Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmış olsun canmm Rabbim tez zamanda bızlernde hayırlısı ile evlat sahıbı olmamızı nasip etsn benm düşükten sonrakı ılk adetm bıraz gec oldu sekız dokuz gun gec geldi suandada devam edıyor bundan sonrası hayırlısı ınsallah bı arkadasım var ona sormustum cnku oda aynı bu durumları yasadı ve suanda kızı var bı yasında.. o diğer ay hamılelık durumun olmazsa yne bu tarihlerde olabılırsın demıstı sanırsam bat oluyo yanıgeçmiş olsun canım ama geçmiyor biliyorum bizde 1 yıl sonrasında iğnelerle ilaçlarla uğraştıktan sonra testte pozitif olduğunu gördüm çok sevinmiştim en istediğim şeydi çift çizgiyi görmek ama test yapmadan 10 gün önce lekelenmelerim sancılarım başlamıştı ama bilemedim sancım artınca doktora gittik 3 haftalık ama riskin var dedi 2 gün sonra tekrar gittim değerim düşmüş kimyasal gebelik dedi puregostan kullanıyordum bıraktırdı pazar günü ise kanamam başladı bana da aynı şekilde kürtaja gerek yok dedi kimyasaldan hemen sonra tekrar hamile olanlar çok olmuş inşallah bizde hemen sağlıklı bir şekilde oluruzsenin kanaman başladı mı bu kanmayı bat tarihi olarak mı alıcaz bende onu bilmiyorm
amiinn inşallah dua edın bızlere yanı dusukten sonrakı ılk adetımızden yola cıkarak mı yumurtlama tarıhını hesaplayalmarkadaşlar bende üst üste 2 kez kimyasal geçirdim gerçekten hayal kırıklığı sabırlar diliyorum ama herşeyin hayırısı molinizi bozmayın ve korunmayın sakın hiç ben kimyasal gebelik 1.sinde korundum 1 sene olmadı daha sonra oldu yine kimyasaldı hatta araştırılcaktı bi kerede olursa diye ama allahıma bin şükür herşey yolunda gitti korunmamıştık tavsiyem sakın korunmayın ve kanamanızın başladığı tarih sat olarak aldılayın benim öyle olmuştu Allahım isteyen herkese sağlıklı ve hayrlı evlatlar nasip etsin inşallah
amiinn inşallah dua edın bızlere yanı dusukten sonrakı ılk adetımızden yola cıkarak mı yumurtlama tarıhını hesaplayalm
bende evlendiğim yıl hamile kaldım ama kimyasalmış düşük oldu daha sonra 2 yıl hiç olmadı sonra yine hamile kaldım derken o da kimysaldı ve 1 yıl daha olmadı yine hamile kaldım ve o da kimysaldı. 3 kez kimyasal düşük yaşadım. tüp bebek denedik ve çok geçmeden ikizlerimi kaybettim onlarda düştüler. inşallah bizlerde nasip olur bebeklerimizi kucaklarımıza almak.
anladm canmm ALLAH a sığınıyoruz o hayırlı evlatlar nasip edicektir inşallahevet o tarih geçerliymiş banada doktor öyle demişti
Canım bende yaşadım kimyasal gebelik ama Allah a şükür ertesi ay hamile kaldım hemen hiç üzülme kafana takma zamanı değilmiş demekki :)Arkadaşlar kimyasal gebelik sonucu düşük yaptm ve kürtaj olmama gerek duyulmadı aranızda kımyasal gebelik yaşayıp sonrakı aylarda hamile kalanınız varmı yardım edın lütfen cok üzülüyorum ilk bebeğimdi kaybetmek cok üzücü oldu![]()
1 buçuk sene önce geçirdim şu an hamileyimArkadaşlar kimyasal gebelik sonucu düşük yaptm ve kürtaj olmama gerek duyulmadı aranızda kımyasal gebelik yaşayıp sonrakı aylarda hamile kalanınız varmı yardım edın lütfen cok üzülüyorum ilk bebeğimdi kaybetmek cok üzücü oldu![]()
Merhaba canım hiç üzülme 2 ay önce aynı şey başıma geldi ve bugün test yaptim hamileyim darısı başına :)Arkadaşlar kimyasal gebelik sonucu düşük yaptm ve kürtaj olmama gerek duyulmadı aranızda kımyasal gebelik yaşayıp sonrakı aylarda hamile kalanınız varmı yardım edın lütfen cok üzülüyorum ilk bebeğimdi kaybetmek cok üzücü oldu![]()
Arkadaşlar kimyasal gebelik sonucu düşük yaptm ve kürtaj olmama gerek duyulmadı aranızda kımyasal gebelik yaşayıp sonrakı aylarda hamile kalanınız varmı yardım edın lütfen cok üzülüyorum ilk bebeğimdi kaybetmek cok üzücü oldu![]()