Kimyasal gebelik

Queen88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
521
291
103
36
Kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar, tecrübelerini paylaşabilirler mi? Ne zamn öğrendiniz, ne zaman regl oldunuz, nasıl belirtileriniz vardı?

Kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar, tecrübelerini paylaşabilirler mi? Ne zamn öğrendiniz, ne zaman regl oldunuz, nasıl belirtileriniz vardı?
Adet gecikmesi oluyor en başta kan verdiğinde değerin gebelik için biraz yüksek oluyor 3-4 gün sonra adet oluyorsun tekrar kan verdiğinde değerin düşmüş oluyor ve adet kanamasından biraz daha fazla kanaman olabiliyor. Geçmiş olsun

Adetim geciktiğinde değerim 189 Du ama yükselmedi 178 e düştü progestan kullanıyordum bıraktım dün bugün az az gelmeye başladı adetim. Şaşırdım geldiğinde. Sıfırlanınca gelir diyorlardı. Bir günde sıfırlanır mı ki

Teşekkür ederim cevabın için

Yani tamamen sıfırlanınca gelmiyo düşüncede geliyo doktora gittin mi tekrar

Yani tamamen sıfırlanınca gelmiyo düşüncede geliyo doktora gittin mi tekrar
Adetin bitince gel dedi doktor, bugün tamamen geldi normal adet gibi geliyo belim dışında pek Bi ağrım yok bitince gitcem bakalım korktuğum kadar olmadı

Adetin bitince gel dedi doktor, bugün tamamen geldi normal adet gibi geliyo belim dışında pek Bi ağrım yok bitince gitcem bakalım korktuğum kadar olmadı
zaten norMal adet sancısı gibi oluyor çok kötü bi ağrın olmuyor

Cok gecmis olsun cnm. Birsey sormak istiyrm adetin kac gun gecikti kacinci gun degerin dustu
Teşekkürler canım, adetim 3 gün gecikti ama ben değerimi takip etmedim. En son baktırdığım 157 idi sonra bidaha baktırmadım. Ertesi günü adetim geldi zaten

Teşekkürler canım, adetim 3 gün gecikti ama ben değerimi takip etmedim. En son baktırdığım 157 idi sonra bidaha baktırmadım. Ertesi günü adetim geldi zaten
Tekrardan gecmis olsun cnm. Cok saolsn bilgi verdigin icin. Rabbim tez zamanda saglıkli bir evlat nasip eylesin sana

Rica ederim canım. Sen hamile misin kimyasaldan mı şüpheleniyorsun

Kızlar kimyasaldan sonra ara kanamalarınız devam etti mi? Benim ara kanamalarım hala devam ediyo. Bir de adet düzeniniz değişti mi?

Benim adetim bir hafta gecikmişti bazı belirtiler de vardı ama ama daha önceki denemeler hep hüsran olduğu için test yapmaya cesaret edemedim belki adet düzenim bozulmuştur bu ay diye, iki gündür çok az lekelenme vardı önemsemedim, bu sabah şiddetli bir kanama oldu ve bir kaç küçük parça ile beraber atıldı, sonrasında çok merak ettiğim için hemen o anda gebelik testi yaptım ve kopkoyu ikinci çizgi çıktı, aradan 3-4 saat geçti tekrar yaptım hâlâ pozitif. Bu kimyasal gebelik miydi, tamamen düştü mü, riskli bir durum oluşturur mu, yoksa testler mi yanlış kafam çok karıştı Hala inanamıyorum çift çizgi gördüğüme.

Canım sakin ol. Hemen doktora git. Hamilesin şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…