Kimyasal gebelik yaşıyorum şuan. Nelere dikkat etmeliyim

Nurca55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
487
819
18
Herkese merhaba. Bu konuda kendimle alakalı örnek vermek istedim.
son adet 16 aralık
Beklenen 13 Ocak
gecikme olunca 16 Ocakta kan verdim bhcg:75 çıktı.4+3 haftalık İçin düşük bir hcg diye düşündüm. Çünkü genelde 500-1000’lerde oluyor. Tabi hcg düşük olan da var ama az. Neyse Doktorum da 2 hafta sonra gel dedi. Bence o da anladı ama bir şey söylemedi.
Dün akşam hafif kahverengi lekeler gördüm. Sabahı bekledim. Sabah kanama artmıştı. Bu sabah hastaneye gittim. Hcg:13’e düşmüş.
Doktorum “bu kimyasal gebelik, sanki hiçbir şey olmamış gibi düşün, adet oldun gibi düşün devam et” dedi. Ben de çıktım. Durum bundan ibaret arkadaşlar. Destek olan herkese teşekkür ederim.

Var mı başka yaşayan neler yaptınız? Nelerde dikkat ettiniz

Benim kuzenim kimyasal gebelik yaşadı beta hcgne tekrar baktır canım 0 gör çünkü bazen tekrar yükselebiliyor ve bu sıkıntı yaratıyor

Oncelikle cok gecmis olsun umarim bir daha olmaz canim usutmemeye calis cok ilac alma eger agrin varsa ve onumuzdeki ay illa bebek istoyorsan dene hemen oluyor genelde umarim hayirlisi olur

Oncelikle cok gecmis olsun umarim bir daha olmaz canim usutmemeye calis cok ilac alma eger agrin varsa ve onumuzdeki ay illa bebek istoyorsan dene hemen oluyor genelde umarim hayirlisi olur
Allah razı olsun inşallah evet istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…