kimyasal gebelik yaşayanlar

İlginize teşekkür ederim bugün biraz daha iyiyim 3 ay korunmanın sebebi nedir acaba

bilmem aslında bazı doktorlar gerek görmüyor bende zaten 2 ay ara verdim 3 ayı bekleyemedim şimdi tekrar devam hayırlısı bakalım ara vermek iyi oldu aslında o arada folik asit kullandım bide karnımın alt tarafında sancı oldu bir süre yani boşluk gibi bişey o geçti en azından

satlarımız aynı benımde en son 14 temmuzdu ve bende 30 ağustosta düşük yaptığımı ögrendım yanı kımyasal gebelikti ve dr korunma vermedı neyse 28 eylülde tekrar regl oldum ve bu ayda 24 ekımde olmam gerekıyordu ama 21 ekımde lekelenmem başladı kahverenği yıne hamılelıkten supelendım ve 24 ekımde yanı regl olcam gun test yaptım hamıleyım ama 3 gun sonra yıne parçalı kanama bu sefer dr a gıtmedım cunku yıne bır kımyasal gebelik yasıyorumm suan hala kanamam devam edıyorr ama bununla nasıl bas edecegım bılmıyorum cok çocuk istiyorum ama üçüncüyü denemeye korkuyorum sen tekrar hamıle kalabıldınmı yada sağlıklı bı hamılelık gecırıyormusunn dr bıle gıtmek istemıyorumm artıkk piskolojim alt üst oldu

Adetim 7 gün gecikti kanda gebelik değerim 134 normal mi 😞2 gün önce baktırdım 111 dı buğün 134 çıktı çok yavaş yükseliyor neden acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm bnde aralikta kimyasal gebelik gecirdim.ocakta tekrar hamisim.suanda tammm uc ayligiz :) bekleme yapma bnce hic

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bnm adete bir gun kala 147 idi.doktora sormadinmi cnm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…