Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diger konunuza da yazdım dünde konusmustjm maalesef geçen ay geçirdiğinde benimde çok ağır kanamam oldu kaşık bel ağrısı olduKimyasal gebelik yaşayıp ağır adet kanaması geçiren oldumu
Bugün kimyasal gebelik kesinleşti
Eve geldim bir kaç saat sonra çok ağrılı adet oldum ağrı kesici fayda etmedi
Kusma ve ağrı ile acillik oldum iğne yapıldı hayla ağrıyor karnım
Bende geçirdim canım bol bol dinlen stresinden tetikliyor olabilirKimyasal gebelik yaşayıp ağır adet kanaması geçiren oldumu
Bugün kimyasal gebelik kesinleşti
Eve geldim bir kaç saat sonra çok ağrılı adet oldum ağrı kesici fayda etmedi
Kusma ve ağrı ile acillik oldum iğne yapıldı hayla ağrıyor karnım
Çok teşekkür ederim çok ağır geçiyor kimse yaşamasın bu ağrıyıDiger konunuza da yazdım dünde konusmustjm maalesef geçen ay geçirdiğinde benimde çok ağır kanamam oldu kaşık bel ağrısı olduağir bişey kaldiramadim bir kaç gün. Kanama 10 gün leke şeklinde devam etti sonradan. Çok çok geçmiş olsun
![]()
Teşekkür ederim.destek mesajları almak beni çok mutlu ediyorBende geçirdim canım bol bol dinlen stresinden tetikliyor olabilir
Sen sağlıklı ol da elbette yine bebeğin olacak
Karın ağrısı ağrı kesici rağmen geçmemesiBende geçirdim benim kanamam 16 gün galan sürdü ama hafîf kanama ve karın kasık ağrısı şeklinde
Canım birkaç gün öyle şiddetli kanama oluyor sonra düzeliyorTeşekkür ederim.destek mesajları almak beni çok mutlu ediyor
Sadece ben yaşamıyormuşum
Rabbim hiç bir kadına yaşatmasın
İnşallah rabbim tekrar anne olmayı bana nasip eder
Allah herkesin evladını annesine babasına bağışlasın
Teşekkür ederim ya işte en son 9 kasımda adet oldum kimyasal gebelikmiş atmışım o şekil o tarihten itibaren hala adet olmadım yeni adet dönemini neye göre değerlendircem bilmiyorumKarın ağrısı ağrı kesici rağmen geçmemesi
Beni çok panikletti
Yoğun şekilde kanama olması hayla korkutuyor
Sizede geçmiş olsun
Canım birkaç gün öyle şiddetli kanama oluyor sonra düzeliyor
Kadınların %85 i kimyasal gebelik geçirirms ama test vs yapmadıkları için anlamazmis sen güzel düşün
Teşekkür ederim ya işte en son 9 kasımda adet oldum kimyasal gebelikmiş atmışım o şekil o tarihten itibaren hala adet olmadım yeni adet dönemini neye göre değerlendircem bilmiyorum
Hatta bak sana çok daha güzel bir şey söyleyimSize sarılmak isterdim
Çok sağol
Yok gitmedimDoktora gittiniz mi peki
Adetten kaç gün sonra öğrendiniz peki hamile kaldığınızı?Hatta bak sana çok daha güzel bir şey söyleyim
Kimyasal gebelikten sonraki ay tekrar adet olmadan hamile kaldımşimdi 39 haftalik hamileyim
İnşallah senin de en yakın zamanda olacak
AyyyyHatta bak sana çok daha güzel bir şey söyleyim
Kimyasal gebelikten sonraki ay tekrar adet olmadan hamile kaldımşimdi 39 haftalik hamileyim
İnşallah senin de en yakın zamanda olacak