Kimyasal gebelik yaşayıp tekrar hamile kalanlar var mı lütfen yorumlarınızı bekliyorum

glsnae

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
51
21
3
Arkadaşlar kimyasal gebelik sonucu düşük yaptm ve kürtaj olmama gerek duyulmadı aranızda kımyasal gebelik yaşayıp sonrakı aylarda hamile kalanınız varmı yardım edın lütfen cok üzülüyorum ilk bebeğimdi kaybetmek cok üzücü oldu :(

geçmiş olsun canım ama geçmiyor biliyorum bizde 1 yıl sonrasında iğnelerle ilaçlarla uğraştıktan sonra testte pozitif olduğunu gördüm çok sevinmiştim en istediğim şeydi çift çizgiyi görmek ama test yapmadan 10 gün önce lekelenmelerim sancılarım başlamıştı ama bilemedim sancım artınca doktora gittik 3 haftalık ama riskin var dedi 2 gün sonra tekrar gittim değerim düşmüş kimyasal gebelik dedi puregostan kullanıyordum bıraktırdı pazar günü ise kanamam başladı bana da aynı şekilde kürtaja gerek yok dedi kimyasaldan hemen sonra tekrar hamile olanlar çok olmuş inşallah bizde hemen sağlıklı bir şekilde oluruz :( senin kanaman başladı mı bu kanmayı bat tarihi olarak mı alıcaz bende onu bilmiyorm

arkadaşlar bende üst üste 2 kez kimyasal geçirdim gerçekten hayal kırıklığı sabırlar diliyorum ama herşeyin hayırısı molinizi bozmayın ve korunmayın sakın hiç ben kimyasal gebelik 1.sinde korundum 1 sene olmadı daha sonra oldu yine kimyasaldı hatta araştırılcaktı bi kerede olursa diye ama allahıma bin şükür herşey yolunda gitti korunmamıştık tavsiyem sakın korunmayın ve kanamanızın başladığı tarih sat olarak aldılayın benim öyle olmuştu Allahım isteyen herkese sağlıklı ve hayrlı evlatlar nasip etsin inşallah

geçmiş olsun canım ama geçmiyor biliyorum bizde 1 yıl sonrasında iğnelerle ilaçlarla uğraştıktan sonra testte pozitif olduğunu gördüm çok sevinmiştim en istediğim şeydi çift çizgiyi görmek ama test yapmadan 10 gün önce lekelenmelerim sancılarım başlamıştı ama bilemedim sancım artınca doktora gittik 3 haftalık ama riskin var dedi 2 gün sonra tekrar gittim değerim düşmüş kimyasal gebelik dedi puregostan kullanıyordum bıraktırdı pazar günü ise kanamam başladı bana da aynı şekilde kürtaja gerek yok dedi kimyasaldan hemen sonra tekrar hamile olanlar çok olmuş inşallah bizde hemen sağlıklı bir şekilde oluruz :KK43: senin kanaman başladı mı bu kanmayı bat tarihi olarak mı alıcaz bende onu bilmiyorm
gecmış olsun canmm Rabbim tez zamanda bızlernde hayırlısı ile evlat sahıbı olmamızı nasip etsn benm düşükten sonrakı ılk adetm bıraz gec oldu sekız dokuz gun gec geldi suandada devam edıyor bundan sonrası hayırlısı ınsallah bı arkadasım var ona sormustum cnku oda aynı bu durumları yasadı ve suanda kızı var bı yasında.. o diğer ay hamılelık durumun olmazsa yne bu tarihlerde olabılırsın demıstı sanırsam bat oluyo yanı

arkadaşlar bende üst üste 2 kez kimyasal geçirdim gerçekten hayal kırıklığı sabırlar diliyorum ama herşeyin hayırısı molinizi bozmayın ve korunmayın sakın hiç ben kimyasal gebelik 1.sinde korundum 1 sene olmadı daha sonra oldu yine kimyasaldı hatta araştırılcaktı bi kerede olursa diye ama allahıma bin şükür herşey yolunda gitti korunmamıştık tavsiyem sakın korunmayın ve kanamanızın başladığı tarih sat olarak aldılayın benim öyle olmuştu Allahım isteyen herkese sağlıklı ve hayrlı evlatlar nasip etsin inşallah
amiinn inşallah dua edın bızlere yanı dusukten sonrakı ılk adetımızden yola cıkarak mı yumurtlama tarıhını hesaplayalm

bende evlendiğim yıl hamile kaldım ama kimyasalmış düşük oldu daha sonra 2 yıl hiç olmadı sonra yine hamile kaldım derken o da kimysaldı ve 1 yıl daha olmadı yine hamile kaldım ve o da kimysaldı. 3 kez kimyasal düşük yaşadım. tüp bebek denedik ve çok geçmeden ikizlerimi kaybettim onlarda düştüler. inşallah bizlerde nasip olur bebeklerimizi kucaklarımıza almak.

bende evlendiğim yıl hamile kaldım ama kimyasalmış düşük oldu daha sonra 2 yıl hiç olmadı sonra yine hamile kaldım derken o da kimysaldı ve 1 yıl daha olmadı yine hamile kaldım ve o da kimysaldı. 3 kez kimyasal düşük yaşadım. tüp bebek denedik ve çok geçmeden ikizlerimi kaybettim onlarda düştüler. inşallah bizlerde nasip olur bebeklerimizi kucaklarımıza almak.

amin canım inşallah en yakın zamanda kucaklarınıza alırsınız bebişleri hep dua ediyorum inşallah bende sıkıntısız sağlıklı bi doğum yaparım gebelik şekeriyle uğraşıyorum çok sitresli geçiyo

inşallahhh etmezmiyim her gün her gün adiyorum bende ilk evlendiğim sıra korunmamıştım meğersem hiç olmuyormuş bir buçuk yıl sonra zor güç olmuştu oda gitti tabiki herşeyin hayırlısı rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin bizlere gelişmelerden haberdar edelim kızlar birbirimizi tek desteğim eşim ve sizler her gün iş yerine gelip siteyi açıp akşama kadar yazılanları okuyorum

çok geçmiş olsun esmerim allah daha büyük acılar göstermesin bizlere meryem suresini okuyorum bende her gün 41 kere okumak gerekiyormuş reglim başlayınca benim yerime eşim okuyor o şekildede oluyormuş

kaç gün okumak gerekiyormuş canım meryem suresini? en kolayı okumak inşallah olur bu şekilde

41 gün canım inşallah tek çaremiz rabbimize sığınmak bir de silsile-i isimlerini okumak gerekiyormuş isimlerini okuyup sonunda fatiha okumak lazımmış nette daha açıklamalı yazıyor iyice bir bak canım inşallah faydasını görürüz rabbim dualarımızı kabul e tsin

kanamam başlayalı bugun 4.günüm ama belim çok ağrıyor kızlar sizdede bel ağrısı oldumu

Arkadaşlar kimyasal gebelik sonucu düşük yaptm ve kürtaj olmama gerek duyulmadı aranızda kımyasal gebelik yaşayıp sonrakı aylarda hamile kalanınız varmı yardım edın lütfen cok üzülüyorum ilk bebeğimdi kaybetmek cok üzücü oldu :KK43:
Canım bende yaşadım kimyasal gebelik ama Allah a şükür ertesi ay hamile kaldım hemen hiç üzülme kafana takma zamanı değilmiş demekki :)

inşallah bize de nasip olur ne kadarlık şu anda doğum yaptın mı bize de dua et hamişlerin duası kabul olurmus :)

Arkadaşlar kimyasal gebelik sonucu düşük yaptm ve kürtaj olmama gerek duyulmadı aranızda kımyasal gebelik yaşayıp sonrakı aylarda hamile kalanınız varmı yardım edın lütfen cok üzülüyorum ilk bebeğimdi kaybetmek cok üzücü oldu :KK43:
1 buçuk sene önce geçirdim şu an hamileyim

Merhaba canım hiç üzülme 2 ay önce aynı şey başıma geldi ve bugün test yaptim hamileyim darısı başına :) :anneadayı:

Canim ben 1 ağustos 2015 te kimyasal düşük yasadim Rabbim kimseye yasatmasin doktor korunmaniza gerek yok dedi hemen diğer ay hamile kaldim şükürler olsun ümidini yitirme bende çok olumsuz dusunuyodum hamileligimden bu yana hep korkularim vardi heran yine kaybrdecekmisim gibi ama çok şükür şuan 33 haftalik olduk Rabbim hepinize ve isteyen tüm kardeslerimede nasip etsin

Back
X