- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 133
Sağol canım inşallahİyi bence iki katından fazla yükseltmiş maşallah stres yapma düşünmemeye çalış Allah büyük ol derse olur inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım inşallahİyi bence iki katından fazla yükseltmiş maşallah stres yapma düşünmemeye çalış Allah büyük ol derse olur inş.
Canım öncelikle geçmiş olsun Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.. ben 2 kere kimyasal gebelik yaşadım yaklaşık 1 sene arayla.. dr tesadüf diyo tamamen ben her nekadar öle olduğuna inanmasamda.. Seni çok iyi anlıyorum bende seninngibi düşünüyorum ya tekrar hamile kalırsa ve kimyasal olursa diye.. Allah hakkımızda hayırlısını versin.. Senin kanaman geç başlamış buarada ama başlaması daha iyi değerin düşüyor demekki kanamayla da atarsın.. buarada kanamanın gelmesi değerin sıfırlandığı anlamına gelmez değer 2 günde 1 çıktığı gibi düşüyoSlm kızlar bende kimyasal gebelik yaşayan biriyim şuan. Bayram'ın 1. Günü 5 temmuz salı günü yani 6.1 idi sonra ayın 11'i pazartesi 113 oldu. Tama dedik iki katına çıkmış tam gebeyim diye ailelerimize söyledik çok Mutlu oldular 1.5 yıldır uğraşıyoruz çocuk için. Ayın 14 ' ünde kadın dogum doktoruna gittik keseyi felan görelim içimiz rahatlasın diye kan testi yapıldı yine 123 çıktı. İki gün sonra dekarla dedi doktor. 16 temmuz da yine yaptırdık 93 çıktı. 18 temmuz yani bugün yine beta Hcg yaptırdık 55.7 ye düşmüş. Elden birşey gelmiyor ilk defa böyle birşeyi duydum şok oldum kasıklarımda adet sancısı var kahve rengi bir iki lekem oldu. Beklemedeyim. Doktor hiç birşey demedi neden böyle oldu Nasıl oldu vs... Kafamda deli sorular ya bir daha gebe kalsam yine olsa diye. Allah daha beterinden saklasın. Galiba 2 yada 3 defa kimyasal gebelik yaşayan var duydum korku girdi içime lütfen beni biraz aydınlatın bu konuda![]()
Canım psikolojini çok iyi anlıyorum ama maşallah değerin çok güzel yükselmiş inşallah devamı gelir sağlıcakla kucağına alırsın.. içini ferah tutmaya çalış kendine ve hareketlerine dikkat et yorulmamaya çalış buarada ananas bebeğin tutunmasına filan iyi geliyomuş istersen ye belki destek olur.. gerçi duracaksa zaten sen ip atlasan da durur ama tedbir almak her zaman doğrudurBugün gene kan testi yaptrdim sonuç 359 çıktı. 4 gün önce 72 çıkmıştı. İyi mi sence
Teşekkürler cnm inş olmaz ya ne kadar zormuş sancısı beni öldürdü resmen. Çocuk düştü sabah rahatladım sonra da morumsu bagırsagı andıran bi parça daha düştü oda eşidir galiba. Parça falan kalmaz değil mi ?Canım öncelikle geçmiş olsun Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.. ben 2 kere kimyasal gebelik yaşadım yaklaşık 1 sene arayla.. dr tesadüf diyo tamamen ben her nekadar öle olduğuna inanmasamda.. Seni çok iyi anlıyorum bende seninngibi düşünüyorum ya tekrar hamile kalırsa ve kimyasal olursa diye.. Allah hakkımızda hayırlısını versin.. Senin kanaman geç başlamış buarada ama başlaması daha iyi değerin düşüyor demekki kanamayla da atarsın.. buarada kanamanın gelmesi değerin sıfırlandığı anlamına gelmez değer 2 günde 1 çıktığı gibi düşüyo
Canım psikolojini çok iyi anlıyorum ama maşallah değerin çok güzel yükselmiş inşallah devamı gelir sağlıcakla kucağına alırsın.. içini ferah tutmaya çalış kendine ve hareketlerine dikkat et yorulmamaya çalış buarada ananas bebeğin tutunmasına filan iyi geliyomuş istersen ye belki destek olur.. gerçi duracaksa zaten sen ip atlasan da durur ama tedbir almak her zaman doğrudur
Çok teşekkür ederim canım inşallah bebeğim sağlıklı bi şekilde doğarCanım öncelikle geçmiş olsun Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.. ben 2 kere kimyasal gebelik yaşadım yaklaşık 1 sene arayla.. dr tesadüf diyo tamamen ben her nekadar öle olduğuna inanmasamda.. Seni çok iyi anlıyorum bende seninngibi düşünüyorum ya tekrar hamile kalırsa ve kimyasal olursa diye.. Allah hakkımızda hayırlısını versin.. Senin kanaman geç başlamış buarada ama başlaması daha iyi değerin düşüyor demekki kanamayla da atarsın.. buarada kanamanın gelmesi değerin sıfırlandığı anlamına gelmez değer 2 günde 1 çıktığı gibi düşüyo
Canım psikolojini çok iyi anlıyorum ama maşallah değerin çok güzel yükselmiş inşallah devamı gelir sağlıcakla kucağına alırsın.. içini ferah tutmaya çalış kendine ve hareketlerine dikkat et yorulmamaya çalış buarada ananas bebeğin tutunmasına filan iyi geliyomuş istersen ye belki destek olur.. gerçi duracaksa zaten sen ip atlasan da durur ama tedbir almak her zaman doğrudur
Teşekkürler cnm inş olmaz ya ne kadar zormuş sancısı beni öldürdü resmen. Çocuk düştü sabah rahatladım sonra da morumsu bagırsagı andıran bi parça daha düştü oda eşidir galiba. Parça falan kalmaz değil mi ?
Amin cnm cumaya yada pazartesine gitmeyi düşünüyorum tekrardan Allah nasip ederse. İnş tekrarı olmaz. Allah yar ve yardımcımız olsun inşCanım kimyasal gebeliklerde genelde parça kalmıyor ama sen kanama bittikten sonra dr tekrar git baksın bence hem değerine hemde parça kalıp kalmadığına.. En sağlıklısı bu olur bence.. Bende parça filan kalmadı 2 kerede de.. Çok geçmiş olsun yaşadığın şeyler çok zor Allah daha kötüsünü göstermesin
Amin canım inşallah cümlemizinAmin cnm cumaya yada pazartesine gitmeyi düşünüyorum tekrardan Allah nasip ederse. İnş tekrarı olmaz. Allah yar ve yardımcımız olsun inş![]()