Kimyasal gebelik

Pelinmurat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2019
7
2
1
35
Arkadaşlar merhaba bir haftadir sürekli burdaki yorumları okuyorum lütfen banada bur akıl verin 1 mayıs adet tarihimdi adet olmadım 8 mayısta test yaptım sonuç pozitif cıktı acile gittim Hcg 160 .8 cıktı ama kese gözükmedi sonra 10 mayısta ise gittim mecbur bütün gün ayaktasın akşam kanamam oldu acile gittim bu sefer hcg 143 cıktı doktor kimyasal gebelik olabilir dedi iki güne bir Hcg testi yapacaz dedi ve yine kese gözükmedi şuan kahverengi şeklinde iki gündür sadece sabahları bir ceviz büyüklüğünde kahverengi leke geliyor bu ne demek kafayı yicem😪

Kimyasal gebelik geçirmişsin ve düşük yapıyorsun canım :( aynısını yaşadım.. şimdi nedense tekrar hamile kalamıyorum

Kimyasal gebelik geçirmişsin ve düşük yapıyorsun canım :KK43: aynısını yaşadım.. şimdi nedense tekrar hamile kalamıyorum
Çok oldumu gecireli doktorun biri kimyasal dedi biride normal düşük dedi ama düşürdüm yani kendiliğinden çok geçmiş olsun işallah tez zamanda olur isteyenlerin😪

Çok oldumu gecireli doktorun biri kimyasal dedi biride normal düşük dedi ama düşürdüm yani kendiliğinden çok geçmiş olsun işallah tez zamanda olur isteyenlerin😪
Bide
Şubat ayında geçirdim. 2 ay kendi isteğimizle korunduk sonra devam ediyoruz yine ama hamile kalamıyorum :KK43:
[/QUOT
Hayırlısı olsun canım üzülme işallah olur ben göbeğimi cektirdim bide o ay kaldı herşeyin hayirlisi

kimyasal gebelik canım düşük değil kese oluşmadan olan erken düşüklere kimyasal gebelik deniliyor bende geçirdim bu ay kanamam yeni bitti sana tavsiyem gün aşırı kan ver değerinin düştüğünden emin ol ve önümüzdeki 3 ay kendine beslenmene çok dikkat et folik asit kullanmaya başla düzenli ilişki olsun çünkü şansımız normale göre daha yüksek 3 ay boyunca hayırlısı inşallah

kimyasal gebelik canım düşük değil kese oluşmadan olan erken düşüklere kimyasal gebelik deniliyor bende geçirdim bu ay kanamam yeni bitti sana tavsiyem gün aşırı kan ver değerinin düştüğünden emin ol ve önümüzdeki 3 ay kendine beslenmene çok dikkat et folik asit kullanmaya başla düzenli ilişki olsun çünkü şansımız normale göre daha yüksek 3 ay boyunca hayırlısı inşallah
Tesekur ederim canım işallah hepimiz tez zamanda genişlerimize kavusuruz

En son dün verdim 100 e düşmüştü bir hafta sonra gel dediler peki düşmezse neolur bir bilgin varmı
düşmeme durumu olacağını sanmıyorum canım dış gebelik olabilir ama onda artış oluyor düzensiz az artıyor o ihtimal yoktur inşallah uzun sürmez düşmesi benim 1 haftada 2 ye düştü 160 tan

Kizlar bende 6 ay once ayni durumu yasadim 11 gun gecmisti 33 cikmisti 2 gun sonra baska hastanede sifirlanip kanamam baslamisti doktorum kimyasal gebelik oldugunu soyledi .Suanda ayni durum var ve hastaneye gitmeye korkuyorum 29 mayista adet oldum en son hala olmadim sizce test yapmalimiyim.

Back
X