- 19 Ekim 2021
- 63
- 16
- 8
- Konu Sahibi Mavilimavi
-
Normal adet olcaksin canim biraz yoğun olabilirKimyasal gebelik yasayan arkadaşlar bu süreç nasıl bilgi verebilir misiniz kanama başladığında adet gibi devam mi ediyor kesilip regl sonra mi olacak?
3-5 gun sürüp daha sonrasında adet olanlar var bu yüzden sordum teşekkür ederim canım umarim zorlu geçmez su an yaşıyorumNormal adet olcaksin canim biraz yoğun olabilir
3-5 gun sürüp daha sonrasında adet olanlar var bu yüzden sordum teşekkür ederim canım umarim zorlu geçmez su an yaşıyorum
Değeriniz kacti3-5 gun sürüp daha sonrasında adet olanlar var bu yüzden sordum teşekkür ederim canım umarim zorlu geçmez su an yaşıyorum
Evet pıhtılı birşeyler geldi sonrasında ne zaman gebelik yaşadınız acababende yaşadım değerim 800 e kadar çıkmıştı sonra düştü kanama gelmeye başlayınca ilk gün afedersiniz parçalar düştü ama sancılı değildi. sonra bitti gitti
benim biraz karşık 5nci olumsuz tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kaldım ama çok kısa sürdü meğer kimyasalmış ..1 sene sonra 6ncı tüp bebeği yaptık yine olmadı ve ben 3 ay sonra tekrar doğal yolla hamlie kaldım oğlum 4 yaşında :)Evet pıhtılı birşeyler geldi sonrasında ne zaman gebelik yaşadınız acaba
Ne güzel maşallah hayırlı evlat olsun inşallah. aminn Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasınbenim biraz karşık 5nci olumsuz tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kaldım ama çok kısa sürdü meğer kimyasalmış ..1 sene sonra 6ncı tüp bebeği yaptık yine olmadı ve ben 3 ay sonra tekrar doğal yolla hamlie kaldım oğlum 4 yaşında :)
rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benim hep bı ağrım oluyor 3 gün regli gibi oldum bitti dedim bugün yine kanamam geldi çok yoğun karın ağrılarisiyla beraber kanama kesik kesik oluyor çok yordu beni bu süreçKimyasal gebelik yasayan arkadaşlar bu süreç nasıl bilgi verebilir misiniz kanama başladığında adet gibi devam mi ediyor kesilip regl sonra mi olacak?
İnşallah bi an önce normale döneriz bende de var sancı ağrı kesici de içmek istemiyorumBenim hep bı ağrım oluyor 3 gün regli gibi oldum bitti dedim bugün yine kanamam geldi çok yoğun karın ağrılarisiyla beraber kanama kesik kesik oluyor çok yordu beni bu süreç
Gerçekten çok yordu beni dun geceden beri ishal karın ağrısı vardı bende üşüttüm ishal oldum flan sandım bugün o şiddetli karın ağrısı bı anda vurdu kan geldi yine şimdi yok bu geliyor bı kesiliyor anlamadm içtiğimiz acaba iğneler ilaçlardan mi bu kadar anlayamıyorum kendime gelemedim halaİnşallah bi an önce normale döneriz bende de var sancı ağrı kesici de içmek istemiyorum
Amin canım inşallah benim de dün akşam başladı ama belim sanki ikiye ayrilacak normalde regl sancısına dayanamazdım bu daha ağır oldu gerçekten söyledikleri kadar varmış. İnşallah önümüzdeki ki aylarda güzel haberler alırız Rabbim bunu bir daha yaşatmasınGerçekten çok yordu beni dun geceden beri ishal karın ağrısı vardı bende üşüttüm ishal oldum flan sandım bugün o şiddetli karın ağrısı bı anda vurdu kan geldi yine şimdi yok bu geliyor bı kesiliyor anlamadm içtiğimiz acaba iğneler ilaçlardan mi bu kadar anlayamıyorum kendime gelemedim halagöbeğinde findik gibi ödemler duruyor onlarda geçmedi hamile kaldım sanıp 2 hafta mutlu olmamizami yoksa tam kese gormeye gidince değerin dusmesine mi şuanda yasadigim sancilarami yanayım bilemedm Allah sonumuzu hayretsin inşallah
Amin cnm inşallah bidahakine bizimd yüzümüz gülerAmin canım inşallah benim de dün akşam başladı ama belim sanki ikiye ayrilacak normalde regl sancısına dayanamazdım bu daha ağır oldu gerçekten söyledikleri kadar varmış. İnşallah önümüzdeki ki aylarda güzel haberler alırız Rabbim bunu bir daha yaşatmasın
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun amin inşallah hayırlı sağlıklı güzel haberler isteyen herkese nasip etsin Allah'ım. Benim de süreç ayni sizin gibi bu şekilde ilerledi testin birinde 155 ikincisinde 55 çıkınca doktorum kimyasal dedi ama söylediğiniz gibi bunu çoğu kadın yaşıyor ama bilmiyormuş test yaptırıp pozitifi görmeseydik bizde bilemezdik bir yandan olumlu bir durum aslında hamile kalabiliyormusum bunu bilmek bundan sonrası için daha düşündürücü olmayacak belki de inşallah daha güzel haberler alırızGeçmiş olsun canım öncelikle. Ben 2 ay önce yaşadım. Tam 5. haftada düşük oldu. Beta en çok 265e yükseldi. Sonra hafif lekelenmem oldu sonra kan değerlerim düşünce doktor kimyasal gebelik dedi. Adet olurmuş gibi attım. Doktorum test yapmasan hamileliği bilmesen adet oldum diye düşünürsün demişti. Allahim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Aynen kesinlikle doktorum da öyle söylemişti. Bu sizin sağlıklı olduğunuzu gösteriyor demişti. Hatta ben çok ağlayıp üzülünce Allah seni sağlıksız bi evlattan korumuş demişti teselli etmek için. İnşallah canım. Birbirimize dua edelim.Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun amin inşallah hayırlı sağlıklı güzel haberler isteyen herkese nasip etsin Allah'ım. Benim de süreç ayni sizin gibi bu şekilde ilerledi testin birinde 155 ikincisinde 55 çıkınca doktorum kimyasal dedi ama söylediğiniz gibi bunu çoğu kadın yaşıyor ama bilmiyormuş test yaptırıp pozitifi görmeseydik bizde bilemezdik bir yandan olumlu bir durum aslında hamile kalabiliyormusum bunu bilmek bundan sonrası için daha düşündürücü olmayacak belki de inşallah daha güzel haberler alırız
İnşallah Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canım Tabiki isteyen herkese dualarımAynen kesinlikle doktorum da öyle söylemişti. Bu sizin sağlıklı olduğunuzu gösteriyor demişti. Hatta ben çok ağlayıp üzülünce Allah seni sağlıksız bi evlattan korumuş demişti teselli etmek için. İnşallah canım. Birbirimize dua edelim.
Amin cnm çok zor Allah yardımcımız olsunGeçmiş olsun canım öncelikle. Ben 2 ay önce yaşadım. Tam 5. haftada düşük oldu. Beta en çok 265e yükseldi. Sonra hafif lekelenmem oldu sonra kan değerlerim düşünce doktor kimyasal gebelik dedi. Adet olurmuş gibi attım. Doktorum test yapmasan hamileliği bilmesen adet oldum diye düşünürsün demişti. Allahim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?