Herşeyin olumlu tarafını gör hamile kalabiliyorsun belkide vücut kendini hazırlıyor bilemezsin rabbim hayırlı zamanı bilirKizlar Kimyasal Gebelik kac defa yasadiniz ve ondan sonra bebeginizi kucaginiza alabildiniz mi ? Doktor birseyler önerdimi size
Ben ikinci kimyasal gebelik yasadigim icin doktor cok kötü konusdu.. bazi testeler yapmami söyledi hemen3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım şimdi hamileyim. Doktor o kadar rahat söyledi ki her ay bir çok kadın kimyasal gebelik yaşar çoğu farkına bile varmaz gecikmeli adet olduğunu sanar. Kötü birşey yok çok normal bu dedi. Yani içiniz rahat olsun , takmayın kafanıza.
İçimi okadar rahatlattınki allah bin kere razı olsun sendenBelki pıhtılaşma sorunu vardır ilaçla çok kolay kontrol altına alabilirsiniz doktorunuzun test istemesi kötü değil iyi bir şey çoğu doktorun aklına bile gelmiyor normal deyip geçiştiriyorlar ama birden fazla kez yaşandıysa bakılması çok iyi korkulacak bir durum değil doktorunuz iyi bir doktormuş bu illa kötü bir şey olacağı anlamına gelmiyor sonuçlar temiz de gelebilir bir sorun olursa da tedavisi var vakit kaybetmezsiniz
Burada kaç konu okudum öyle insanlar doktoru teste ikna etmek için iki kere kimyasal yaşadıysa beş kere yaşadım diye yalan söylüyor ki doktor ilgilensin diye o yüzden hiç canınızı sıkmayın iyi ki istemiş ne kadar erken kontrol edilirse o kadar iyi
Evet hamileyim ben kimyasal hiç yaşamadım ama geçen sene çocuk istemeye başladık o zamandan beri bu forumu çok sıkı takip ediyorum ve kimyasal gebelikle ilgili buraya yazan çok oldu az çok doktorların ne dediğini ve süreçleri buraya yazan arkadaşlar sayesinde öğrendim.İçimi okadar rahatlattınki allah bin kere razı olsun sendensen hamilemisin bu tür şeyler yaşadın mı
Merhabalar ben üst üste kimyasal gebelik yaşadım.sonra tüm testlerimizi yaptık ve hiçbir sorun bulunamadı.(genetik test rahim filmi ve kan pihtilasmasi testi...)eşimde genetik test ve sperm testi yaptırdı sperm hızında düşüklük vardı fakat doktorumuz hiç bir problem olmadığını söyledi.bunun üzerine ben 4-5 gün soğan kürü yaptım ve sonra bir aktardan aldığım karışımı bir hafta kadar içtim... Sürekli araştırmalar yapıyordum...bunun akabinde doktorum bana yapacak hiçbir şeyin olmadığını sebepsiz düşükler olduğunu söyledi ve ben iyi bir doktora gidiyorum profesör sonra bana hergun. Coraspirin kullanmamı ve folik asit içmem gerektigini söyledi ben buyuzden aktardan aldığım karışımı ve soğan suyunu bıraktım yan etkisi olmasın diye o arada eşime hergun aç karnina sabah akşam keçiboynuzu pekmezi ve bal-polen- promis icirdim kendimde hem ilaçları kullanmaya devam ettim hemde bal-polen-ari sütü karışımından sabah akşam içmeye başladım.o ay hamile kalamadim ki hep kalmak istediğimde kalabiliyordum.gecen ay yumurtma testi ile takip yaptım ve cok şükür hamileyim ve şuan için iyi gidiyor inşallah güzel haberler alacağım doktora gittim progestan verdi ve haftaya bakacağını keseyi görebileceğini söyledi bunlardan ne faydalı oldu bana bilmiyorum ama biseyler düzeldi gibi çünkü kimyasal gebeklerimin hepsinde sol basigimin arasında geçmeyen yanmalar oluyordu insallah yazdıklarımdan sizlerde fayda görürsünüz...Kizlar Kimyasal Gebelik kac defa yasadiniz ve ondan sonra bebeginizi kucaginiza alabildiniz mi ? Doktor birseyler önerdimi size
Merhabalar ben üst üste kimyasal gebelik yaşadım.sonra tüm testlerimizi yaptık ve hiçbir sorun bulunamadı.(genetik test rahim filmi ve kan pihtilasmasi testi...)eşimde genetik test ve sperm testi yaptırdı sperm hızında düşüklük vardı fakat doktorumuz hiç bir problem olmadığını söyledi.bunun üzerine ben 4-5 gün soğan kürü yaptım ve sonra bir aktardan aldığım karışımı bir hafta kadar içtim... Sürekli araştırmalar yapıyordum...bunun akabinde doktorum bana yapacak hiçbir şeyin olmadığını sebepsiz düşükler olduğunu söyledi ve ben iyi bir doktora gidiyorum profesör sonra bana hergun. Coraspirin kullanmamı ve folik asit içmem gerektigini söyledi ben buyuzden aktardan aldığım karışımı ve soğan suyunu bıraktım yan etkisi olmasın diye o arada eşime hergun aç karnina sabah akşam keçiboynuzu pekmezi ve bal-polen- promis icirdim kendimde hem ilaçları kullanmaya devam ettim hemde bal-polen-ari sütü karışımından sabah akşam içmeye başladım.o ay hamile kalamadim ki hep kalmak istediğimde kalabiliyordum.gecen ay yumurtma testi ile takip yaptım ve cok şükür hamileyim ve şuan için iyi gidiyor inşallah güzel haberler alacağım doktora gittim progestan verdi ve haftaya bakacağını keseyi görebileceğini söyledi bunlardan ne faydalı oldu bana bilmiyorum ama biseyler düzeldi gibi çünkü kimyasal gebeklerimin hepsinde sol basigimin arasında geçmeyen yanmalar oluyordu insallah yazdıklarımdan sizlerde fayda görürsünüz.Kizlar Kimyasal Gebelik kac defa yasadiniz ve ondan sonra bebeginizi kucaginiza alabildiniz mi ? Doktor birseyler önerdimi size
merhaba bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım tekrar hamile kalınca yine kimyasal gebelik olurmu acaba , ya da tekrar ne zaman hamile kalabilirim3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım şimdi hamileyim. Doktor o kadar rahat söyledi ki her ay bir çok kadın kimyasal gebelik yaşar çoğu farkına bile varmaz gecikmeli adet olduğunu sanar. Kötü birşey yok çok normal bu dedi. Yani içiniz rahat olsun , takmayın kafanıza.
Merhaba. Tekrarı olanlar da var olmayanlar da. Ben 2 ay sonrası tekrar hamile kaldım. O bi engel değilmiş sonraki ay bile kalabilirsiniz. O strese girmemek için tavsiyem adetiniz gecikmeden test yapmayın. Bu sefer öyle yaptım kimyasal mı değil mi diye düşünmemek için. İnşallah en kısa zamanda güzel haber alırsınızmerhaba bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım tekrar hamile kalınca yine kimyasal gebelik olurmu acaba , ya da tekrar ne zaman hamile kalabilirim
1 kez yaşadım, folik asit kullanmami önerdiKizlar Kimyasal Gebelik kac defa yasadiniz ve ondan sonra bebeginizi kucaginiza alabildiniz mi ? Doktor birseyler önerdimi size
teşekkür ederimMerhaba. Tekrarı olanlar da var olmayanlar da. Ben 2 ay sonrası tekrar hamile kaldım. O bi engel değilmiş sonraki ay bile kalabilirsiniz. O strese girmemek için tavsiyem adetiniz gecikmeden test yapmayın. Bu sefer öyle yaptım kimyasal mı değil mi diye düşünmemek için. İnşallah en kısa zamanda güzel haber alırsınız
Baş polen arı sütü karışımını nereden aldınızMerhabalar ben üst üste kimyasal gebelik yaşadım.sonra tüm testlerimizi yaptık ve hiçbir sorun bulunamadı.(genetik test rahim filmi ve kan pihtilasmasi testi...)eşimde genetik test ve sperm testi yaptırdı sperm hızında düşüklük vardı fakat doktorumuz hiç bir problem olmadığını söyledi.bunun üzerine ben 4-5 gün soğan kürü yaptım ve sonra bir aktardan aldığım karışımı bir hafta kadar içtim... Sürekli araştırmalar yapıyordum...bunun akabinde doktorum bana yapacak hiçbir şeyin olmadığını sebepsiz düşükler olduğunu söyledi ve ben iyi bir doktora gidiyorum profesör sonra bana hergun. Coraspirin kullanmamı ve folik asit içmem gerektigini söyledi ben buyuzden aktardan aldığım karışımı ve soğan suyunu bıraktım yan etkisi olmasın diye o arada eşime hergun aç karnina sabah akşam keçiboynuzu pekmezi ve bal-polen- promis icirdim kendimde hem ilaçları kullanmaya devam ettim hemde bal-polen-ari sütü karışımından sabah akşam içmeye başladım.o ay hamile kalamadim ki hep kalmak istediğimde kalabiliyordum.gecen ay yumurtma testi ile takip yaptım ve cok şükür hamileyim ve şuan için iyi gidiyor inşallah güzel haberler alacağım doktora gittim progestan verdi ve haftaya bakacağını keseyi görebileceğini söyledi bunlardan ne faydalı oldu bana bilmiyorum ama biseyler düzeldi gibi çünkü kimyasal gebeklerimin hepsinde sol basigimin arasında geçmeyen yanmalar oluyordu insallah yazdıklarımdan sizlerde fayda görürsünüz...
Çok geçmiş olsun üzülerek soruyorum ama kimyasal gebelik belirtileriniz nelerdi3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım şimdi hamileyim. Doktor o kadar rahat söyledi ki her ay bir çok kadın kimyasal gebelik yaşar çoğu farkına bile varmaz gecikmeli adet olduğunu sanar. Kötü birşey yok çok normal bu dedi. Yani içiniz rahat olsun , takmayın kafanıza.
Teşekkür ederim şimdi çok şükür tekrar hamileyim 1 ay sonra tekrar hamile kaldım kimyasaldan. Bir belirtisi yok sadece beta normal artış göstermiyor, mesela arka arkaya test yapıyorsanız testin normalde koyulaşması lazımken 2.çizgi ya aynı ya silikleşiyor öyle tahmin ettim sonra da adet oldum zaten.Çok geçmiş olsun üzülerek soruyorum ama kimyasal gebelik belirtileriniz nelerdi
Anladım teşekkür ederimTeşekkür ederim şimdi çok şükür tekrar hamileyim 1 ay sonra tekrar hamile kaldım kimyasaldan. Bir belirtisi yok sadece beta normal artış göstermiyor, mesela arka arkaya test yapıyorsanız testin normalde koyulaşması lazımken 2.çizgi ya aynı ya silikleşiyor öyle tahmin ettim sonra da adet oldum zaten.
Kimyasaldan sonraki hamileliginizde belirtileriniz ilkiyle aynı miydi farkli mıydı3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım şimdi hamileyim. Doktor o kadar rahat söyledi ki her ay bir çok kadın kimyasal gebelik yaşar çoğu farkına bile varmaz gecikmeli adet olduğunu sanar. Kötü birşey yok çok normal bu dedi. Yani içiniz rahat olsun , takmayın kafanıza.
Kimyasaldan sonra hamile kalmışsınız ya belirtileriniz kkmyasalla aynı mıydıMerhabalar ben üst üste kimyasal gebelik yaşadım.sonra tüm testlerimizi yaptık ve hiçbir sorun bulunamadı.(genetik test rahim filmi ve kan pihtilasmasi testi...)eşimde genetik test ve sperm testi yaptırdı sperm hızında düşüklük vardı fakat doktorumuz hiç bir problem olmadığını söyledi.bunun üzerine ben 4-5 gün soğan kürü yaptım ve sonra bir aktardan aldığım karışımı bir hafta kadar içtim... Sürekli araştırmalar yapıyordum...bunun akabinde doktorum bana yapacak hiçbir şeyin olmadığını sebepsiz düşükler olduğunu söyledi ve ben iyi bir doktora gidiyorum profesör sonra bana hergun. Coraspirin kullanmamı ve folik asit içmem gerektigini söyledi ben buyuzden aktardan aldığım karışımı ve soğan suyunu bıraktım yan etkisi olmasın diye o arada eşime hergun aç karnina sabah akşam keçiboynuzu pekmezi ve bal-polen- promis icirdim kendimde hem ilaçları kullanmaya devam ettim hemde bal-polen-ari sütü karışımından sabah akşam içmeye başladım.o ay hamile kalamadim ki hep kalmak istediğimde kalabiliyordum.gecen ay yumurtma testi ile takip yaptım ve cok şükür hamileyim ve şuan için iyi gidiyor inşallah güzel haberler alacağım doktora gittim progestan verdi ve haftaya bakacağını keseyi görebileceğini söyledi bunlardan ne faydalı oldu bana bilmiyorum ama biseyler düzeldi gibi çünkü kimyasal gebeklerimin hepsinde sol basigimin arasında geçmeyen yanmalar oluyordu insallah yazdıklarımdan sizlerde fayda görürsünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?