- Konu Sahibi gamze_duru
-
cerol kusura bakma özel mesaj atamadım attığım mesajlarım 100 olması lazımmıs çok teşekkür ederim yaklasık 10 gun oldu benim adet kanaması gibiydi bişey anlamadım zaten ama benım adetım 3 gun suruyodu normalde yıne 3 gun yoğun geldı ama bugune kadar sureklı leke seklınde kanamam oluyo ekstra bi ağrı falan olmadı bende bastan çok korkmustum çok ağrılı geçirenler varmıs ama oyle olmadı yalnız senın anlayamadım ben değerlerin düşük ama gittikçe yukselmıs benım oyle değildi ilk yaptırdığımda 107 15 gun sonra yaptırdığımda 394 bi 10 gün sonra yaptırdığımda ise 83 e düşmütü aynı gun tekrar yaptırdığımda 53 tü dün tekrar doktora gittim kontrol amaçlı tekrar yaptı 0.93 çıktı senın değerlerin yukselıyo belkı geç dollenme olmus olabılır o yuzden baska doktorada git ben oyle yaptım içimi rahatlatmak ıçın en azından çunku insan ınanamıyo o kadar çok alıstırmısımkı kendımı çok uzuldum ama daha kotulerını dusundukkçe yınede kendını ıyı hıssedıyo ınsan sonra dun doktorumla tekrar gorustuğumde sebebını dordum sebebı yok dedı herkeste olabılıyo bu son zamanlardada çok fazla arttı dedı korkulacak bişey yok fakat 3 ay korun dedı dusuğun etkısı suruyo rahmın kendını toparlaması lazım dedı 3 ay sonunda tum testlerını yapıp hamıle kalırsan ıyı olur dedı eğer bu sure içindede hamıle kalırsam tekrar dusuk olma sansı yuksek oluyomus boyle işte benım hıkayem sakın uzme kendını gelen allahtan sağlıklı olmayan bebeği rahım atarmıs ben hep boyle tesellı ettım kendımı bılıyorum ınsan çok uzuluyo etrafımda boyle bişy yasayanda duymadım hiç derdımı anlatacak kımsede olmadı bende sureklı burdayım kımyasal gebelık dıye bı konu açtım gerçi cevap yazan olmadı ama gelısmelerı sureklı ordanda takıp edebılırsın belkı bişeyler yazan olur sanada çok geçmıs olsun dediğim gbı canım senın değerlerın yukselıyo hemen dusuk deme çok erken taırte oğrenmıs olabılırsın yada geç dollenme olmus olabılır kontrole gıt tekrar çunku hamıle olduğunda o tarz lekelenmelerde oluyomus bebekannenın rahmıne tutunuyo o zamanlaarda
inşallah canım geç dollenmedir ama pek zannetmiyorum.dr da geç döllenme bile olsa değerler 2 ye katlardı dedi.
sen mesela kan testlerini 10gun15 gun aralarla yaptırmışsın.
benım ki ilk regli olacağım gun 5 ocakta yaptırdım 35 çıktı 5 gun snra 10 ocakta 85 çıktı,12 ocakta 120 çıktı ,17 ocakta 170 çktı.yanı ben bunların hepsini 12 gun içinde yaptırdım.
belki sende benım gıbı 2-3 gun aralarda yaptırsan belki böyle artardı.
sana geçmiş olsun inşallah bende en kısa zamanda atarım vucudumdan.peki senden kahverengi lekelenmeler geldi mi geldikten kaç gun sonra regli oldun.dr.sana söktürücü ilaç falan vermişmiydi ben sordum gerek yok dedi ama kahverengi lekelenmeler 1 hafta oldu hala kanamam olmadı .
cuma gunu dr.kontrolum var.
dr.bu coğu kadının ilk gebeliğinde olabılecek bişeydir.eskiden beri çok olurmuş ama eskiden kan testleri çok yaygın olmadıgından kadınlar reglım geçikti derlermiş anlamazlarmış regli ile atarlarmış.
dr.çok ufak birşey görünüyor ama net değil dedi.sende ultrasonda bişey göründü mü.
canım inşallah sağlıkla yeni bebeklerimizi kucağımza alırız
canım ben 17 ocakta yaşadım ..değerim 247 idi hamileyim diye sevinirken sabak kasık ağrısı ve kanamayla doktora gittim testler falan derken imyasal gebelik oluşmuş ..doktor adet şeklinde atıcaksın dedi..17 ocaktan bugüne kadar kananam geldi bugün bitti gibi
inşallah canım geç dollenmedir ama pek zannetmiyorum.dr da geç döllenme bile olsa değerler 2 ye katlardı dedi.
sen mesela kan testlerini 10gun15 gun aralarla yaptırmışsın.
benım ki ilk regli olacağım gun 5 ocakta yaptırdım 35 çıktı 5 gun snra 10 ocakta 85 çıktı,12 ocakta 120 çıktı ,17 ocakta 170 çktı.yanı ben bunların hepsini 12 gun içinde yaptırdım.
belki sende benım gıbı 2-3 gun aralarda yaptırsan belki böyle artardı.
sana geçmiş olsun inşallah bende en kısa zamanda atarım vucudumdan.peki senden kahverengi lekelenmeler geldi mi geldikten kaç gun sonra regli oldun.dr.sana söktürücü ilaç falan vermişmiydi ben sordum gerek yok dedi ama kahverengi lekelenmeler 1 hafta oldu hala kanamam olmadı .
cuma gunu dr.kontrolum var.
dr.bu coğu kadının ilk gebeliğinde olabılecek bişeydir.eskiden beri çok olurmuş ama eskiden kan testleri çok yaygın olmadıgından kadınlar reglım geçikti derlermiş anlamazlarmış regli ile atarlarmış.
dr.çok ufak birşey görünüyor ama net değil dedi.sende ultrasonda bişey göründü mü.
canım inşallah sağlıkla yeni bebeklerimizi kucağımza alırız
gamze hala kanamam gelmedi cnm ya ne zaman gelecek gelip bitsin biran önce
Bende 20 ekimde kimyasal gebelik geçirdim ve hala bekliyorum. Benim kanamam 10 gün kadar sürdü ve o günden beri sürekli kontrole gidiyorum. Kanamam bittikten sonra 2 adet görmemi bekledik. O zamana kadar korunduk. Gecen ay yumurta takıbı yapıldı. Hic bir problem yok ama hala hamıle degılım. carsamba rahim filmi cekilecek. Bakalım hayırlısı dıyoruz artık.
Kimyasal gebelik bize bebeğimiz olabileceğini gösterdi ama benimle aynı ay hamile kalıp hamileliği devam edenleri görünce çok üzülüyorum.
Kimyasal gebelik geçiren arkadaşlara tavsiyem iyi bir doktor bulup onun kontrolünde bu işe devam etmeleri. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırız
canım bu kadar sıkıntı yapma kendıne soyledığıne gore daha çok yenı hamılesın sonra ben kımyasal gebelık yasadığımı öğrenınce ınanmayıp baska bı doktora gıtmıstım şimdi hatırlamıyorum testın ama doktor betadan baska bı test daha yaptırmıstı o testtede 1.5 sonuç çıktı bu teste gore çocuğun yasamıyo dedı sen baska doktorada gıt belkı baska bısey soyler yada doktoruna soyle sanada yapsın onu belkı yasıyodur bebeğin hem çok kuçuk bişy gordum demıs doktor benım hiç bişey gorememıstı kı ben 6 haftalık hamıleydım sakın ol sakın sıkıntı yapma vardır bı hayır
canım bu kadar sıkıntı yapma kendıne soyledığıne gore daha çok yenı hamılesın sonra ben kımyasal gebelık yasadığımı öğrenınce ınanmayıp baska bı doktora gıtmıstım şimdi hatırlamıyorum testın ama doktor betadan baska bı test daha yaptırmıstı o testtede 1.5 sonuç çıktı bu teste gore çocuğun yasamıyo dedı sen baska doktorada gıt belkı baska bısey soyler yada doktoruna soyle sanada yapsın onu belkı yasıyodur bebeğin hem çok kuçuk bişy gordum demıs doktor benım hiç bişey gorememıstı kı ben 6 haftalık hamıleydım sakın ol sakın sıkıntı yapma vardır bı hayır
özele mesaj atamadım,zor bir durum canım senin için muakkak ama kısmet böyleymiş,kanama için bıraz beklemen gerekebilir ama, ben iki defa yaşadım ikisindede kese görünmedi, bhcg ikisindede 200 e kadar cıktı ikincisinde artık doktora bıle gıtmeden anladım tekrar düşeceğini ve Son adet tarihinden sonra hesapladıgımda 41. günde kanamam cok basladı ve attı vücut, bıraz ağrısı adett sancısına göre daha fazla olabiliyor ama en azından doğal seleksiyon kürtaja gerek olmaması daha iyi birşey, üzme sakın kendini ben son düşükten 3 ay sonra sımdı yıne hamıleyım corasprın ıcıyorum kanı sulandırmak için belkıde ihtyacım olan buydu meğer, çok kişinin başına gelen bır durum maalesef, içini ferah tut enazında hamile kalabiliyoruz umarım en kısa zamanda kavusurz bebeklerımıze
özele mesaj atamadım,zor bir durum canım senin için muakkak ama kısmet böyleymiş,kanama için bıraz beklemen gerekebilir ama, ben iki defa yaşadım ikisindede kese görünmedi, bhcg ikisindede 200 e kadar cıktı ikincisinde artık doktora bıle gıtmeden anladım tekrar düşeceğini ve Son adet tarihinden sonra hesapladıgımda 41. günde kanamam cok basladı ve attı vücut, bıraz ağrısı adett sancısına göre daha fazla olabiliyor ama en azından doğal seleksiyon kürtaja gerek olmaması daha iyi birşey, üzme sakın kendini ben son düşükten 3 ay sonra sımdı yıne hamıleyım corasprın ıcıyorum kanı sulandırmak için belkıde ihtyacım olan buydu meğer, çok kişinin başına gelen bır durum maalesef, içini ferah tut enazında hamile kalabiliyoruz umarım en kısa zamanda kavusurz bebeklerımıze
çok teşekkür ederim canım ınsallah allh sağlıkla kucağına almayı nasıp eder aynen en azından bı operasyon geçirmedık buna sukur doktor 3 ay korunmam gerektiğini söyledi etkısı surebılır dıye ama ya benım kanamam hala devam edıyo bu kadar uzun surermı ayın 10 unda basladı hala az az gelıyo korkuyorum tekrar doktora gıtsemmı acaba
bencede cnm en azında dr.telefon ac yada mail at sor gelmem gerekli mi normal mı dıye.
benım hala gelmedı
bugün hiç gelmedi bitti herhalde artık senin daha gelmedimi daha düşük olmamıs senın baska bi doktora gıttınmı belkı kurtarılma sansı vardır canım
hala gelmedi cnm yarın doktora kontrolum var bakalım ne diyecek.
hep kahverengi arada siyah akıntı ufak parça gibi geliyor
buarada bgun kan testı yaptırdım 700 çıktı gecen hafta 170 çıkmıştı gittikçe duşmesı gerekmez mı neden yukseliyor anlamadım.yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?