bn 3. kimyasal gebelikten sonra pıhtılaşma için test vermiştim ve 3 bölge heterezigot çıkmıştı yaklaşık 7 8 ay bekledim ardından gelen gebeliktede normal adet dönemimde lekelenme tarzı bişey yaşamıştım bende regl sanmıştım ve test yapmamıştım daha sonrasında bulantılarım oluşunca test yaptım pozitif gördüm bebek 7+3 felandı o zaman başladım oksapara ve sıkıntı olmadı kalp atışıyla birlikte başlamış oldum aslında iğneye
Merhaba, ben de eskiden bir kac kez idrar testnde pozitif gorup daha sonra adet olmushtum. o zamanlar kimyasal oldugunu anlamamishtim. daha sonra bende pkos oldugu icin 2 kez femara+ovitrelle kullandim ve ikisinde de kimyasal oldu. o zaman anladim eskiden de idrar testlerinde gordugum pozitifler aslinda kimyasaldi. doktorum rahmin T shekilli ola bilir deyip histereskopi yaptirmami soyluyor, ama ben pihtilasma testi de yaptirmak istiyorum. pihtilasma testi ne zaman yaptirilir onu bilmiyorum ama. shimdi kimyasal sonrasi adetin 2ci gunu, nasil yapmaliyim? bir fikriniz varmi? ayni zamanda histereskopi yaptirmaliyim?öncelikle hayırlı olsun evladınızı kucağınıza aldınız tebrik ederim benimde 3 kimyasalım var ve suan tekrar hamileyim . o 3 kimyasalımda kan pıhtılaşmam olduğunu bilmiyordum kan sulandırıcı kullanmam gerekiyormus ama doktorların azizliğine uğradım hic biri önemsemedi simdi reglime 1 gün var :) ama sanki adet olacakmısım gibi ağrılarımda oluyor normal mi bilmiyorum adetime 4 gün kala betam 66 dı 2 gün sonra tekrar verdim 241 cıktı umarım sağlıklı gidiyorumdur ve karnımdan oskapar 4000 iğne vuruyorum bide folik asit iciyorum umarım bebeğim benımle kalır sadece bu adet olacakmıs gibi ağrılarım beni üzüyorsizde de mi pıhtılasma cıktı
rahim filmi çektirmeden doktorunuz rahminiz T şeklinde olabilir tanısını nasıl yapıyor anlamıyorum bu doktorlar gerçekten kafayı yemis canım rahim filmi cekmeden önce zaten birden fazla kimyasalların olmuş devlet hastanesinden tıbbı genetik bölümüne kendınız ve eşiniz adına randevu oluşturun. randevu günü senden ve eşinden kan alıcaklar ve incelemeye göndericekler sonucların cıkması 2 ayı bulabilir. tıbbi genetik doktoruna 6lı trombofoli panelime ve genetik kromozomlarıma baktırmak istiyorum de kimyasallarım oldu 3 defa de o zaten gerekli pıhtılasma testlerinide istiyor. sakın histereskopi işine girme. sakınnn ben rahmimde bisey olmadığını bildiğim halde bana bitanesi zorla rahim filmi çekti tertemiz cıktı sonrada telefonda diyor yine düsük olursa histereskopi yaparız dedim kapat telefonu para manyağı olmuşsunuz gerçektende. öyle olmuşlar suanki doktorların bir coğu para delisi olmuş. once bu genetik teslerinizin sonucunu bekleyin aç karnına gidip verin normal bir günde adetli vs olmanıza gerek yok kimyasalların coğu pıhtılaşma bozukluğundan meydana gelir ama bu pıhtıları doktorlar onemsemiyor böylece ınsanlardan para kaldırıyor ben. 3 defa yaşadım doktorlar yüzünden kaybettm bebeklerimi simdi 5 haftalık olduk kımseyı dınlemedm karnımdan kan sulandırıcıları vurdum.Merhaba, ben de eskiden bir kac kez idrar testnde pozitif gorup daha sonra adet olmushtum. o zamanlar kimyasal oldugunu anlamamishtim. daha sonra bende pkos oldugu icin 2 kez femara+ovitrelle kullandim ve ikisinde de kimyasal oldu. o zaman anladim eskiden de idrar testlerinde gordugum pozitifler aslinda kimyasaldi. doktorum rahmin T shekilli ola bilir deyip histereskopi yaptirmami soyluyor, ama ben pihtilasma testi de yaptirmak istiyorum. pihtilasma testi ne zaman yaptirilir onu bilmiyorum ama. shimdi kimyasal sonrasi adetin 2ci gunu, nasil yapmaliyim? bir fikriniz varmi? ayni zamanda histereskopi yaptirmaliyim?
Anladim canim, teshekkur ederim. bir de genetige gitmeden kan pihtilasmaya baktira biliyormuyum? yoksa genetik analizlerin uzerinden mi bakilmalirahim filmi çektirmeden doktorunuz rahminiz T şeklinde olabilir tanısını nasıl yapıyor anlamıyorum bu doktorlar gerçekten kafayı yemis canım rahim filmi cekmeden önce zaten birden fazla kimyasalların olmuş devlet hastanesinden tıbbı genetik bölümüne kendınız ve eşiniz adına randevu oluşturun. randevu günü senden ve eşinden kan alıcaklar ve incelemeye göndericekler sonucların cıkması 2 ayı bulabilir. tıbbi genetik doktoruna 6lı trombofoli panelime ve genetik kromozomlarıma baktırmak istiyorum de kimyasallarım oldu 3 defa de o zaten gerekli pıhtılasma testlerinide istiyor. sakın histereskopi işine girme. sakınnn ben rahmimde bisey olmadığını bildiğim halde bana bitanesi zorla rahim filmi çekti tertemiz cıktı sonrada telefonda diyor yine düsük olursa histereskopi yaparız dedim kapat telefonu para manyağı olmuşsunuz gerçektende. öyle olmuşlar suanki doktorların bir coğu para delisi olmuş. once bu genetik teslerinizin sonucunu bekleyin aç karnına gidip verin normal bir günde adetli vs olmanıza gerek yok kimyasalların coğu pıhtılaşma bozukluğundan meydana gelir ama bu pıhtıları doktorlar onemsemiyor böylece ınsanlardan para kaldırıyor ben. 3 defa yaşadım doktorlar yüzünden kaybettm bebeklerimi simdi 5 haftalık olduk kımseyı dınlemedm karnımdan kan sulandırıcıları vurdum.
genetik doktoru ikisinide aynı anda istiyor zaten kimyasallar genetik ve kromozom faktörlerdende meydana gelebilir sen ikisinide ver aynı anda ögrenir icin rahat ederAnladim canim, teshekkur ederim. bir de genetige gitmeden kan pihtilasmaya baktira biliyormuyum? yoksa genetik analizlerin uzerinden mi bakilmali
Merhabalar öncelikle çocuğunuz için çok sevindim . Bu başlığı attığınız için de çok teşekkür ederim. Benim transfer sonrası 9. Gün hcg testi 9 çıktı ,11. Gün 24 , 12. Gün 28 çıktı. Doktorum kimyasal gebelik olabileceğini söyledi. Şu an ne ile karşılaşacağımı bilemiyorum ve çok korkuyorum. Benim değerlerimi yorumlayabilir misiniz3 kimyasal gebelik sonrası 42. haftada zorunlu sezeryan ile doğum yaptım şuan bebeğim 6 aylık yaşayanlardan sorusu olan varsa cevaplamak isterim
Merhaba ;rahim filmi çektirmeden doktorunuz rahminiz T şeklinde olabilir tanısını nasıl yapıyor anlamıyorum bu doktorlar gerçekten kafayı yemis canım rahim filmi cekmeden önce zaten birden fazla kimyasalların olmuş devlet hastanesinden tıbbı genetik bölümüne kendınız ve eşiniz adına randevu oluşturun. randevu günü senden ve eşinden kan alıcaklar ve incelemeye göndericekler sonucların cıkması 2 ayı bulabilir. tıbbi genetik doktoruna 6lı trombofoli panelime ve genetik kromozomlarıma baktırmak istiyorum de kimyasallarım oldu 3 defa de o zaten gerekli pıhtılasma testlerinide istiyor. sakın histereskopi işine girme. sakınnn ben rahmimde bisey olmadığını bildiğim halde bana bitanesi zorla rahim filmi çekti tertemiz cıktı sonrada telefonda diyor yine düsük olursa histereskopi yaparız dedim kapat telefonu para manyağı olmuşsunuz gerçektende. öyle olmuşlar suanki doktorların bir coğu para delisi olmuş. once bu genetik teslerinizin sonucunu bekleyin aç karnına gidip verin normal bir günde adetli vs olmanıza gerek yok kimyasalların coğu pıhtılaşma bozukluğundan meydana gelir ama bu pıhtıları doktorlar onemsemiyor böylece ınsanlardan para kaldırıyor ben. 3 defa yaşadım doktorlar yüzünden kaybettm bebeklerimi simdi 5 haftalık olduk kımseyı dınlemedm karnımdan kan sulandırıcıları vurdum.
pıhtılaşma testi için herhangi bi zamana gerek yok istediğinde gidip verebilirsin ama histereskopi için doktor ne diyorsa onu yap ben bilmiyorum çünkü ben rahim filmi bile çekinmedim bu süreçteMerhaba, ben de eskiden bir kac kez idrar testnde pozitif gorup daha sonra adet olmushtum. o zamanlar kimyasal oldugunu anlamamishtim. daha sonra bende pkos oldugu icin 2 kez femara+ovitrelle kullandim ve ikisinde de kimyasal oldu. o zaman anladim eskiden de idrar testlerinde gordugum pozitifler aslinda kimyasaldi. doktorum rahmin T shekilli ola bilir deyip histereskopi yaptirmami soyluyor, ama ben pihtilasma testi de yaptirmak istiyorum. pihtilasma testi ne zaman yaptirilir onu bilmiyorum ama. shimdi kimyasal sonrasi adetin 2ci gunu, nasil yapmaliyim? bir fikriniz varmi? ayni zamanda histereskopi yaptirmaliyim?
Merhabalar öncelikle çocuğunuz için çok sevindim . Bu başlığı attığınız için de çok teşekkür ederim. Benim transfer sonrası 9. Gün hcg testi 9 çıktı ,11. Gün 24 , 12. Gün 28 çıktı. Doktorum kimyasal gebelik olabileceğini söyledi. Şu an ne ile karşılaşacağımı bilemiyorum ve çok korkuyorum. Benim değerlerimi yorumlayabilir misiniz
48 saatte bir verilen kan değerleinde 2 kat yükselme bekleriz aslında 9. ve 11. gün verdiklerinde var sonrasında 11 ve 12. gün vermişsin 13. gün verilmeliydi bugun verirsen haber ver muhtemelen bugunkü sonuç net bişey belli eder bizeMerhabalar öncelikle çocuğunuz için çok sevindim . Bu başlığı attığınız için de çok teşekkür ederim. Benim transfer sonrası 9. Gün hcg testi 9 çıktı ,11. Gün 24 , 12. Gün 28 çıktı. Doktorum kimyasal gebelik olabileceğini söyledi. Şu an ne ile karşılaşacağımı bilemiyorum ve çok korkuyorum. Benim değerlerimi yorumlayabilir misiniz
kromozomsal olarak kendi ağzınızla söylüyorsunuz genetik testlerde kromozomlarınızada bakılıyor bunuda belirtmişim zaten sizin sorununuz bu hanım efendiden cok daha farklı siz canlı canlı bebeklerinizi kaybetmişsiniz bu durum kimyasal boyutunu dahi aşmış biz daha embriyo dahi oluşmadan keseyi dahi görmeden kimyasal oluyoruz. siz 19 haftalık bir bebeği kaybettiğinizden bahsediyorsunuz bu durumla kıyaslama yapmanız asıl aşırı saçma sizin daha derin araştırma yapmanız lazım 2 defa kimyasal yasamıs biriyle kendinizi kıyaslıyor olmanızda cabası tabiki herkes anne olmayı hakediyor lakin kimyasalların coğu kan pıhtılaşması nedeniyle olur kan pıhtılaşmalarını coğu doktor temiz diyerekten geçiştirir örneklerinden biride benim. 3 kimyasalımda kese dahi görmedim suan 5+3 üm kesemi gördüm kan sulandırıcı iğne ile önlemimi aldığım icin normalde benımde kan pıhtılasma sorunum olmadığını bebeğe etki etmediğini söylemişti doktor halbuki okuduğum makaleler araştırmalarıma göre ufacık bir kan pıhtılaşması bile ister bebeğe etki etsin veya etmesin vucuda etki ediyor. ve yerleşme aşamasında kanın akışkan olması şart kimyasalda yerleşme sırasında olusan sorundan dolayı kanamayla atılan bir durum. 1 adet kimyasal geçirip böyle yorumlar yapmanız aşırı komik geldiMerhaba ;
Yorumunuz çok akıllıca bir yorum olmamış.
Kendiliginden 2 kez hamilelik , ilki 19 haftada erken doğum, ikincisi kimyasal ile sonuçlanmış, 3 kez tup bebek , biri bos gebelik , biri hic tutmayan , biri de yine kimyasal ile sonuclanmis , tüm genetik testleri, pihtilasma testleri hatta sma testleri bile temiz çıkan biri olarak söylüyorum ki 3 tüp bebekte de yine de doktorlarim tarafından onlem amacli kan sulandirici kullandim ama maalesef ki kimyasallardan veya dusuklerden veya bos gebeliklerden kurtulamadim.
3 kez rahim filmi çekildi, öncesinde doktorlarim belki rahim seklin sebebi ile sikinti yasamis olabilirsin dediler , son rahim filmi sonrasinda rahim seklimin tam sinirda olduğu ve genisletme yapilmasi gerektigi soylendi. Genisletme yapildiktan sonra son transferim yapildi ve yine kimyasal ile sonuçlandı. Hatta doktorlarım operasyon sonrasında dahi rahim yapim kaynakli cift embriyo transferine musade etmiyorlar.
Kimyasal demek illa pıhtılaşma bozuklugu anlamina gelmez , kromozomsal bir problem olabilir , anne rahmi bebegi kabul etmek istemiyor olabilir , daha once gecirilen kurtaj vs var ise rahim duvari yeteri kalinliga ulaşmıyor olabilir.
Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalim.
19 haftalik düsuk sonrasi 2 kez kimyasal ve 1 kez bos gebelik yasadigimi mesajimda belirttim zaten. Siz rahim filmi bile cekilmeden nasil eminsiniz rahminizde bir problem olmadigina , belki bir yapisiklik var , belki polip ya da miyom ya da rahminiz sekil itibari ile olması gereken gibi degil. Rahim sekli ve icerigi sizin belirttiginiz gibi benim rahmim de bir sey yok ben biliyorum ile aciklanamaz. Evet tüm testleri yaptirsin ama histereskopi bir ameliyat degil , ofis ortaminda dahi yapilan bir islem. "Yaptığınız araştırmalar sonucu" insanları yanlış bilgilendirip yonlendirmeyin lütfen. Kan sulandirici igneler icin tabi ki uzmanlar daha detayli bilirler fakat her hangi bir operasyon durumu neticesinde kanininiz akiskan olacağı icin hemen müdahale edilmeyebilir kan kesilmez çünkü, ya da ailede damar daralmasi sebebi ile pıhtı atmasi var ise (akciger , bacak , beyin , kalp krizi) bu gibi durumlarda alinan kan sulandiricinin birden bire damarlarda olusacak plaklarin yerinden sökülüp, olasi bir inme ya da kalp krizini tetikleme ihtilami de yasanabilir. Bu sebeple kan sulandırıcı igneler ilaclar hekim kontrolu altinda alinmasi gerekli.kromozomsal olarak kendi ağzınızla söylüyorsunuz genetik testlerde kromozomlarınızada bakılıyor bunuda belirtmişim zaten sizin sorununuz bu hanım efendiden cok daha farklı siz canlı canlı bebeklerinizi kaybetmişsiniz bu durum kimyasal boyutunu dahi aşmış biz daha embriyo dahi oluşmadan keseyi dahi görmeden kimyasal oluyoruz. siz 19 haftalık bir bebeği kaybettiğinizden bahsediyorsunuz bu durumla kıyaslama yapmanız asıl aşırı saçma sizin daha derin araştırma yapmanız lazım 2 defa kimyasal yasamıs biriyle kendinizi kıyaslıyor olmanızda cabası tabiki herkes anne olmayı hakediyor lakin kimyasalların coğu kan pıhtılaşması nedeniyle olur kan pıhtılaşmalarını coğu doktor temiz diyerekten geçiştirir örneklerinden biride benim. 3 kimyasalımda kese dahi görmedim suan 5+3 üm kesemi gördüm kan sulandırıcı iğne ile önlemimi aldığım icin normalde benımde kan pıhtılasma sorunum olmadığını bebeğe etki etmediğini söylemişti doktor halbuki okuduğum makaleler araştırmalarıma göre ufacık bir kan pıhtılaşması bile ister bebeğe etki etsin veya etmesin vucuda etki ediyor. ve yerleşme aşamasında kanın akışkan olması şart kimyasalda yerleşme sırasında olusan sorundan dolayı kanamayla atılan bir durum. 1 adet kimyasal geçirip böyle yorumlar yapmanız aşırı komik geldirahmimde hic bir sıkıntı olmamasına rağmen histereskopi diye doktorlar bile oldu. Sizin durumunuz tamamen farklı. kimyasalla karıştırmayın lütfen sizin daha detaylı araştırmanız gerekiyor . ayrıca kan sulandırıcı iğnelerin hic bir zararı yok. önlem amaclı dahi kullanılabilir. aksine doktorumun dediği üzere hamilelik boyunca kanınız akışkan olur bebek icin daha iyiymiş. ben tecrübelerim neticesinde konusuyorum siz kayıplarınızı kesesi oluşmayan insanlarla bağdaştırıyorsunuz bence siz yanlıs bilgileri veriyorsunuz burada . rahminde hic bir problem olmadan doktorlar yüzünden bıcak altına yatan bir cok insan var. insanları ameliyata yönlendirmeyn
Çünkü artık 4 boyutlu ultrasonla rahim anomalileri anlaşılabiliyor. Umarım siz de rahim anomalisi yoktur ama o gereksiz dediğiniz ameliyatlar sayesinde bir çok sorun çözülüyor. T Y rahim perde gibi durumlar varsa hamile kalınsa nolacak çok yüksek ihtimalle düşük veya erken doğum olacak. Bir de kan sulandırıcıların gerçekten pıhtılaşma bozukluğu yoksa kanamaya sebep olduğunu okumuştum. Ve o iğnelerin dozlarının ayarlanması çok önemli. Doktor değiliz bu işin eğitimini almadık iki makale ile kan sulandırıcı kullanılmaz yapmayın sizin fikrinizi destekleyecek ve ilacı düzenleyecek bir doktor bulunrahim filmi çektirmeden doktorunuz rahminiz T şeklinde olabilir tanısını nasıl yapıyor anlamıyorum bu doktorlar gerçekten kafayı yemis canım rahim filmi cekmeden önce zaten birden fazla kimyasalların olmuş devlet hastanesinden tıbbı genetik bölümüne kendınız ve eşiniz adına randevu oluşturun. randevu günü senden ve eşinden kan alıcaklar ve incelemeye göndericekler sonucların cıkması 2 ayı bulabilir. tıbbi genetik doktoruna 6lı trombofoli panelime ve genetik kromozomlarıma baktırmak istiyorum de kimyasallarım oldu 3 defa de o zaten gerekli pıhtılasma testlerinide istiyor. sakın histereskopi işine girme. sakınnn ben rahmimde bisey olmadığını bildiğim halde bana bitanesi zorla rahim filmi çekti tertemiz cıktı sonrada telefonda diyor yine düsük olursa histereskopi yaparız dedim kapat telefonu para manyağı olmuşsunuz gerçektende. öyle olmuşlar suanki doktorların bir coğu para delisi olmuş. once bu genetik teslerinizin sonucunu bekleyin aç karnına gidip verin normal bir günde adetli vs olmanıza gerek yok kimyasalların coğu pıhtılaşma bozukluğundan meydana gelir ama bu pıhtıları doktorlar onemsemiyor böylece ınsanlardan para kaldırıyor ben. 3 defa yaşadım doktorlar yüzünden kaybettm bebeklerimi simdi 5 haftalık olduk kımseyı dınlemedm karnımdan kan sulandırıcıları vurdum.
48 saatte bir verilen kan değerleinde 2 kat yükselme bekleriz aslında 9. ve 11. gün verdiklerinde var sonrasında 11 ve 12. gün vermişsin 13. gün verilmeliydi bugun verirsen haber ver muhtemelen bugunkü sonuç net bişey belli
48 saatte bir verilen kan değerleinde 2 kat yükselme bekleriz aslında 9. ve 11. gün verdiklerinde var sonrasında 11 ve 12. gün vermişsin 13. gün verilmeliydi bugun verirsen haber ver muhtemelen bugunkü sonuç net bişey belli eder bize
yerleşme kanamasıdır o inşallah olmaz haberleri bizimlede paylaş11. Gün kan verdikten sonra minik bir kanama oldu ondan dolayı korktuk değerler düşüşe mi
Geçti acaba diyerek verdik ertesi gün . Ama değerlerde düşme olmamış henüz. Bundan sonra 48 saatte bir vereceğim inşallah. Kanama bir seferlik oldu geçti. Bu da kimysal olduğu konusunda işaret mi
Veriyor acaba
Rahmime benim kolposkopi cihazlarıyla dahi bakıldı rahim şeklime vs hepsine bakıldı. ama benim sorunum pıhtılaşmadan. 3 kimyasalımıda pıhtılasmadan kaybettim. 3 genimde pıhtılaşma bozukluğu var asıl benim kullanmam gerek kan sulandırıcıları. bunun ortası yükseği yok coğu doktor orta diyip gönderiyor 6 defa kimyasal yasayıp kan sulandırıcı basladığı icin 7. hamileliği sağlıklı ilerleyen bir arkadasımız vardı doktor 3. ayda bıraktırdı ilacı ve bebeğin kalbi durdu. bebek incelenmeye yollandı sebep kan pıhtılaşması… tecrübelerimize göre konusuyoruz. her doktor aynı seyı savunmuyor… rahim filmimde hic bir sorun olmamasına rağmen rahmime histereskopi ile cizik atmak isteyen doktorda buna bir örnek. bu tarz düsükleri tek doktorla ilerlemek cok yanlıs bu zaöana kadsr 6 doktor değiştim. en sn bitanesi kan sulandırıcı iğneye baslamayız dedi öğrenir öğrenmez suan gebeliğim iğnelerle devam ediyor keseyi bile göremedim 3 kimyasalımda simdi dün kalp atıslarını dinledik. ve hala baska doktorlar 3 ay sonra kan sulandırıcıyı kesmelisin diyor ama ben risk almayıp devam edeceğim. çünkü 3 genimde heterozigot var19 haftalik düsuk sonrasi 2 kez kimyasal ve 1 kez bos gebelik yasadigimi mesajimda belirttim zaten. Siz rahim filmi bile cekilmeden nasil eminsiniz rahminizde bir problem olmadigina , belki bir yapisiklik var , belki polip ya da miyom ya da rahminiz sekil itibari ile olması gereken gibi degil. Rahim sekli ve icerigi sizin belirttiginiz gibi benim rahmim de bir sey yok ben biliyorum ile aciklanamaz. Evet tüm testleri yaptirsin ama histereskopi bir ameliyat degil , ofis ortaminda dahi yapilan bir islem. "Yaptığınız araştırmalar sonucu" insanları yanlış bilgilendirip yonlendirmeyin lütfen. Kan sulandirici igneler icin tabi ki uzmanlar daha detayli bilirler fakat her hangi bir operasyon durumu neticesinde kanininiz akiskan olacağı icin hemen müdahale edilmeyebilir kan kesilmez çünkü, ya da ailede damar daralmasi sebebi ile pıhtı atmasi var ise (akciger , bacak , beyin , kalp krizi) bu gibi durumlarda alinan kan sulandiricinin birden bire damarlarda olusacak plaklarin yerinden sökülüp, olasi bir inme ya da kalp krizini tetikleme ihtilami de yasanabilir. Bu sebeple kan sulandırıcı igneler ilaclar hekim kontrolu altinda alinmasi gerekli.
Allaj sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin evladinizi inşallah
Çünkü artık 4 boyutlu ultrasonla rahim anomalileri anlaşılabiliyor. Umarım siz de rahim anomalisi yoktur ama o gereksiz dediğiniz ameliyatlar sayesinde bir çok sorun çözülüyor. T Y rahim perde gibi durumlar varsa hamile kalınsa nolacak çok yüksek ihtimalle düşük veya erken doğum olacak. Bir de kan sulandırıcıların gerçekten pıhtılaşma bozukluğu yoksa kanamaya sebep olduğunu okumuştum. Ve o iğnelerin dozlarının ayarlanması çok önemli. Doktor değiliz bu işin eğitimini almadık iki makale ile kan sulandırıcı kullanılmaz yapmayın sizin fikrinizi destekleyecek ve ilacı düzenleyecek bir doktor bulun
Rahmime benim kolposkopi cihazlarıyla dahi bakıldı rahim şeklime vs hepsine bakıldı. ama benim sorunum pıhtılaşmadan. 3 kimyasalımıda pıhtılasmadan kaybettim. 3 genimde pıhtılaşma bozukluğu var asıl benim kullanmam gerek kan sulandırıcıları. bunun ortası yükseği yok coğu doktor orta diyip gönderiyor 6 defa kimyasal yasayıp kan sulandırıcı basladığı icin 7. hamileliği sağlıklı ilerleyen bir arkadasımız vardı doktor 3. ayda bıraktırdı ilacı ve bebeğin kalbi durdu. bebek incelenmeye yollandı sebep kan pıhtılaşması… tecrübelerimize göre konusuyoruz. her doktor aynı seyı savunmuyor… rahim filmimde hic bir sorun olmamasına rağmen rahmime histereskopi ile cizik atmak isteyen doktorda buna bir örnek. bu tarz düsükleri tek doktorla ilerlemek cok yanlıs bu zaöana kadsr 6 doktor değiştim. en sn bitanesi kan sulandırıcı iğneye baslamayız dedi öğrenir öğrenmez suan gebeliğim iğnelerle devam ediyor keseyi bile göremedim 3 kimyasalımda simdi dün kalp atıslarını dinledik. ve hala baska doktorlar 3 ay sonra kan sulandırıcıyı kesmelisin diyor ama ben risk almayıp devam edeceğim. çünkü 3 genimde heterozigot varÇünkü artık 4 boyutlu ultrasonla rahim anomalileri anlaşılabiliyor. Umarım siz de rahim anomalisi yoktur ama o gereksiz dediğiniz ameliyatlar sayesinde bir çok sorun çözülüyor. T Y rahim perde gibi durumlar varsa hamile kalınsa nolacak çok yüksek ihtimalle düşük veya erken doğum olacak. Bir de kan sulandırıcıların gerçekten pıhtılaşma bozukluğu yoksa kanamaya sebep olduğunu okumuştum. Ve o iğnelerin dozlarının ayarlanması çok önemli. Doktor değiliz bu işin eğitimini almadık iki makale ile kan sulandırıcı kullanılmaz yapmayın sizin fikrinizi destekleyecek ve ilacı düzenleyecek bir doktor bulun
sizin sayamayacağınız kadar doktor dolaştım ben . kan pıhtılaşma testimde 3 mutasyon cıktı heterozigot kimse kafasına göre bisey kullanmıyor ama illa pıhtılasma olsun veya olmasın tüp bebekte bile önlem amaclı ilk 3 ay kan sulandırıcı iğneler vurulur bir zararı yoktur bebeğin daha iyi tutunmasını sağlar. Ben doktorumu buldım zaten bence siz kendinizi kesip bicecek doktorlarla calısmaya devam edin. neyi yapacağımı kimi bulacağımı size sormayacağım. sizden doktor fikri isteyen olmadı. senin aklının alamayacağı sayıda profesör doktorlarla calıstım ben. Yediğiniz herşey hormon koması soluduğunuz hava bile zehirliyken vurulduğumuz aşılardan sonra insanlarda pıhtılasma bozuklukları meydana geldi. farkında mısınız bilmiyorum ama herkes bebek düşürüyor hamile kalamayan bir cok insan var. benim demem su ki kendinizi kesip bictirmeden önce genetik test ve kan pıhtılasma testlerinizi yaptırın. heterozigot cıktı nasıl olsa düşük diyemeyiz sonucta yatkınlık bulunuyor . heterozigotu hic bir doktor önemsemez ama önemsenmeli…Çünkü artık 4 boyutlu ultrasonla rahim anomalileri anlaşılabiliyor. Umarım siz de rahim anomalisi yoktur ama o gereksiz dediğiniz ameliyatlar sayesinde bir çok sorun çözülüyor. T Y rahim perde gibi durumlar varsa hamile kalınsa nolacak çok yüksek ihtimalle düşük veya erken doğum olacak. Bir de kan sulandırıcıların gerçekten pıhtılaşma bozukluğu yoksa kanamaya sebep olduğunu okumuştum. Ve o iğnelerin dozlarının ayarlanması çok önemli. Doktor değiliz bu işin eğitimini almadık iki makale ile kan sulandırıcı kullanılmaz yapmayın sizin fikrinizi destekleyecek ve ilacı düzenleyecek bir doktor bulun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?