• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik yaşayanlar?

Arkadaşlar 31 mayıs regl tarihimdi. Ben 2 haziranda test yaptım pozitif çıktı hastaneye gidip kan verdim betam 45 çıktı hamile olduğumu net öğrendim. Ama doktorum 15 haziranda gel birdaha dedi benim içim rahat etmediği için sağlık ocağında 4 haziranda kan verdim betam 27ye düşmüş. Hala regl olamadım. Bu süreçte yapmam gereken nedir? İlk kez böyle bir durum yaşıyorum.
Sanırım kan testini farklı yerlerde vermissiniz ondan da böyle cikabilir 2 gün sonra yine son verdiginiz yere ayni saatlerde verin

Benim değerlerim daha yüksekti ilk gün tahlil yaptırdım sonra başka yere yaptırdım az yükselme vardı bu şekilde takip edelim doktor.
5 gün takip ettik
Sonra kanamam ve agrım çok oldu kimyasal olduğunu öğrendim değerim de düşüyordu son günlerde.
Size tavsiyem her gün mümkünse aynı laboratuvara aynı saatte kan verin takip edin.

Benim değerlerim daha yüksekti ilk gün tahlil yaptırdım sonra başka yere yaptırdım az yükselme vardı bu şekilde takip edelim doktor.
5 gün takip ettik
Sonra kanamam ve agrım çok oldu kimyasal olduğunu öğrendim değerim de düşüyordu son günlerde.
Size tavsiyem her gün mümkünse aynı laboratuvara aynı saatte kan verin takip edin.
Teşekkür ederim. Sizce pazartesi mi vermeliyim kan yoksa yarın mı vermeliyim çıkmaza girdim

Teşekkür ederim. Sizce pazartesi mi vermeliyim kan yoksa yarın mı vermeliyim çıkmaza girdim
Değeriniz çok düşük yani gebelik varsa da erken o yuzden ben olsam yarın başlarım takibe.
Ben pazar günü başladım kan vermeye geçen hafta perşembe kimyasal olduğunu öğrendim.
Birde acilde kadın doğum uzmanı varsa bi muayene olur konuşursunuz iyi olur.

Değeriniz çok düşük yani gebelik varsa da erken o yuzden ben olsam yarın başlarım takibe.
Ben pazar günü başladım kan vermeye geçen hafta perşembe kimyasal olduğunu öğrendim.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Sizin süreç nasıldı? Ne kadar gecikme olmuştu reglniz

Sizin süreç nasıldı? Ne kadar gecikme olmuştu reglniz
2 gün geçikti test yaptım pozitif çıktı.
4. Gün acile gittim 420 yle öğrendim.
Artış da oldu ama tam o aralarda böbrek taşı düşürüyordum onun ağrısı vardı. Ağrı kesici de verilmedi parol içtim.
Yani ben hep agrıyla durdum bu süreçte,sadece kanamam çok olunca korktum gittim acile kimyasal olduğunu öğrendim.
8 gün oldu agrılarım hafif ama benim agrım böbrek tasından kaynaklı yani kimyasal olduğu için değil.
Kanamam da yeni bitti uzun sürdü biraz ama doktor normal dedi.

2 gün geçikti test yaptım pozitif çıktı.
4. Gün acile gittim 420 yle öğrendim.
Artış da oldu ama tam o aralarda böbrek taşı düşürüyordum onun ağrısı vardı. Ağrı kesici de verilmedi parol içtim.
Yani ben hep agrıyla durdum bu süreçte,sadece kanamam çok olunca korktum gittim acile kimyasal olduğunu öğrendim.
8 gün oldu agrılarım hafif ama benim agrım böbrek tasından kaynaklı yani kimyasal olduğu için değil.
Kanamam da yeni bitti uzun sürdü biraz ama doktor normal dedi.
Betanız sıfır olana kadar kan vermeye devam ettiniz mi? Çünkü bugün bi doktora sordum bana betanız sıfırlanana kadar kan verin dedi

Betanız sıfır olana kadar kan vermeye devam ettiniz mi? Çünkü bugün bi doktora sordum bana betanız sıfırlanana kadar kan verin dedi
Bayramın 2. Gecesi kanamam olunca kan vermeye devam edemedim.
Daha sonra kan verdim sıfırlanmamıştı pazartesi tekrar kan vericem.

Back
X