Kimyasal gebelik

fatma5334

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2023
40
8
6
27
Selam kızlar 2 gün önce yaptığım test 1890 bugün yaptığım test 1026 doktora gittim kimyasal gebelik yaşadığımı söylediler aranız da yaşayan varmı bu durumu atlatabildiniz mi ben çok iyi değilim şuan psikolojik olarak.
Birde kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalan da oluyor Muş doğrumu

Selam kızlar 2 gün önce yaptığım test 1890 bugün yaptığım test 1026 doktora gittim kimyasal gebelik yaşadığımı söylediler aranız da yaşayan varmı bu durumu atlatabildiniz mi ben çok iyi değilim şuan psikolojik olarak.
Bu aslında gebelik bile değil. Daha oluşamadan kanla dışarı atılıyor o yüzden kendinizi üzmeyin. Geçen ay yaşadım bende. Vücut kendini hamileliğe hazırlıyo diyolar genelde

Ben de yaşadım canım ama değerim 6 ydı sonra tekrar hamile kaldım cuma günü değerim 87 ydi reglim gecikmeden öğrendim yarın tekrar gideceğim

Evet ben de kimyasal gebelik yasadiktan hemen sonraki ay hamile kaldim hic uzulme vücut kendini hamile kal aya alistirmis oldu :) su an 26 haftalik hamileyim

Ben de yaşadım canım ama değerim 6 ydı sonra tekrar hamile kaldım cuma günü değerim 87 ydi reglim gecikmeden öğrendim yarın tekrar gideceğim
Kimyasaldan sonra hemen mi kaldınız tekrar hamile? Bnde Nisan'da yaşadım ama tekrar hamile kalamadım😞

Evet ben de kimyasal gebelik yasadiktan hemen sonraki ay hamile kaldim hic uzulme vücut kendini hamile kal aya alistirmis oldu :) su

Merhaba ben de 5bb kalitede iki embrio transferi oldum 8.gün beta 28,33 10.gün:26,54 12.Gün: 29,64 ve en son 14.Gün:65 çıktı ilaçları bıraktırmıyorlar nadiren de olsa geç tutunma olan oluyo dediler çok korkuyorum kimyasal mı oldu diye böyle yaşayanlar var mı acaba ?

Canını sıkma çok stres yapma canım bende mart ayında kimyasal gebelik geçirdim şuan 24 haftalık gebeyim

Merhaba ben de 5bb kalitede iki embrio transferi oldum 8.gün beta 28,33 10.gün:26,54 12.Gün: 29,64 ve en son 14.Gün:65 çıktı ilaçları bıraktırmıyorlar nadiren de olsa geç tutunma olan oluyo dediler çok korkuyorum kimyasal mı oldu diye böyle yaşayanlar var mı acaba ?
Merhaba aynı durumu yaşıyorum şuan. Sizin sonucunuz ne oldu merak ettim.

Merhaba çok geçmiş olsun. Bende aynı durumu yaşıyorum şu an 3 gun önce 745.1 di bugün 686 cıktı beta hcg düşmüş. Doktor sağlıksız gebelik yüksek ihtimal kimyasal gebelik olduğunu söyledi

Back
X