Adet gecikmesi oluyor en başta kan verdiğinde değerin gebelik için biraz yüksek oluyor 3-4 gün sonra adet oluyorsun tekrar kan verdiğinde değerin düşmüş oluyor ve adet kanamasından biraz daha fazla kanaman olabiliyor. Geçmiş olsunKimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar, tecrübelerini paylaşabilirler mi? Ne zamn öğrendiniz, ne zaman regl oldunuz, nasıl belirtileriniz vardı?
Teşekkür ederim cevabın içinAdet gecikmesi oluyor en başta kan verdiğinde değerin gebelik için biraz yüksek oluyor 3-4 gün sonra adet oluyorsun tekrar kan verdiğinde değerin düşmüş oluyor ve adet kanamasından biraz daha fazla kanaman olabiliyor. Geçmiş olsun
Yani tamamen sıfırlanınca gelmiyo düşüncede geliyo doktora gittin mi tekrarAdetim geciktiğinde değerim 189 Du ama yükselmedi 178 e düştü progestan kullanıyordum bıraktım dün bugün az az gelmeye başladı adetim. Şaşırdım geldiğinde. Sıfırlanınca gelir diyorlardı. Bir günde sıfırlanır mı ki
Adetin bitince gel dedi doktor, bugün tamamen geldi normal adet gibi geliyo belim dışında pek Bi ağrım yok bitince gitcem bakalım korktuğum kadar olmadıYani tamamen sıfırlanınca gelmiyo düşüncede geliyo doktora gittin mi tekrar
zaten norMal adet sancısı gibi oluyor çok kötü bi ağrın olmuyorAdetin bitince gel dedi doktor, bugün tamamen geldi normal adet gibi geliyo belim dışında pek Bi ağrım yok bitince gitcem bakalım korktuğum kadar olmadı
Öyleymiş tecrübe etmiş oldum. daha beter Bi ağrı diyorlardı yaşayan bazıları da herkes de değişik seyrediyo demek kizaten norMal adet sancısı gibi oluyor çok kötü bi ağrın olmuyor
Çok geçmiş olsun inşallah bidaha yaşamazsın rabbim gönlüne göre versinÖyleymiş tecrübe etmiş oldum. daha beter Bi ağrı diyorlardı yaşayan bazıları da herkes de değişik seyrediyo demek ki
İnşallah çok sağolunÇok geçmiş olsun inşallah bidaha yaşamazsın rabbim gönlüne göre versin
Cok gecmis olsun cnm. Birsey sormak istiyrm adetin kac gun gecikti kacinci gun degerin dustuİnşallah çok sağolun ❤
Teşekkürler canım, adetim 3 gün gecikti ama ben değerimi takip etmedim. En son baktırdığım 157 idi sonra bidaha baktırmadım. Ertesi günü adetim geldi zatenCok gecmis olsun cnm. Birsey sormak istiyrm adetin kac gun gecikti kacinci gun degerin dustu
Tekrardan gecmis olsun cnm. Cok saolsn bilgi verdigin icin. Rabbim tez zamanda saglıkli bir evlat nasip eylesin sanaTeşekkürler canım, adetim 3 gün gecikti ama ben değerimi takip etmedim. En son baktırdığım 157 idi sonra bidaha baktırmadım. Ertesi günü adetim geldi zaten
Canım sakin ol. Hemen doktora git. Hamilesin şu anBenim adetim bir hafta gecikmişti bazı belirtiler de vardı ama ama daha önceki denemeler hep hüsran olduğu için test yapmaya cesaret edemedim belki adet düzenim bozulmuştur bu ay diye, iki gündür çok az lekelenme vardı önemsemedim, bu sabah şiddetli bir kanama oldu ve bir kaç küçük parça ile beraber atıldı, sonrasında çok merak ettiğim için hemen o anda gebelik testi yaptım ve kopkoyu ikinci çizgi çıktı, aradan 3-4 saat geçti tekrar yaptım hâlâ pozitif. Bu kimyasal gebelik miydi, tamamen düştü mü, riskli bir durum oluşturur mu, yoksa testler mi yanlış kafam çok karıştıHala inanamıyorum çift çizgi gördüğüme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?