Kimyasal gebelik yaşayan var mı?

Esrayilmaz46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
281
42
28
22
Merhabalar ben 5 Ağustos'ta kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim ve hala adet olmadım ama doktorum bu ay gebe kalma şansın var ama çok düşük dedi kimyasal gebelik yaşayıp kanama yaşamadan gebe kalan var mı test aldım yarın yapıcam inşaallah kasık ağrısı ve bel ağrısı var ve göğüs ucunda tomurcuk gibi şeyler var bu adet belirtisi mi yoksa gebelik mi bilgisi olan lütfen yardımcı olsun 😔

Merhabalar ben 5 Ağustos'ta kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim ve hala adet olmadım ama doktorum bu ay gebe kalma şansın var ama çok düşük dedi kimyasal gebelik yaşayıp kanama yaşamadan gebe kalan var mı test aldım yarın yapıcam inşaallah kasık ağrısı ve bel ağrısı var ve göğüs ucunda tomurcuk gibi şeyler var bu adet belirtisi mi yoksa gebelik mi bilgisi olan lütfen yardımcı olsun 😔
Ben kimyasal yaşadım ve bu süreçte kürtaj olmak zorunda kaldım rahim duvarlarım temizlendi. Sonrasında kanamam olmadı adetimi de işlemden sonra 41.günde oldum doktorum bana korun demişti ama ben korunmadım yinede gebelik oluşmadı üstünden 2 sene geçti..umarım sizin için güzel sonuçlar olur🌸

Ben kimyasal yaşadım ve bu süreçte kürtaj olmak zorunda kaldım rahim duvarlarım temizlendi. Sonrasında kanamam olmadı adetimi de işlemden sonra 41.günde oldum doktorum bana korun demişti ama ben korunmadım yinede gebelik oluşmadı üstünden 2 sene geçti..umarım sizin için güzel sonuçlar olur🌸
Kimyasal gebelik yaşadığım ay gebe kalma şansım var mı sizce

Kanama olduğu için kimyasal gebelikte adet gibi yani sonrasında yumurtlama olabiliyor tabiki hamile kalabilirsiniz doktorunuz bir sakınca görmediyse🌸
Sadece yerleşme kanaması gibi bı kanama yaşadım bir gün sadece onun dışında kimyasal gebelik olduğunu öğrendiğimden beri kanama yaşamadım

Sadece yerleşme kanaması gibi bı kanama yaşadım bir gün sadece onun dışında kimyasal gebelik olduğunu öğrendiğimden beri kanama yaşamadım
Doktorunuz adetinizin sökülmesi için bir şey vermediyse ekstra ya kalırsınız ya adet görürsünüz zaten normal döngünüzde. Benim bu süreçte lekelenme ile başlamıştı vajinal usg sırasında kanamam başlamıştı durmamıştı sonrasında değerm düşmeye başladı filan rahim içi temizlenince kesildi

Doktorunuz adetinizin sökülmesi için bir şey vermediyse ekstra ya kalırsınız ya adet görürsünüz zaten normal döngünüzde. Benim bu süreçte lekelenme ile başlamıştı vajinal usg sırasında kanamam başlamıştı durmamıştı sonrasında değerm düşmeye başladı filan rahim içi temizlenince kesildi
Yani kimyasaldan sonra kanama yaşamadan gebe kalabilirim kusura bakmayın biraz heyecanlıyım da 🥺

Yani kimyasaldan sonra kanama yaşamadan gebe kalabilirim kusura bakmayın biraz heyecanlıyım da 🥺
Tabiki ihtimaller hep var umarım kalırsınız. Kalmazsanız da üzülmeyin hormonların sıfırlanıp yenilenmesi vücudun kendini toparlaması normal bir süreç adet olursanızda en fazla 1 hafta sonrası yine sizin değerlendirmek için vaktiniz olacak🌸

Tabiki ihtimaller hep var umarım kalırsınız. Kalmazsanız da üzülmeyin hormonların sıfırlanıp yenilenmesi vücudun kendini toparlaması normal bir süreç adet olursanızda en fazla 1 hafta sonrası yine sizin değerlendirmek için vaktiniz olacak🌸
İnşallah hamile kalmisimdir ben psikolojik olarak çöktüm demeye adım adım yaklaşıyorum çünkü

3 senedir korunmasız olduğu halde mi olmadı herhangi bir sağlık sorununuz var mıydı kistiniz filan
Evet 3 senedir korunma yoktu eşimde de bende de bi sıkıntı yok ama kimyasal gebelik yüzünden 2.5 cm kist olmuş ama doktorum önemli bişey değil çok küçük kendi kendine biter dedi gebeliğe asla engel değilmiş

Evet 3 senedir korunma yoktu eşimde de bende de bi sıkıntı yok ama kimyasal gebelik yüzünden 2.5 cm kist olmuş ama doktorum önemli bişey değil çok küçük kendi kendine biter dedi gebeliğe asla engel değilmiş
Hiiçç canınızı sıkmayın o zaman biliyorum söylemesi kolay bende yapabiliyor muyum dediğimi hayır ama allahtan ümit kesilmez 🥹🌸en kısa zamanda güzel haberler alırsınız inşallah

Hiiçç canınızı sıkmayın o zaman biliyorum söylemesi kolay bende yapabiliyor muyum dediğimi hayır ama allahtan ümit kesilmez 🥹🌸en kısa zamanda güzel haberler alırsınız inşallah
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın siz de inşallah en kısa zamanda hayırlı haber alırsınız 🥺❤️

Kimyasal gebelik geçirdim değerim 8.8 di 4.8 e düştü değer sifirlandiktan sonra adet oldum ertesi ay boş geçti bişi olmadı bir sonraki ay yani Ağustosun 18 ine kadardı herşey 😭 15 Ağustosta hamile olduğumu öğrendim 1 gün arayla 2. Kanı verdim kan sonucumu öğrenmeden 18 Ağustosta düşük yaptım 😭 hem hamile olduğumu bilmiyordum adetim 15 gün geçti doktorun rahimde kalınlaşma var dediğinden öğrendim hamilə olduğumu sonra testler ve kanda da öyrəndim ama herşey için çok geçti 4 gün civarında haberim olmadığı için soğan suyu içtim 🥺😭 10 kiloluk urunelr kaldırdım sonradan öğrenince aşırı pişman oldum 2 hafta önce kaybettim kaybettigime üzüldüm ama kendimi yıpratmadim çünkü böyle bişi olucagindan emindim yani kimyasaldan sonra hamilelik oldu öyle diyim

Subatta kimyasal geçirdim Mart'ta hamileydim şu an 26+3 günlük ☺️

Çok geçmiş
Kimyasal gebelik geçirdim değerim 8.8 di 4.8 e düştü değer sifirlandiktan sonra adet oldum ertesi ay boş geçti bişi olmadı bir sonraki ay yani Ağustosun 18 ine kadardı herşey 😭 15 Ağustosta hamile olduğumu öğrendim 1 gün arayla 2. Kanı verdim kan sonucumu öğrenmeden 18 Ağustosta düşük yaptım 😭 hem hamile olduğumu bilmiyordum adetim 15 gün geçti doktorun rahimde kalınlaşma var dediğinden öğrendim hamilə olduğumu sonra testler ve kanda da öyrəndim ama herşey için çok geçti 4 gün civarında haberim olmadığı için soğan suyu içtim 🥺😭 10 kiloluk urunelr kaldırdım sonradan öğrenince aşırı pişman oldum 2 hafta önce kaybettim kaybettigime üzüldüm ama kendimi yıpratmadim çünkü böyle bişi olucagindan emindim yani kimyasaldan sonra hamilelik old

Çok geçmiş olsun gerçekten çok zor bu yaşadıklarınız Allah dayanma gücü versin tedavi gördünüz mü acaba ben klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi oldum iğneden 15 gün sonra gebe olduğumu öğrendim 5 gün sonra da kimyasal dediler sizde tedavi oldunuz mu

Back
X