Kimyasal gebelik

15082021es

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2022
129
23
28
Merhabalar bugün kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim doktor korunmaya gerek yok yakında kanaman başlar dedi. Kimyasal gebelik sonrasında klomen kullanan oldu mu ne kadar süre sonra gebe kaldınız ?

Sende düşünceni söyle ama doktora bırakma genelde baştan savma yaparlar her şeyi ilaçlar arası farkı sor hangisi daha etkili diye. Doktorun ağzına bakma derim sakın yanlış anlama canım ama bende geçen sene doktor ne dedi ise sadece dinledim hiç araştırmadım ama şuan anlıyorum ki araştırma yaparak gitmek daha iyi ne geliyor ise aklına sor merak ettiğin

Aslında çok doktora gittim özel olsun devlet olsun ama hepsi birbirinden farklı şeyler söyledi kafam iyice karıştı klomene başladım 1.kutuda kimyasal gebelik oluştu şimdi ilacı veren doktora randevu bulup alamıyorum özel doktora gittim anlattım klomen kullanmayacaksın dedi şeker ilacı verdi bir işe yaramaz ama iç dedi bu davranışından sonra başka bir özel doktora gittim ikisininde söylediği herşeyi anlattım doktor bir problemin yok dedi yapılmayan farklı tahlilleri istedi hiçbir problem çıkmadı klomen kullandım dediğimde hiç birşey demedi bilemedim kafam karıştı

Kilo sorunun mu var insülün direncin olabilir şahsi fikrimi söylüyorum doktorlar bir şey yapmıyor emin olabilirsin ben bir yıl gittim hiç sorun yok yok dendi hsg çekildim tüpler kapalı çıktı boşuna bir yılım gitti mesela. Şuan daha bilgili oldum ama. Bende bu ay gene klomen kullandım bir arkadaşım klomen kimyasal yapıyormuş dedi ne kadar doğru bilmem ama. Mfk yöntemi var ona bak derim ben geçen ay o yöntemle gebe kaldım ama kimyasal oldu bu ay klomen gene kullandım ama pek umudum yok kasık ağrılarım çok şuan. Mfk eş paketi sipariş ettim bende bu ay da hasta olur isem öyle deneyeceğim. Eğer hsg olmadı isen hsg ol canım kilo sorunu var ise diyete başla su tüket bol bol ve günlük yarım saat kırkbeş dakika yürü Yemen'e dikkat et yeşil yapraklı sebzeler tüket

Evet biraz kilo problemim var diyete başladım doktor bana 6 ay sonra gel dedi klomene ilk başladığımda hiç ümidim yoktu içtim kimyasal oldu araştırdım baya çok kişi kimyasal geçirmiş klomenden sonra bende kullanıp kullanmamak arasında kalıyorum soğan kürü duydum bilgin varmı bilmiyorum araştır istersen onu da etkili buluyorlar. Teşekkürler bilgi için

Ben yaptım kuzum soğan kürünü üç ay. Bende de kilo sorunu vardı eşimin görevi sebebi ile altı ay ayrı kaldık bende o sırada soğan suyu yaptım kilo verdim adetim düzene bindi 28 29 günde oluyorum kilo çok etkili ama canım. Ben bir sene hiç gebe kalmadım zayıfladım gebelik oldu kimyasal oldu ama bu bile bana umut oldu. Şuanda biraz sanırım vitamin sorunum var acımasızca diyet yaptım altı ayda 72 den 45 düştüm

O zaman bende deneyim kürü 45 kilo muuu maşallah darısı başıma

Kızlar merhaba adetim 8 gün oldu geçti pko hastasıyım aslında tam bir döngüm yok ama ortalama 31 günde olsam 8 gün geçti beta değerlerim 2 gün arayla 7.63—-29.41—109.90 sizce kimyasal mı

Kızlar merhaba adetim 8 gün oldu geçti pko hastasıyım aslında tam bir döngüm yok ama ortalama 31 günde olsam 8 gün geçti beta değerlerim 2 gün arayla 7.63—-29.41—109.90 sizce kimyasal mı
Bence değerleriniz güzel yükseliyor umarım kimyasal değildir güzel haberlerinizi bekliyorum

Bugün tekrar yaptırdım 202 çıktı artık bu sefer az geldi korkuyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…