. Bu konuda beni aydınlatır mısınız? Hangi doktora güvenmeliyim?
Kızlar kimyasal gebelik geçirip sonrasında korunmayan oldu mu? Bir doktorum korun diyor bir doktorum korunma diyor. Bu konuda beni aydınlatır mısınız? Hangi doktora güvenmeliyim?
Bence de korunmana gerek yok.
Ben de aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım, diğer ay hiç regl olmadan hamile olduğumu öğrendim.
Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Bence de korunmana gerek yok.
Ben de aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım, diğer ay hiç regl olmadan hamile olduğumu öğrendim.
Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Sizin adiniza cok sevindim. Bende bu ay kimyasal gebelik gecirdim ve doktorum 2adet donemi korun dedi. Hic test yapmadan uzaktan ezbere soyledi. Benimde kafam cok karisik
Rabbim umarım sağlıkla kucağımıza nasip eder :) benim beta cumartesi günü en son 7ye düştü tekrardan kan vermedim kanamam dün bitti tekrardan vermeli miyim
Canım ben kimyasal yaşamadım ancak bir videoda görmüştüm uzman diyordu ki kimyasal gebelik eskiden beri var ama kadınlar böyle bilinçli yani bu konuya bu kadar ilgili olmadığı için o ay kimyasal gebelik yaşadığını fark bile etmiyordu normal regl oluyordu düzenine devam ediyordu. Günümüzde imkanlar daha çok geliştiği için bunu hemen fark ediyoruz. Düşününce bir çok kadın kimyasal geçirdiğini fark etmeden normal hayatına devam ediyor ve belki de diğer ay hamile kalıyor. Bu açıdan bakarsan bence korunma.