Sağolun öğrenmiş oldukGeliyor ban. Yanlış yere konu açmışsınız.
Banlandınız mıSağolun öğrenmiş olduk
He ya sormayın ilk defa bi soru sorayım dedim nasıl zaten bilmiyorum da oda bir gün boyunca o dediğinizi evet yaptılarBanlandınız mı
Olsun öğrendiniz bi daha olmaz.He ya sormayın ilk defa bi soru sorayım dedim nasıl zaten bilmiyorum da oda bir gün boyunca o dediğinizi evet yaptılarsoruma cevap alsaydım bari alırım inşaAllah uf ya hayatta ki de her şeyi böyle yanlış yapıyorum işte
Ay evet öğrendim ya bir daha yok yok açmamOlsun öğrendiniz bi daha olmaz.çok konu açılıyo bu konularla ilgili. Büyük topikler var oraya yazın en iyisi daha sağlıklı cevap alırsınız.
Evet bende de çıktı da işte coraspin kullanıyorum ama kullananlar kaç aydan sonra hamile kaldılar acaba onu da merak ettim ben bir ay oldu tam kullanalı da bakalımTrombofili panelinde pıhtılaşma çıkarsa hamilelik oluşunca kan sulandırıcı oksapar başlanıyor. Ama hamile kalmak için değil hamileliği ilerletmek için kullanılıyor. Onun dışında doktorun hamilelik öncesi coraspin fln verebilir.
Yani hamile kalmana yardımcı olmuyor dediğim gibi sadece hamilelik olursa kanı sulandırıp pıhtı atmasını engelliyor bu da bebeğin gelişimi için.Evet bende de çıktı da işte coraspin kullanıyorum ama kullananlar kaç aydan sonra hamile kaldılar acaba onu da merak ettim ben bir ay oldu tam kullanalı da bakalım
Anladım teşekkür ediyorum üç kimyasal yaşadım inşaAllah tutar da aynı şeyi yaşamam bakalım hayırlısı ile sağolunYani hamile kalmana yardımcı olmuyor dediğim gibi sadece hamilelik olursa kanı sulandırıp pıhtı atmasını engelliyor bu da bebeğin gelişimi için.
Yarar işe merak etme ama öğrenir öğrenmez git doktora iğneye başla gelir bu sefer devamı bak şükür hamile kalabiliyorsunAnladım teşekkür ediyorum üç kimyasal yaşadım inşaAllah tutar da aynı şeyi yaşamam bakalım hayırlısı ile sağolun
Aynen doktorum da öyle söyledi gebe kalır kalmaz iğne diye ya bakalım artık inşaAllah olsun da bi sağ salim hayırlısı ile şükür kalabiliyorum evet sizde de var mı gebelik yoksa o aşamadamısınızYarar işe merak etme ama öğrenir öğrenmez git doktora iğneye başla gelir bu sefer devamı bak şükür hamile kalabiliyorsun
Takvim var ya canım hemen altımda 28. Haftadayız şükür darısı başına inşallahAynen doktorum da öyle söyledi gebe kalır kalmaz iğne diye ya bakalım artık inşaAllah olsun da bi sağ salim hayırlısı ile şükür kalabiliyorum evet sizde de var mı gebelik yoksa o aşamadamısınız
Amin inşaAllah Allah hayırlı evlat nasip etsin size de ve ana babasına bağışlasın şimdidenTakvim var ya canım hemen altımda 28. Haftadayız şükür darısı başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?