• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimyasal gebelik

women56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
21
6
1
33
tüp bebek sonrasında değerim 88 di 3 gün sonra 15 e düştü kimyasal gebelik oluştu çikolata kistlerimden dolayı çok yoruldum 4.denemem bu kimyasal gebelikten sonra bebeği tutunan var mı?

Benim ilk tüp bebek denemem kimyasal ile sonuçlandı. Sonrasında 2. Denememde tuttu şükürler olsun. 33. Haftamızdayız. Darısı sizlere olsun

tüp bebek sonrasında değerim 88 di 3 gün sonra 15 e düştü kimyasal gebelik oluştu çikolata kistlerimden dolayı çok yoruldum 4.denemem bu kimyasal gebelikten sonra bebeği tutunan var mı?

Çikolata kistleri için tedavi uyguladınız mı?

Kimyasal olduğu nekadar sürede anlaşılıyo yada adet geçikmesinden nekadar sonra yada önce bilgi verirmisiniz

Back
X