- 30 Eylül 2014
- 577
- 836
- 303
bir kimyasal bir tane de 7 haftalık iken kalbi durduAslında direkt bu sonuclar degil kayıplar da sureci etkiliyor. Sizin var mı kaybınız? Varsa kac tane kacıncı haftalar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir kimyasal bir tane de 7 haftalık iken kalbi durduAslında direkt bu sonuclar degil kayıplar da sureci etkiliyor. Sizin var mı kaybınız? Varsa kac tane kacıncı haftalar?
Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için ve bilgilendirmeniz içinAa çok iyi. İki doktor takipliydim ben gebeliğimde. Ayda bir gel diyordu cunku doktorlar rutin takipte 1 ay cok uzun diye 2 haftada 1 birine 2 hafta sonra digerine gidiyordum benim de sigortam vardı ücretsiz diye bir ona bir ona gidip görüyordum kuşumuDoktorlarım Anadolu yakasında ikisi de. Biri Acıbadem Kartal da Doç. Dr. Halenur Bozdağ, diğeri Medicana Ataşehir de Prof. Dr. Ahmet Göçmen. İkisi de işinde çok iyidir ancak ben Halenur hocada doğum yaptım, sürece de onunla başladım. Öncelikli tavsiyem kendisidir.
Bu senaryoda bence de sonraki gebeliğinizde kullanmanız gerekiyor. Ancak bilgisine guvenmediginiz icinize sinmeyen doktorla ilerlemeyin. Sizin de bebeğinizin de geleceği hatta hayatı onların elinde cunku. Hepimizin öyle yani sadece sizin değil.bir kimyasal bir tane de 7 haftalık iken kalbi durdu
Çok teşekkürler güzel dualarınıza. Şu an öyle üst üste gelen kazalar belalar yasıyoruz ki belki duanız bize iyi gelir. :) Ahmet hoca bana da cok yakın icerenköy de oturuyorum. :)Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için ve bilgilendirmeniz içinAhmet beyi duymuştum ve bana çok yakın ama halenur hanımıda sizde duyuyorum ikisinide değerlendireceğim çok teşekkürler
hep iyiliklerle karşılasın inşallah
![]()
Allah yardımcınız olsun ve güzellikler sizi bulsunBu senaryoda bence de sonraki gebeliğinizde kullanmanız gerekiyor. Ancak bilgisine guvenmediginiz icinize sinmeyen doktorla ilerlemeyin. Sizin de bebeğinizin de geleceği hatta hayatı onların elinde cunku. Hepimizin öyle yani sadece sizin değil.
Çok teşekkürler güzel dualarınıza. Şu an öyle üst üste gelen kazalar belalar yasıyoruz ki belki duanız bize iyi gelir. :) Ahmet hoca bana da cok yakın icerenköy de oturuyorum. :)
Allah yardımcınız olsun ve güzellikler sizi bulsunBu senaryoda bence de sonraki gebeliğinizde kullanmanız gerekiyor. Ancak bilgisine guvenmediginiz icinize sinmeyen doktorla ilerlemeyin. Sizin de bebeğinizin de geleceği hatta hayatı onların elinde cunku. Hepimizin öyle yani sadece sizin değil.
Çok teşekkürler güzel dualarınıza. Şu an öyle üst üste gelen kazalar belalar yasıyoruz ki belki duanız bize iyi gelir. :) Ahmet hoca bana da cok yakın icerenköy de oturuyorum. :)
Merhaba, üçüncü kimyasalımı yaşıyorum coraspin 100 mg hap kullanmama rağmen. Genetik testimde sadece pıhtıya yatkınlık var dendi. Yani doktor çok gerekli görmezse iğne vermezmiş ne diyorsunuz bu durumaAllah yardımcınız olsun ve güzellikler sizi bulsun![]()
Valla şaşırdım coraspine rağmen böyle olmasına ben tam 4 kez yaşadım ve hala çare yok bir çare bulursak birbirimize haber edelim size de geçmiş olsunMerhaba, üçüncü kimyasalımı yaşıyorum coraspin 100 mg hap kullanmama rağmen. Genetik testimde sadece pıhtıya yatkınlık var dendi. Yani doktor çok gerekli görmezse iğne vermezmiş ne diyorsunuz bu duruma
Benim beta yükseldi yerleşme kanamasıymış o gelen ay şok vallaValla şaşırdım coraspine rağmen böyle olmasına ben tam 4 kez yaşadım ve hala çare yok bir çare bulursak birbirimize haber edelim size de geçmiş olsun![]()
Teşekkür ederim canım şimdi doktordan geliyorum. Alttan baktı minik kese gördü. Ama bi yandan da smr testi aldı. Bebeğe zararı olur mu dedim hayır dedi. Şu an bişe olursa diye içim içimi yiyorAy maşAllah canım dinlenin o zaman tutunmaya çalışıyor demek Allah tamamına erdirsin sağlıkla kolaylıkla inşAllah![]()
Olmaz inşAllah o yüzeysel alınan bir sürüntü diye biliyorum siz bol bol istirahat edin şimdiTeşekkür ederim canım şimdi doktordan geliyorum. Alttan baktı minik kese gördü. Ama bi yandan da smr testi aldı. Bebeğe zararı olur mu dedim hayır dedi. Şu an bişe olursa diye içim içimi yiyor
Çok teşekkür ederimOlmaz inşAllah o yüzeysel alınan bir sürüntü diye biliyorum siz bol bol istirahat edin şimdi![]()