Benimde ocak 3 te 8 haftalık bebeğimin malesef kalbi durduğu için kürtaj oldum kürtajdan bir buçuk ay sonrasına kadar korundum sonra doktorunda tavsiyesiyle korunmayı bıraktım ikinci ayının başında kanamalarının bittikten sonra hamile olduğumu öğrendim değerlerim gitgide düştüğü için doktor bana Kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi 2 gün sonra kendiliğinden kanamam başladı ve değerim Sıfırlandı ondan 2 hafta sonra kanamam bitti ve bu ayın başında doktora gittim bana bir sıkıntı mı olmadığını ve tekrar hamile kalabileceğim mi söyledi yaklaşık 3 hafta önce tekrar çalışmalara başladık Ve dün gece Kasıklarımda olan çok feci bir ağrıyla uyandım ufak bir parçanın düştüğünü gördüm Bilmiyorum şu an kafam çok karışık rahimin tam olarak Temizlenmemiş mi yoksa geçirdiğim Kimyasal gebelik değil miydi diye çok düşünüyorum doktorumun da biraz ilgisiz olduğunu düşünüyorum Bu konuda Çünkü sürekli gittiğimde tam bir muayene etmediği kanısındayım bilmiyorum Bana bir fikir verebilecek var mı kafam çok karışık yardımcı olun ne olur bu coronavirüs bunun yüzünden Doktora da gidemiyorum tekrardan herhangi bir kanamam Yok dün parça düşerken biraz kanamam oldu ve düştükten sonra Şu an hiçbir şeyim yok ama çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşadım ya da ya da düşük mü yaptım bilemiyorum