• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik

RApunzel batan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Kizlar merhabalar ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim kanama ile attım değerim sıfırlandı test yaptım şimdi negatif çok teçrübesizim herkes diyoki hemen hamile kalırsın benim gibi olup hemen hamile kalan varmı acaba

Merhaba,
Bende aynı şekilde geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. 5+0 da kanamam başladı. Doktorum o kanamanın normal adet kabul edildiğini ve normal döngümün devam edeceğini korunmadan ilişkiye devam edebileceğimi söyledi.
Gerçektende dediği gibi oldu düşükten 11 gün sonra yumurtladım ve şuan tekrar hamileyim. Normalde 10 ila 11. gün yumurtlardım onda bile hiç bir gecikme olmadı ama 1 hafta ile 2 hafta arası kimyasal gebelik sonrası gecikme de yaşanabiliyormuş.

Merhaba,
Bende aynı şekilde geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. 5+0 da kanamam başladı. Doktorum o kanamanın normal adet kabul edildiğini ve normal döngümün devam edeceğini korunmadan ilişkiye devam edebileceğimi söyledi.
Gerçektende dediği gibi oldu düşükten 11 gün sonra yumurtladım ve şuan tekrar hamileyim. Normalde 10 ila 11. gün yumurtlardım onda bile hiç bir gecikme olmadı ama 1 hafta ile 2 hafta arası kimyasal gebelik sonrası gecikme de yaşanabiliyormuş.
Teşekkür ederim yorumunuz için en kısa zamanda bende hamile kalırım inşallah dua edin banada

Kişiden kişiye değişiyor bu benimde 5. Haftada kanamam basladı ekimde geçirdim kimyasal gebeliği 2 yumurtlama geçti üzerinden hala hamile kalamadım

Hamile kalsak kimyasal mı dış gebelik mi derdi kalmasak bi dert vallahi insallah sagsalim kucagımıza alırız
Gerçekten yıpratıcı bir süreç oluyor. Bu nedenden kaynaklı bu sefer erken test yapmayacağım dedim ama yine dayanamadım.

Ben kimyasal geçireli 1 yıl oldu tekrar hamile kalamadım.umarım sizin tez zamanda olur

Back
X