Kimyasal gebelik

Gulsahkizil

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2023
47
14
8
31
Arkadaşlar bisey sormak istiyorum adetim 13 gün gecikti 2 kere idrar testi yaptım ama ikiside silik çıktı ertesi gün hastaneye gittim kan testi verdim ve beta 58.8 çıktı 13 günlük adet gecikmesine çok düşük değer değil mi ve çok az adet sancısı gibi ağrılarım ama ince ince bi ağr8 sizce kimyasal gebelik mi?

Arkadaşlar bisey sormak istiyorum adetim 13 gün gecikti 2 kere idrar testi yaptım ama ikiside silik çıktı ertesi gün hastaneye gittim kan testi verdim ve beta 58.8 çıktı 13 günlük adet gecikmesine çok düşük değer değil mi ve çok az adet sancısı gibi ağrılarım ama ince ince bi ağr8 sizce kimyasal gebelik mi?
Gec dollenmeyse duşuk diyil kan vererek takip edersen ogrenirsin kesin kimyasalmi normalmi diye bende gec dollenme yaşadim 3 hafta geriden geliyordum adete 10gun kalmiş dollenme olmuştu o yuzden hic uyuşmuyodu yani boyle şeyler oluyor illa kimyasal diye birsey yok merak etme inşallah normal gebelik olur

Gec dollenmeyse duşuk diyil kan vererek takip edersen ogrenirsin kesin kimyasalmi normalmi diye bende gec dollenme yaşadim 3 hafta geriden geliyordum adete 10gun kalmiş dollenme olmuştu o yuzden hic uyuşmuyodu yani boyle şeyler oluyor illa kimyasal diye birsey yok merak etme inşallah normal gebelik olur
Adetime 2 gün kala korunmasız ilişki oldu bide

Aslında kimyasal olursa benim için daha iyi 1 buçuk yaşında oğlum var ve emziriyorum simdilik bi gebelik istemiyorm
2 gun kala olmuşsa gebelik olmasi aslinda çok zor ama imkansizda diyil tabi yumurtalama o zamana kadar gercekleşmesi lazimdi ama senin betan yukselmiş ya kimyasal yada normal hamilelik

Ben de 13'ünde kanda 26.45'i gördüm 15'inde 39.2, Doktor tekrarlamamı istedi biraz düşük ilerliyor dedi ama ben iki gün arayla Farklı hastanelerde yaptım testleri Ondan dolayı fark olabiliyor mu ki? Normalde 42 olması gerekiyormuş Yüzde altmış artmış olması için sadece 3 sayı fark ile endişelenmem ne derece doğru bilmiyorum ama içim içim yiyor

Ben ilk verdiğimde 58.8 cktı sonra 120 çıktı pazartesi vermistim cuma tekrar verince 1337 cıktı inşallah artar sizinkide benimki 5 gün içinde arttı Rabbim gönlüne göre versin ben düsünmüyodum çocuk cünkü 1.5 yasında oglum var ve emiyo ona haksızlık ediyomuşum gibi geliyo hala bi umut düser diye bekliyorum

Ben ilk verdiğimde 58.8 cktı sonra 120 çıktı pazartesi vermistim cuma tekrar verince 1337 cıktı inşallah artar sizinkide benimki 5 gün içinde arttı Rabbim gönlüne göre versin ben düsünmüyodum çocuk cünkü 1.5 yasında oglum var ve emiyo ona haksızlık ediyomuşum gibi geliyo hala bi umut düser diye bekliyorum
Ben 42 yaşındayım 3 yaşında oğlum var yalnız büyümesin yaşta daha fazla ilerlemeden bir tane kardeş olsun düşüncesiyle çok istiyoruz Hayırlısı olsun sizin için de hakkınızda Allah kolaylıklar versin inşallah,

Back
X