- 13 Temmuz 2015
- 681
- 527
- 33
3 ay hiçbişi yapmicam cnm 3 ay sonra bakarımÇok geçmiş olsun cnm, aslında senin de 2 kez olmus bi üniversiteye filan gidip bi arastirtsanmi ki? gerci eminim şu ara hastanelerden sıkılmışsındır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 ay hiçbişi yapmicam cnm 3 ay sonra bakarımÇok geçmiş olsun cnm, aslında senin de 2 kez olmus bi üniversiteye filan gidip bi arastirtsanmi ki? gerci eminim şu ara hastanelerden sıkılmışsındır![]()
Sağoll cnmm önerin ve paylaşımın içinnnn allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn innnşşşşKizlar merhaba
2 tane ard arda kimyasal gebelik yasadim ben de
Ve internetde arasdirinca sebepler sirasinda erozyonu gördüm
Rahim agzinda erozyon yani rahim agzinda yara demek
Sperm yara yuzunden kalitesini kaybediyo ve saglikli bi gebelik olusmuyomus
Ben de doktora gittim alttan muayine edildi ve gerçekten erozyon cikti
1 ay tedavi oldum cok şükür geçti
Ve su anda saglikli bi gebelik yaşıyorum cok şükür
Size de fikir olsun diye yazdim erozyona da baktirin
AminSağoll cnmm önerin ve paylaşımın içinnnn allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn innnşşşş
AMİİİNNNNNNNAmin
Teşekkür ederim canim darisi basiniza inşallah
Ablam öncelikle geçmiş olsun bende mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım ve doktorun kan pıhtılaşması ve DNA testi istedi ikisi de özel hastanelerde oldukça masraflı testler kendi doktorun özel hastanede olması nedeniyle bir tıp fakültesi hastanesinde yaptırdım herhangi sosyal güvencen var ise hiçbir ücret talep edilmezSelam arkadaşlar bende 2014 yıılınınn ağusttos ayında ilk denemeye başladığımız ayda hamile kaldm kimyasal gebelik oldu daha sonrada 2015 eylülde hamile olduğumu öğrendim değerin 93 e kadar çıktı yine düştü. Dr a kan pıhtılaşması testlerini yaptırmam gerekip gerekmediğini sorduğumda kimyasal gebeliğin sebebi pıhtılaşma olmaz ilerleyen hamilelikde düşük olursa o zaman bundan söz edebiliriz dedi. Özel hastanelerde çok pahalı istersen devlete git ileri aşamalarda düşğk yaptım de testlerini yaptırsınlat dedi. Bende hiç öle gidip yalan söliycek tipte bş insan değilim işimi haleedemem yani ünv hastanelerinden nasıl randevu alınır örneğin çapa gibi onu bile bilmem dr da öyle söyleyince gitmedim kaldım ama önümde uzun bi yol var gibi görünüyo ve ben çok mutsuzum![]()
Teşekkürler bilgi için canım.. Ben dr. a senin yaptırdığın testleri yaptırmak istiyorum dediğimde kimyasal gebeliğe pıhtılaşma neden olmaz ilerleyen gebelikleride düşük olduğunda pıhtılaşmadan söz edilebilir istersen devlette yaptır ama 3 düşük yaptım de kese göründü filan de dedi başka türlü yapmıyolarmış.. bende sürekli erteledim ama yarın hsg çektireceğim ondan sonra da 3 ay zaman tanıyorum yine olmazsa devlete gidip şansımı deneyeceğim tahlil yaptırma konusunda.. sen nerde yaptırdın ist. Da mısın nasıl oldu da 1 kimyasalda devlette yaptılar? Buarada devlet hastanesinde bir dr bana önlem amaçlı kan sulandırıcı hap verdi onu içiyorumAblam öncelikle geçmiş olsun bende mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım ve doktorun kan pıhtılaşması ve DNA testi istedi ikisi de özel hastanelerde oldukça masraflı testler kendi doktorun özel hastanede olması nedeniyle bir tıp fakültesi hastanesinde yaptırdım herhangi sosyal güvencen var ise hiçbir ücret talep edilmez
Ablam ben Eskişehir de yaşıyorum ve testlerimin hepsini burada Osman gazi tıp fakültesi ve araştırma hastanesinde yaptırdım ben düşük yaptığım da 1 buçuk aylıktı ve düşükten hemen sonra doktorum bu testleri istedi doktorum ise Eskişehir acıbadem hastanesi çalışıyor pıhtılaşması düşüğe neden olmuyor bebeğin rahime yerleşmesini zorlaştırıyor doktorunun dediği erken dönem hamilelikte pıhtılaşma düşüğe yol açmaz ama tutunmasını engeller sana verilen kan sulandırıcı ise büyük bir ihtimalle pıhlaşma var ise engellemek içindir ama yine de test yapılmadan öğrenilmez...Teşekkürler bilgi için canım.. Ben dr. a senin yaptırdığın testleri yaptırmak istiyorum dediğimde kimyasal gebeliğe pıhtılaşma neden olmaz ilerleyen gebelikleride düşük olduğunda pıhtılaşmadan söz edilebilir istersen devlette yaptır ama 3 düşük yaptım de kese göründü filan de dedi başka türlü yapmıyolarmış.. bende sürekli erteledim ama yarın hsg çektireceğim ondan sonra da 3 ay zaman tanıyorum yine olmazsa devlete gidip şansımı deneyeceğim tahlil yaptırma konusunda.. sen nerde yaptırdın ist. Da mısın nasıl oldu da 1 kimyasalda devlette yaptılar? Buarada devlet hastanesinde bir dr bana önlem amaçlı kan sulandırıcı hap verdi onu içiyorum
1 düşükte testleri yapmaları çok iyi.. Doktorunun söylediği mantıklı aslında yaptırmak lazım testleri bir şekilde çok teşekkürler bilgi için canım..Ablam ben Eskişehir de yaşıyorum ve testlerimin hepsini burada Osman gazi tıp fakültesi ve araştırma hastanesinde yaptırdım ben düşük yaptığım da 1 buçuk aylıktı ve düşükten hemen sonra doktorum bu testleri istedi doktorum ise Eskişehir acıbadem hastanesi çalışıyor pıhtılaşması düşüğe neden olmuyor bebeğin rahime yerleşmesini zorlaştırıyor doktorunun dediği erken dönem hamilelikte pıhtılaşma düşüğe yol açmaz ama tutunmasını engeller sana verilen kan sulandırıcı ise büyük bir ihtimalle pıhlaşma var ise engellemek içindir ama yine de test yapılmadan öğrenilmez...
Önemli değil ablam umarım hayırlı haberleri de alırız Allah yar ve yardımcımız olsun1 düşükte testleri yapmaları çok iyi.. Doktorunun söylediği mantıklı aslında yaptırmak lazım testleri bir şekilde çok teşekkürler bilgi için canım..
Slm kızlar bende kimyasal gebelik yaşayan biriyim şuan. Bayram'ın 1. Günü 5 temmuz salı günü yani 6.1 idi sonra ayın 11'i pazartesi 113 oldu. Tama dedik iki katına çıkmış tam gebeyim diye ailelerimize söyledik çok Mutlu oldular 1.5 yıldır uğraşıyoruz çocuk için. Ayın 14 ' ünde kadın dogum doktoruna gittik keseyi felan görelim içimiz rahatlasın diye kan testi yapıldı yine 123 çıktı. İki gün sonra dekarla dedi doktor. 16 temmuz da yine yaptırdık 93 çıktı. 18 temmuz yani bugün yine beta Hcg yaptırdık 55.7 ye düşmüş. Elden birşey gelmiyor ilk defa böyle birşeyi duydum şok oldum kasıklarımda adet sancısı var kahve rengi bir iki lekem oldu. Beklemedeyim. Doktor hiç birşey demedi neden böyle oldu Nasıl oldu vs... Kafamda deli sorular ya bir daha gebe kalsam yine olsa diye. Allah daha beterinden saklasın. Galiba 2 yada 3 defa kimyasal gebelik yaşayan var duydum korku girdi içime lütfen beni biraz aydınlatın bu konuda![]()
Kanamam başladı maalesef bugün test yaptırdık 55.7 çıktı demek ki akşama kadar sıfırlanmış. Benim korkum bir daha gebe kalırsam yine kimyasal gebelik olması ?Kimyasal gebelik yaşıyorsun ne yazık ki6 ay önce bende yaşadim öyle zordu ki. Yakında kanaman başlar. Rabbim kimseye yaşatmasın insan umut bağlıyor sonuçta.
Kanamam başladı maalesef bugün test yaptırdık 55.7 çıktı demek ki akşama kadar sıfırlanmış. Benim korkum bir daha gebe kalırsam yine kimyasal gebelik olması ?
İnş olmaz ya iyi düşün iyi olsun. Kaç haftalık gebesin? Kese göründüyse ve kalp atışını duyduysan problem olmaz inş kalbini ferah tut.6 ay önce bende kimyasal gebelik yaşadım. Şuan gene hamileyim. Ve gene sorun çıkarsa diye çok korkuyorum. Rabbim korusun inşallah.
Daha yeni hamileyim haftaya gorcem onları inşallahİnş olmaz ya iyi düşün iyi olsun. Kaç haftalık gebesin? Kese göründüyse ve kalp atışını duyduysan problem olmaz inş kalbini ferah tut.
İnş birşey olmaz cnm iyi düşün iyi olsun Hakkı'nda da hayırlısı olsun. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.Daha yeni hamileyim haftaya gorcem onları inşallah
Bugün gene kan testi yaptrdim sonuç 359 çıktı. 4 gün önce 72 çıkmıştı. İyi mi senceİnş birşey olmaz cnm iyi düşün iyi olsun Hakkı'nda da hayırlısı olsun. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.
İyi bence iki katından fazla yükseltmiş maşallah stres yapma düşünmemeye çalış Allah büyük ol derse olur inş.Bugün gene kan testi yaptrdim sonuç 359 çıktı. 4 gün önce 72 çıkmıştı. İyi mi sence