Kimyasal gebelik

bende 2 kere kimyasal gebelik yaşadım 1 sene önce gebelik testinde pozitif çıktı daha sonra kanamam ve çok kasık ağrılarım oldu acile gittim beta hcg 700 lerdeydi ama sürekli kontrol yapıldı ve kimyasal gebelik olduğunu öğrendim ve kanamayla hiçbir müdahale olmadan gitti

şimdide öncesinde çok kasık ve bacağıma vuran bir ağrı oldu reglimden 3 gün önce test yaptım pozitifti.o anki mutluluğum paha biçilmezdi ama birkaç gün sonra kahverengi lekelenmem oldu belki yerleşme kanaması diye bekledim ama malesef 2 gün sonra kanamam şiddetlendi yine acil ve beta hcg bu sefer 84 çıktı şimdi takipteyim yine kimyasal gebelik oldu çok üzgünüm ama herşeyin hayırlısı olsun en azından dış gebelik olup daha kötü sonuçlara varmadı

CANIM ÖNCELİKLE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN, BENDE KİMYASAL GEBELİK GEÇİRDİM GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ BİR DUYGU SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA HAMİLE KALIR YAVRUNU SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINA ALIRSIN
SEVGİLER...

Hanımlar meraba .benim adetim pazartesi az oldu salı normal çarşamba çok yoğun olmaya başladı cuma doktora gittim ve belki kimyasal olacağını söyledi yanlız benim kanamam durmuyo çok fazla. Sürekli kanamam var acaba sis gebelik mi.arkadasim 5 güne bitti demişti kanaması benim o kadar çok ki.napcam bilmiyorum dr bi ilaç verdi o da içerdeki kanı daha çok atiyomus ağrı kesici mi içsem kessin diye.yarin tekrar doğum hast.gidicem. bi akıl verin diş gebelik nasıl oluyor hemen anlaşılmıyor diyolarbeta değerim dün sıfır cıktı.
CANIM ÖNCELİKLE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN, BENDE KİMYASAL GEBELİK GEÇİRDİM GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ BİR DUYGU SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA HAMİLE KALIR YAVRUNU SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINA ALIRSIN
SEVGİLER...

Hanımlar meraba .benim adetim pazartesi az oldu salı normal çarşamba çok yoğun olmaya başladı cuma doktora gittim ve belki kimyasal olacağını söyledi yanlız benim kanamam durmuyo çok fazla. Sürekli kanamam var acaba sis gebelik mi.arkadasim 5 güne bitti demişti kanaması benim o kadar çok ki.napcam bilmiyorum dr bi ilaç verdi o da içerdeki kanı daha çok atiyomus ağrı kesici mi içsem kessin diye.yarin tekrar doğum hast.gidicem. bi akıl verin diş gebelik nasıl oluyor hemen anlaşılmıyor diyolarbeta değerim dün sıfır cıktı.
dış gebelikte değerlerin yuksek çıkar düzensiz ilerler kanaman kahverengi leke seklinde gelir yoğun şekilde gelmez sen yinede ihmal etme ben dış gebelik yaşadım hala iyilesme sürecindeyim çok zor Allah kimseye vermesin kimyasal gebelik kolay adet gibi kendi kendine sökülup sonra değerlerin düşüyor.

Arkadaslar gecen tup bebek tedavisi sonucu ay kimyasal gebelik yasadim kanama ile birlikte dusuk yaptim. Dusukten sonraki adette gecikme oluyor mu? Bu ay adetim 5 gun gecikti ama gidip de test yaptirmadim. Cunku tamamen adet oncesi belirtiler var. Bel agrisi vs. Ama insan acaba hamile miyim diye de sormuyor degil. Sizce ne yapmaliyim

dış gebelikte değerlerin yuksek çıkar düzensiz ilerler kanaman kahverengi leke seklinde gelir yoğun şekilde gelmez sen yinede ihmal etme ben dış gebelik yaşadım hala iyilesme sürecindeyim çok zor Allah kimseye vermesin kimyasal gebelik kolay adet gibi kendi kendine sökülup sonra değerlerin düşüyor.
Değerim cumartesi 0 olmuş kanamam vardı pazartesi dr parca alalım dedi kurganda oldum kanama için.dusuk yapmışsın dediler günüm falanda geçmedi.simdi de kanama var leke gibi aksi gibi göğüslerim sisti rahim ağzı için ilaç vermişlerdi obdan mi bilmiyorum

Değerim cumartesi 0 olmuş kanamam vardı pazartesi dr parca alalım dedi kurganda oldum kanama için.dusuk yapmışsın dediler günüm falanda geçmedi.simdi de kanama var leke gibi aksi gibi göğüslerim sisti rahim ağzı için ilaç vermişlerdi obdan mi bilmiyorum
bnmde 10 gündür kanamam var başlarda leke gibi geliyodu 2 gündür yoğun ve sancılı adet mi ne oldum bilmiyorum adetim böyle olmazdi acile gittim doktorlar da ultrasonda bakıp tam ne olduğunu demediler ayy kadın olmak çok zor ben dış gebelikten sonra hala düzelemedim Allahim bize yardım etsin :KK43:

bnmde 10 gündür kanamam var başlarda leke gibi geliyodu 2 gündür yoğun ve sancılı adet mi ne oldum bilmiyorum adetim böyle olmazdi acile gittim doktorlar da ultrasonda bakıp tam ne olduğunu demediler ayy kadın olmak çok zor ben dış gebelikten sonra hala düzelemedim Allahim bize yardım etsin :KK43:
Geçmiş olsun canim.noldu ne dedi doktor

selam bayanlar çok üzgünüm bugün kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim son bi hafta piskoljm bozulmustu kahverengi kanamalarim başladı herhalde yerleşme kanaması dedim ama 1 hafta geçmedi ve bazen yoğun şekilde kırmızı da geliyo du kan da hep değerlerim yükseldi 2016 a kadar çıktı ama vajinal ultrasonda baktı bişey görünmedi dusuk yada dış gebelik olabilir yada erken gebelik 2 gün sonra tekrar kan ver dedi bugün 800 lere düştüğünü gördüm Allahtan hayırlısını istedim ama çok heves ettim ilk olcakti eşime supriz yapmıştım artık kandaki sonuca bile guvenemicem hep bir korKu içinde olcam Rabbim yaşayanlara bidaha yaşatmasın beterinden korusun buna da şükür
Cok geçmiş olsun. Cok uzuldum. Yasadigin psikolojik durumuhayal bile edemiyorum. Allahım sağlıklı sihatli tez zamanda Çocuk nasip eylesin.

Arkadaşlar bende kimyasal gebelik geçirdim. Doktor bir ay korun dedi. Ama biz korunmadık hemen tekrar hamile kaldım. Şuan 36 haftalık hamileyim. Bir kızımız olacak Allah nasip ederse

Cok geçmiş olsun. Cok uzuldum. Yasadigin psikolojik durumuhayal bile edemiyorum. Allahım sağlıklı sihatli tez zamanda Çocuk nasip eylesin.
çok sağol canım kimyasal değil dis gebelikmis kaç doktora gittim farketmedi onun için değerlerim tavan yaptı biraz geç gitseydim iç kanama gecirebilirdim şükür ameliyatsiz 2 doz iğneyle atlattım 15 gün hastanede yattim çıktım bi ara siddetli agrilar yine başladı tekrar yatircaklardı kabul etmedim 2 ay oldu igne vurali yeni değerlerim düzeldi şükür atlattım inşallah bidaha yaşamayız :( artık korkar oldum hamile kalmaya

Back
X