Benimde başıma geldi hatta beta çok daha yükseldi ama hüsranla sonuçlandı maalesef kanda pıhtılaşma eğilimim çıktı ama bazı okuduğum makaleler de erken kayıplar da pıhtılaşma dan ziyade embriyo sağlıksız olma ihtimali yazıyor bilemedim zor süreçMerhaba, bir şey danışmak istiyorum. 2 kez kimyasal gebelik yaşadım.
İlkinde beta 58’di ve çok ağrılı geçti. 2 ay sonra tekrar hamile kaldım, beta değerim 30’dan 90’a çıktı ama sonra aniden düşerek tekrar kimyasal oldu ve adet gördüm.
Doktora gittim, bir problem olmadığını söyledi ama üst üste 2 kez yaşamak normal mi? Aynı durumu yaşayan var mı?
Çok geçmiş olsun sonuç ne oldu sizdeBenimde başıma geldi hatta beta çok daha yükseldi ama hüsranla sonuçlandı maalesef kanda pıhtılaşma eğilimim çıktı ama bazı okuduğum makaleler de erken kayıplar da pıhtılaşma dan ziyade embriyo sağlıksız olma ihtimali yazıyor bilemedim zor süreç
Sürecin içinde sayılırım halaÇok geçmiş olsun sonuç ne oldu sizde
Çok geçmiş olsun bende alkol sigara vs yada kahve alışkanlığı yok ama 2 kez kimyasal yaşadım doktora gittiğim de yumurtalıklarıma bakıp bir sorunum olmadığını söyledi ona rağmen 2. Ye kimyasal yaşadım o yüzden insan merak ediyor endişeleniyor neden böyle oluyor diye Herseyin hayırlısı Allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah güzel sonuçlar alırsınızMerhaba,
Ben Pkosluyum. 3 kimyasal 2 tane de sekiz haftalık kalp atışı duyulduktan sonra düşüğüm oldu. Bunlardan sonra tüp bebek için yumurtalarımı toplattım. 17 yumurtadan 6 tanesi 5. Güne kaldı. Kalan 6 taneyi genetiğe gönderdik. Hepsi kalitesiz çıktı. Bizi bu nedenle vitamin ve beslenme konusunda uyardılar. Bir embriyologtan destek aldım. Omega3-q enzim q10, b12 yi 700+ feritin 50 üstü ve bir multivitamin kullanmaya başladım. Önerisi ile kahveyi ve siyah çayı çok çok azalttım. Kahveyi bırakmak gerekiyor. Alkol vs zaten uzun süredir yok. Beslenmede proteini arttırdı, çiğ kabak çekirdeği, sebze suları verdi. Glutensiz ve süt ürünsüz beslenme önerdi.
İnsülin direncimi 15’ten 9’a düşürdüm.Umarım işe yaradığını söylemek için tekrar yazarım size.
Umarım dediginiz gibidir bir sorun yoktur pıhtılaşma varsa da olabiliyormuş bir de genetik testi yaptırın diyorlar eğer onlardan kaynaklıysada kimyasal olabiliyormuş doktor bir şey yok gayet saglıklısın dediği halde 2 ay sonra tekrar kimyasal yasadım o yüzden biraz tedirginim açıkçası ama Herseyde bir hayır vardır tabiki sizede çok geçmiş olsuncanım şuan takipte olduğun için farkediyorsun kimyasal yaşadığını aslında bilmeden birçok kadın birkaç kez yaşıyormuş. Bu ay maalesef ben de yaşadım 28.8 ile öğrendim 3 gün sonra değerim 3.23’e düşmüştü, bir umut erken öğrendim sanmıştım ama değilmiş. Üzülme en azından hamile kalabiliyorsun doğal yolla. Önemli olan bebeğin sağlıklı olması. Genellikle embriyo sağlıklı olmadığı için bu durum yaşanıyormuş…
Sizin adınıza çok sevindim Allah size ve isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallahUmarım arkadaşlar @ergnn @hayatsevinceguzel54Pıhtılaşma yok, eşim ve bnde genetik sorun yok. Tüm testler yapıldı. 2 senedir uğraşıyoruz. Evet yek tesellim hamile kalabiliyor olmak. Çok zor bir süreç, epimiz için güzellikler ile son bulur umarım.
Merhaba kullandığınız takviyenin adını yazabilir misinizMerhaba,
Ben Pkosluyum. 3 kimyasal 2 tane de sekiz haftalık kalp atışı duyulduktan sonra düşüğüm oldu. Bunlardan sonra tüp bebek için yumurtalarımı toplattım. 17 yumurtadan 6 tanesi 5. Güne kaldı. Kalan 6 taneyi genetiğe gönderdik. Hepsi kalitesiz çıktı. Bizi bu nedenle vitamin ve beslenme konusunda uyardılar. Bir embriyologtan destek aldım. Omega3-q enzim q10, b12 yi 700+ feritin 50 üstü ve bir multivitamin kullanmaya başladım. Önerisi ile kahveyi ve siyah çayı çok çok azalttım. Kahveyi bırakmak gerekiyor. Alkol vs zaten uzun süredir yok. Beslenmede proteini arttırdı, çiğ kabak çekirdeği, sebze suları verdi. Glutensiz ve süt ürünsüz beslenme önerdi.
İnsülin direncimi 15’ten 9’a düşürdüm.Umarım işe yaradığını söylemek için tekrar yazarım size.
Merhaba kullandığınızMerhaba,
Bazı kaynaklarda da çok erken haftalardaki kayıplar da pıhtılaşma faktörleri önemsiz bulunuyorUmarım dediginiz gibidir bir sorun yoktur pıhtılaşma varsa da olabiliyormuş bir de genetik testi yaptırın diyorlar eğer onlardan kaynaklıysada kimyasal olabiliyormuş doktor bir şey yok gayet saglıklısın dediği halde 2 ay sonra tekrar kimyasal yasadım o yüzden biraz tedirginim açıkçası ama Herseyde bir hayır vardır tabiki sizede çok geçmiş olsun
Burada yazmak sıkıntı mı? Henüz fayda göremedim ama içeriği baya dolu prowomen. Ama yazdığım paragrafta belirttiğim gibi diğer takviyeleri buna ek olarak almak gerekiyor bunun içindeki miktarlar az geliyormuş çünkü öyle dedi o Embriyolog İdil Bozkurt. Eğitimleri oluyor üç derslik dört derslik fiyatı da çok makul. Uzman ağızdan dinlemek isterseniz şu an yeni eğitimi için bir şeyler paylaşıyordu Instagram’dan takip edin bence. Ben çok şey öğrendim kendisindenMerhaba kullandığınız takviyenin adını yazabilir misiniz
Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için çok sağ olun :) takibe alacağım bende güzel haberler alabilmek dileğiyleBurada yazmak sıkıntı mı? Henüz fayda göremedim ama içeriği baya dolu prowomen. Ama yazdığım paragrafta belirttiğim gibi diğer takviyeleri buna ek olarak almak gerekiyor bunun içindeki miktarlar az geliyormuş çünkü öyle dedi o Embriyolog İdil Bozkurt. Eğitimleri oluyor üç derslik dört derslik fiyatı da çok makul. Uzman ağızdan dinlemek isterseniz şu an yeni eğitimi için bir şeyler paylaşıyordu Instagram’dan takip edin bence. Ben çok şey öğrendim kendisinden
Benim de 3 gün gecikmeyle değerim 38 di 91 E kadar yükseldi sonra düşüşe geçti yani kimyasal oldu ama herkeste kimyasal olacak diye birşey yok bazıları çok düşükte bile öğrense sonradan sağlıkla yükselebiliyormuş inşallah hayırlısı olsun hakkındaKızlar 3 günlük gecikmede beta 49.81 5 günlük gecikmede 72.17 bu kimyasal mı oluyor?
Teşekkür ederim pazartesi doktora gidecem bakalım o ne diyecek artık kanda vermeyecem hayırlı neyse olsun artıkBenim de 3 gün gecikmeyle değerim 38 di 91 E kadar yükseldi sonra düşüşe geçti yani kimyasal oldu ama herkeste kimyasal olacak diye birşey yok bazıları çok düşükte bile öğrense sonradan sağlıkla yükselebiliyormuş inşallah hayırlısı olsun hakkında
Maalesef ben de 2 ay üst üste kimyasal gebelik yaşadım ve hiçbir sebep yok sebepsiz olabilir dedilerMerhaba, bir şey danışmak istiyorum. 2 kez kimyasal gebelik yaşadım.
İlkinde beta 58’di ve çok ağrılı geçti. 2 ay sonra tekrar hamile kaldım, beta değerim 30’dan 90’a çıktı ama sonra aniden düşerek tekrar kimyasal oldu ve adet gördüm.
Doktora gittim, bir problem olmadığını söyledi ama üst üste 2 kez yaşamak normal mi? Aynı durumu yaşayan var mı?
Merhaba bende Ekim'de ve Mart'ta iki kez kimyasal yaşadım akışına bıraktım şimdi hamileyim değerlerim normal düzeyde pazartesi doktora gideceğim kese için Demir vitaminin çok düşüktü ilaç kullandım hemen kimyasal dan sonra hamile kaldımMerhaba, bir şey danışmak istiyorum. 2 kez kimyasal gebelik yaşadım.