- 11 Aralık 2024
- 122
- 25
- 13
- 25
- Konu Sahibi melisxa yuksel
Dün verdiğim kan sonucu ile ilaçları bıraktık kimyasal gebelik miş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmıs olsunDün verdiğim kan sonucu ile ilaçları bıraktık kimyasal gebelik miş![]()
Allah yardımcın olsun kuzum bnde tüp bebekle iki kez ki yasal yaşadım umarım bir daha yaşamam embriyon var mı başkaDün verdiğim kan sonucu ile ilaçları bıraktık kimyasal gebelik miş![]()
Allah yardımcın olsun kuzum bnde tüp bebekle iki kez ki yasal yaşadım umarım bir daha yaşamam embriyon var mı başka
Yaşın kaç gençsen birz dinlen kimyasal çok zormş ilaçları bırakalı 4 gün oldu hala regl gelmedi bendenMalesef yok ve tekrar sıfırdan bu süreci yaşamak istemiyorum çok yoruldum gerçekten 4.kez deniyorum
Yaşın kaç gençsen birz dinlen kimyasal çok zormş ilaçları bırakalı 4 gün oldu hala regl gelmedi benden
Yaşın genç bencede dur artık 4 deneme bu yaşta oldukça fazla biraz akışa bırak ben 32 2. Denemem bıraktım valla bizden önemli değil yeter artık ilerde başımıza iş alcz bu kdar ilaçtan25 ama benim 4. Denemem sürekli horman kullandım artık yumurtalıklarım zarar görecek diye korkuyorum geçen sefer de adet olamadım ilaçla adet oldum çok zor ilaçlar kullanıyoruz gerçekten biraz ara vereceğim
Yaşın genç bencede dur artık 4 deneme bu yaşta oldukça fazla biraz akışa bırak ben 32 2. Denemem bıraktım valla bizden önemli değil yeter artık ilerde başımıza iş alcz bu kdar ilaçtan