Kimyasal gebelik yaşayan var mı?

Çok geçmiş olsun gerçekten çok zor bu yaşadıklarınız Allah dayanma gücü versin tedavi gördünüz mü acaba ben klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi oldum iğneden 15 gün sonra gebe olduğumu öğrendim 5 gün sonra da kimyasal dediler sizde tedavi oldunuz mu
Hayır tedavi hiç olmadım adet olunca aşılamaya basliycaz

Ben pek emin değilim kimyasal gebelik geçirip geçirmediğimden ama adetim 4 gün gecikti 3 test yaptım farklı günlerde ilk10 dakikada silik çıktı. Dün gece dehşet bir ağrı tuttu zar zor uyudum sabah bi kalktım adet olmuşum. Eğer son adetim 03 Ağustostu yani bebek vardıysa 4 haftalık olucakmış.Doktora görünmeli miyim? Temizlik birşeyler gerekli mi? Ne yapmam getek? Bilmiyorum çok yorgun hissediyorum kendimi ilk bebeğim 7. Ayımızda ölü doğdu suni sancıyla şimdi de böyle Allah dayanma gücü versin beterinden korusun

Ben pek emin değilim kimyasal gebelik geçirip geçirmediğimden ama adetim 4 gün gecikti 3 test yaptım farklı günlerde ilk10 dakikada silik çıktı. Dün gece dehşet bir ağrı tuttu zar zor uyudum sabah bi kalktım adet olmuşum. Eğer son adetim 03 Ağustostu yani bebek vardıysa 4 haftalık olucakmış.Doktora görünmeli miyim? Temizlik birşeyler gerekli mi? Ne yapmam getek? Bilmiyorum çok yorgun hissediyorum kendimi ilk bebeğim 7. Ayımızda ölü doğdu suni sancıyla şimdi de böyle Allah dayanma gücü versin beterinden korusun
Allah'ım yardım etsin bende şuan kimyasal gebelik geçiriyorum galiba adet olmayı bekliyorum bende Allah'ın inşallah hayırlı haberlerimizi alırız

Bende ilk gebeligimi iki gün boyunca normal şiddette sancı san saatlerde beş dakika da bir sancı vardı doktor beni yatış yaptı hastaneye yatış yaptım ama ben böyle bir sancı ömrü hayatım da görmedim. Doktor geldi muane etti dedi sana ilaç veririm ama bebeğini kaybedersin dedi ben ona birşey olmasın diye sancılara katlandım ama üzülerek söylüyorum gece biri geçiyordu sancılarım artmıştı ve önce suyum geldi tabi ben bu bebeğin suyu olduğunu bilmiyodum:( doktor öyle söyledi. Ve daha sonra yoğun kanama ile bebek kendiliğinden normal doğum gibi düştü. Herşey bizim için elden birşey gelmiyor düşmesin diye çok uğraştım yerimden kalkmadm ama kısmeti yoktu

Bende ilk gebeligimi iki gün boyunca normal şiddette sancı san saatlerde beş dakika da bir sancı vardı doktor beni yatış yaptı hastaneye yatış yaptım ama ben böyle bir sancı ömrü hayatım da görmedim. Doktor geldi muane etti dedi sana ilaç veririm ama bebeğini kaybedersin dedi ben ona birşey olmasın diye sancılara katlandım ama üzülerek söylüyorum gece biri geçiyordu sancılarım artmıştı ve önce suyum geldi tabi ben bu bebeğin suyu olduğunu bilmiyodum:KK43: doktor öyle söyledi. Ve daha sonra yoğun kanama ile bebek kendiliğinden normal doğum gibi düştü. Herşey bizim için elden birşey gelmiyor düşmesin diye çok uğraştım yerimden kalkmadm ama kısmeti yoktu
Allah yardımcımız olsun çok kötü çok. Test falan verdiniz mi neden öyle olmuş? Bizde bebekten de örnek aldılar temiz çıktı her şey. Tek şüphe pıhtılaşma doğum zamanı kanama olmamış bende kuvvetli pıhtılşama varmış nasılsa hiçbir analizde de çıkmadı. Bilmiyorum artık nasıl oluyor neden oluyor böyle😞😞

Allah yardımcımız olsun çok kötü çok. Test falan verdiniz mi neden öyle olmuş? Bizde bebekten de örnek aldılar temiz çıktı her şey. Tek şüphe pıhtılaşma doğum zamanı kanama olmamış bende kuvvetli pıhtılşama varmış nasılsa hiçbir analizde de çıkmadı. Bilmiyorum artık nasıl oluyor neden oluyor böyle😞😞
Bizde patoloji ye gönderdik bebek haftasına göre iyiydi. Sağlıklıydı kısmetin de yokmuş napalim inşallah bundan sonra ki olanlarda sağ salim kucağımza alırız

Tekrar denemek lazım Allah'a bol bol dua etmek lazım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah yaşıyorsak umut vardır. 🙂

Benimki de silik çıkmıştı sonra kan verdim değerim düşüktü ama gebelik var dediler doktorlar sonra gün geçtikçe değerim düştü yavaş yavaş sonra sıfırlandı ama hala bı kanama yaşamadım en son 11 temmuzda adet oldum hala bişey yok ama sancılarım var adet olmadıkça ağrılarım artiyo

Back
X