Düşük beta hcg ile başlayan gebelikler

Kızlar bugün kan verdim 10.2 çıktı. İki gün önce 2,7 idi. Dün 5.3 şimdi de böyle . Ama kahverengi lekelenme başladı peçeteye sildiğimde gelen. Ama her silişte geliyor. Sizce yerleşme kanaması olma ihtimali var mı umudu kesmeli miyim?

Kızlar bugün kan verdim 10.2 çıktı. İki gün önce 2,7 idi. Dün 5.3 şimdi de böyle . Ama kahverengi lekelenme başladı peçeteye sildiğimde gelen. Ama her silişte geliyor. Sizce yerleşme kanaması olma ihtimali var mı umudu kesmeli miyim?
Güzel artmış aslında ama daha çok küçük bir değer olduğu için insan arada kalıyor.
Lekelenmeniz kanamaya dönerse kimyasal demektir o zaman.

Şimdi tekrar lavaboya gittim peçete tertemiz. Tek seferlikmiydi acaba ? Yerleşme olabilir mi ki hiç bilemedim ya.
bilmiyorum canım insallah gebesindir. 2 sefer kimyasal gecirdim bende. kahverengi ile baslayıp kanamaya döndü hepsi uzun sürdü ve cogu zaman sancılıydı.
insallah seninki yerlesmedir. icini ferah tut hayırlısı olsun

Kimyasallar genelde kaç gün sonra anlaşıldı
birinde kanamam vardı reglden cok kısa süre sonra baslamıstı yani ve sancılıydı doktora gittigimde beta baktı 11 cıktı kimyasal geciriyosun yuksek degerden düsmüs muhtemelen onun kanamasıdır dedi.
ikincide kendim ögrendim silik cizgi cıkınca 19 du 2 gün sonra tekrar kan verince 19 cıktı yine. bir haftaya da kanamam basladı

Şimdi tekrar lavaboya gittim peçete tertemiz. Tek seferlikmiydi acaba ? Yerleşme olabilir mi ki hiç bilemedim ya.
yerleşme olabilir. ben de o şekilde öğrendim. gün boyu sadece peçeteye kahverengi akıntı geldi. pazar günü akıntım başladı. dün kan verdim beta 500 çıktı. normalde bugün adet olmam gerekyordu.

birinde kanamam vardı reglden cok kısa süre sonra baslamıstı yani ve sancılıydı doktora gittigimde beta baktı 11 cıktı kimyasal geciriyosun yuksek degerden düsmüs muhtemelen onun kanamasıdır dedi.
ikincide kendim ögrendim silik cizgi cıkınca 19 du 2 gün sonra tekrar kan verince 19 cıktı yine. bir haftaya da kanamam basladı
Ben ctesi günü 27 ile öğrendim arttı değerlerim 90 354 oldu ama acaba hala kimyasal olma riski var mı ki

Valla işte en son bugün verdim. 17,5 olan. Bir süre artık vermeyeceğim . Ama şimdi peçeteye sümüksü kırmızı kan geldi sanırım tutunamıyor. Hep peçeteye geliyor ama bitmiyor da . Bugün de kırmızı gelmesi, kimyasala döneceğini gösteriyor bence

Valla işte en son bugün verdim. 17,5 olan. Bir süre artık vermeyeceğim . Ama şimdi peçeteye sümüksü kırmızı kan geldi sanırım tutunamıyor. Hep peçeteye geliyor ama bitmiyor da . Bugün de kırmızı gelmesi, kimyasala döneceğini gösteriyor bence
Tamam 5.2den sonra 2gün sonra 17.5 oluyor doğru mu beta artışınız düzenli. Gecikmeniz var mı?
Yani değişik mantık şimdiye kadar gergin verip şimdi birsüre vermemek.. 2 günde 1 hala takip edebilirsiniz.

Evet . 5 küsürden 17 küsür oldu. Ama kahverengi lekelenmem hala devam ediyor. Hiç bilmiyorum ki bu yerleşme kanaması kaç gün sürüyor ne zaman bitiyor. Kişiden kişiye de değişiyor . Pzt veririm bir daha bakalım hayırlısı

Back
X