- Konu Sahibi mirage1907
-
Kızlar morelim cok bozuk sanki benim degerlerimde kimyasal gibi duruyo katlamıyo ıyı veya kötü yorumlarınızı esırgemeyın9. Gün 6.84.
11. Gün 27.02
12. Gün. 40.65
14. Gün 61.95
17. Gün 111.02. Ümidimi kaybettim artık anne olmak haram bana sanki cok yoruldum
Kimyasal gebelik sonrası tekrar ne kadar arayla denediniz acabaİlk transferimde kimyasal gebelik yaşadım
9.gün 19,51
12.gün 65,31
sonra kanamam başladı ve 4 gün sonra yaptırdığım testte değerim düştü
Buz bebeklerimle test günümüzü bekliyoruz şimdi, pazar günü belli olacak, umudumuzu, inancımızı kaybetmeyelim inşallah
Düşük sonrasi regl oldum, sonraki ilk reglmde tedaviye basladik , yaklasik iki ay sonra yani, kimyasal gebelik sonrasi beklemeye gerek yok dedi doktorum, kurtaj olmadim cunkuKimyasal gebelik sonrası tekrar ne kadar arayla denediniz acaba
Evet benimde kanamayla oldu düşük banada beklemene gerek yok dediler kafam karıştı acelemi etmiş olurum diye diğer ay ki adetimle denemeyi düşünüyorum herkes bekle diyor dr gerek yok diyor kafam karıştı cevap için teşekkürlerDüşük sonrasi regl oldum, sonraki ilk reglmde tedaviye basladik , yaklasik iki ay sonra yani, kimyasal gebelik sonrasi beklemeye gerek yok dedi doktorum, kurtaj olmadim cunku
Rica ederim, önemli olan senin hazir olman ve istemen gerisini boşver takilmamaya çaliş[/QUOTE][QUOTE="dyg_brk, post: 41696020, member: 68494 ] benimde kanamayla oldu düşük banada beklemene gerek yok dediler kafam karıştı acelemi etmiş olurum diye diğer ay ki adetimle denemeyi düşünüyorum herkes bekle diyor dr gerek yok diyor kafam karıştı cevap için teşekkürler
Valla bana kalsa hiç durmam malum bebek hasreti :)) eşim çok yıprandığımı düşünüyor ama beni böyle beklemek daha çok yıpratıyor inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla yaptırırım 3.denemeyi sanada hayırlı pozitifler diliyorum Allah gönlündekini versin inşallah[/QUOTE]Rica ederim, önemli olan senin hazir olman ve istemen gerisini boşver takilmamaya çaliş
İlk transferimde kimyasal gebelik yaşadım
9.gün 19,51
12.gün 65,31
sonra kanamam başladı ve 4 gün sonra yaptırdığım testte değerim düştü
Buz bebeklerimle test günümüzü bekliyoruz şimdi, pazar günü belli olacak, umudumuzu, inancımızı kaybetmeyelim inşallah
Ya arkadaşlar benim kimtasal gebrlik sonradı kanamam 20 gün sürdü pazar bitti ama iki gündür çok göğüs ve kasık ağrısı yaşıyorum adete takın yaşardım bu belirtileri ben nolur fikri olan varsa yardımcı olsun
Yarın giderim sanırım canım çünkü kasıklarımın ağrısı geçmiyor bi anormallik var ama anlamadımCanım hakkında hayırlısı olsun inşallah mutlu haberler alırsın.
Canım dr. Görüştün mu aklında kalacağına dr bir sor istersen
Can'ım geçmiş olsun değerlerin çok güzel artmışbenim bu konuda kafam çok karışık bana yardım edin
transfer sonrası bhcg değerlerim
6. gün 87
8. gün 217
10. gün 476
14. gün 2611
14. gün kanamam başladı ve çok yoğun adet oldum parçalar içeren.Hala devam ediyor. Doktorum kimyasal gebelik dedi bhcg düşmeden nasıl kimyasal gebelik oluyor hiç anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?