Herkese merhaba. Belki birilerine yardımı dokunur diye paylaşmak istedim. Normalde döngüm 28 gün, regl sürem ort 6 gün. Son adetim 1 Ocak’tı. O dönemki yumurtlama sürecini değerlendirdim. 23 Ocak itibariyle kahverengi akıntım başladı. Normalde regl öncesinde böyle bir şey yaşamamıştım. Yerleşme diye düşünüp gecikmeyi bekledim. 27 Ocak’ta reglim başlayınca üşütmeye bağlı akıntım olmuştur diye önemsedim. Normalde 2 Şubat’ta reglim bitmesi gerekirken 5’ine kadar kanamam devam edince kan verdim. 5 Şubat beta değerim 57.7 çıktı. Doktor 2 günde bir kanla takip istedi.
Sonrasındaki beta değerlerim
7’sinde 59.4,
9’unda 65,
10’unda 71.2,
12’sinde 62.7,
14’ünde 37.4,
19’unda ise 16.8 değer ile süreç netleşmiş oldu. 7 ve 9 Şubat’ta vajinal ultrason ile bakıldığı zaman dış gebelik olabileceğine dair bulgular olduğu söylendi ama net kararı kan testi verecek dediler. 14 Şubat’ta %95 kimyasal %5 ihtimalle de dış gebelik denilmişti. Bazen dış gebelikte beta değerinde iniş ve çıkışlar olabiliyormuş. Kanamamda 18’inde bitmişti, bugün itibariyle çok şükür süreç kimyasal olarak netleşti. İnsan bazen gitmesi için bile dua edebiliyormuş
2 hafta sonrasında tekrar kan vereceğim 0 değerini görmemiz gerekiyormuş.
5 ile 14’ü arasında psikolojik olarak kötü bir süreç yaşadım. Bir yanım hiç bağ kurmamama rağmen kayıp yaşarken bir yanım kendi sağlığım için sürecin bir an önce netleşmesini istiyordum. Eşimi ya çok seviyordum ya nefret edecek duruma geliyordum. Umarım hiç kimse yaşamaz ama olur da böyle bir süreçten geçen birisi bu yazıma denk gelirse korkma bipolar değilsin
Hormonların seni ele geçirmiş durumda ve söylediklerinden ve yaptıklarından sen mesul değilsin 
Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, hayırlı zamanda herkes sağlıkla, huzurla yavrusuna kavuşsun
Sonrasındaki beta değerlerim
7’sinde 59.4,
9’unda 65,
10’unda 71.2,
12’sinde 62.7,
14’ünde 37.4,
19’unda ise 16.8 değer ile süreç netleşmiş oldu. 7 ve 9 Şubat’ta vajinal ultrason ile bakıldığı zaman dış gebelik olabileceğine dair bulgular olduğu söylendi ama net kararı kan testi verecek dediler. 14 Şubat’ta %95 kimyasal %5 ihtimalle de dış gebelik denilmişti. Bazen dış gebelikte beta değerinde iniş ve çıkışlar olabiliyormuş. Kanamamda 18’inde bitmişti, bugün itibariyle çok şükür süreç kimyasal olarak netleşti. İnsan bazen gitmesi için bile dua edebiliyormuş
2 hafta sonrasında tekrar kan vereceğim 0 değerini görmemiz gerekiyormuş.
5 ile 14’ü arasında psikolojik olarak kötü bir süreç yaşadım. Bir yanım hiç bağ kurmamama rağmen kayıp yaşarken bir yanım kendi sağlığım için sürecin bir an önce netleşmesini istiyordum. Eşimi ya çok seviyordum ya nefret edecek duruma geliyordum. Umarım hiç kimse yaşamaz ama olur da böyle bir süreçten geçen birisi bu yazıma denk gelirse korkma bipolar değilsin
Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, hayırlı zamanda herkes sağlıkla, huzurla yavrusuna kavuşsun