• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimyasal gebelik

cok sevindiw canım sorun olmazsa ne zaman düşük yaptın ve kaçıncı gunler beraber oldunuz biz gun aşırı denıyoruz ama yumurtlamayı bılmeyınce kotu ne yazıkkı

cok sevindiw canım sorun olmazsa ne zaman düşük yaptın ve kaçıncı gunler beraber oldunuz biz gun aşırı denıyoruz ama yumurtlamayı bılmeyınce kotu ne yazıkkı

cnm 26 mayısta düşük yapmaya başlamıştım.. 29 mayısta doktora gittimprolaktin hafif yüksekti onun için ilaç yazdırdım bir de folik asit yazdırdım. 29 mayıstan beri agnucaston kullandım hayıt tohumu ilacı işte. yumurtlama akıntım bu ay daha fazla geldi faydası olduğunu o zaman anladım. düşük yaptığım ay ki yumurtlama akıntım yok denecek kadar azdı. ve de yumurta sanırım küçüktü. ovulasyon testi aldım. 9 haziran yumurtlama günümdü. bugün ayın 25 i oldu işte..2 hazirandan itibaren gün aşırı ilişkiye girdik.. sanırım bu ay başarılı olduk. Allah sonucunu da hayırlı mutlu eylesin inş..

cnm 26 mayısta düşük yapmaya başlamıştım.. 29 mayısta doktora gittimprolaktin hafif yüksekti onun için ilaç yazdırdım bir de folik asit yazdırdım. 29 mayıstan beri agnucaston kullandım hayıt tohumu ilacı işte. yumurtlama akıntım bu ay daha fazla geldi faydası olduğunu o zaman anladım. düşük yaptığım ay ki yumurtlama akıntım yok denecek kadar azdı. ve de yumurta sanırım küçüktü. ovulasyon testi aldım. 9 haziran yumurtlama günümdü. bugün ayın 25 i oldu işte..2 hazirandan itibaren gün aşırı ilişkiye girdik.. sanırım bu ay başarılı olduk. Allah sonucunu da hayırlı mutlu eylesin inş..

15 gün sonra yumurtlaman olmuş o zaman yumurtlama tarihi değişmiyor. bu ay inşallah bende tuttururum daha adetime çok var 5 temmuz gibi görünüyor hesabıma göre 10 gün nasıl geçer bilemiyorum oğlumda hiç böyle olmamıştı hemen hamile kalmıştım bu düşükten sonra ne zor hamile kalınıyormuş diye şaşırıyorum vallahi :D sen güzel haberlerini vermeye devam et seni takip ediyorum merakla bekliyorum.

15 gün sonra yumurtlaman olmuş o zaman yumurtlama tarihi değişmiyor. bu ay inşallah bende tuttururum daha adetime çok var 5 temmuz gibi görünüyor hesabıma göre 10 gün nasıl geçer bilemiyorum oğlumda hiç böyle olmamıştı hemen hamile kalmıştım bu düşükten sonra ne zor hamile kalınıyormuş diye şaşırıyorum vallahi :D sen güzel haberlerini vermeye devam et seni takip ediyorum merakla bekliyorum.

inş cnm yarın kan testi yaptıracağım. inşallah iyi bir değer çıkar :)

dort gun once hamıle oldugumu ogrendım.ck sevındım ama degerlerım dusuktu.doktor tekrar test yaptr dedı 26,64 den ıkı gun sonra 18,12 ye dustu.doktor kımyasal gebelık dedı.dun ıtıbarıyle kanamam basladı.normalden daha fazla agrı oluyormus.hayırlısı demekten baska care kalmıyor.zaten kalıtelı sperm olamadıgı ıcın tutanamıyor.allah korusun ozurlu de olabılır.dun cok kotu oldum uzuldum nıye bole oldu dıe ama allaha sıgınmaktan baska yapacagım bır sey yok.her seyın hayırlısı.bol bol dua edın kızlar.allah sızı duyar ve dogru zamanda olur.

slm kızlar bende 2013 mart ayında adetim geçikince test yaptırdım 61,2 çıkmıştı dr bekleyelim 10 gün dedi ama 5 gün sonra tekrar ettim testi bu kez 19,3 çıktı bende anladım bebişimin gittiğini:( üzerinden 6 ay geçti ama hala güzel haber alamadım artık bu ay dr ilaç verdi şmdi bu ay sonucunu bekliyorum inşallah umutlarım boşa çıkmaz:(

Bnde su an kimyasal gebelik geciriyorum
Fakat normal regl gibi seyrediyor agrim yokk
Kisiden kisiye degisir bu durum

Kizlar ben 20 Kasım'da adet oldum 21 Kasım'da dogum kontrol hapına basladim bir hafta kadar sonra bıraktım.biraktiktan sonra bir hafta daha kanamam devam etti.sanirim Aralık 3 gibi kanamam tamamen bitmiş oldu.tabi bu arada tum dengem şaştı.dun idrar ve kan testi yaptım ikisi de pozitif cikti.bana mantık dışı geldi ve korktum.sizce gebe miyim yoksa ilacın etkisiyle kimyasal gebe miyim:(

merhaba kızlar
Adet gecikmesinin ertesi gunu idrar testinde ,hemen beliren ,ancak kontr l cizgisi kadar koyu olmasa da acik pembe cizgiyi gordum.ertesi gun testi tekrarladim daha da koyulasti cizgi .gecikmenin 4.gunu kan testi yaptirdim degerim 5.62 cikti.ertesi gunde regl oldum zaten.bu yasadigim kimyasal gebelik midir?gebelik olmasA kan da 5,62 gibi bir deger cikar mi ,0 larda olmasi gerekmez mi?ve idrar testlerim de pozitifti silik cizgi falan da degil bariz ackk pembe cizgiler 3 testte de.internetten bi dr sordum,bence kimyasal gebelik degil kan degriniz dusuk cikmis yazmis.zaten gecikmenin 5. Gunu regl oldum 4. Gunu test yaptirdim deger bu yuzden dusuk cikmistir saniyorum,belki onceki gunlrrde daha yuksekti.cok arastirdim bu konuyu su an kanamam oldugu icin dr da gidemiyorum.

Canım sen büyük ihtimal kimyasal gebelik geçirmişsin sıkma canını ben de geçen ay yaşadım inşallah tez zamanda hamile kalırız

bende sizlerdenim arkadaşlar dün öğrendim bende kimyasal gebelik geçirdiğimi ve çok üzüldüm ilk hamileliğim olduğu için ne sevinç nede büyük bir üzüntü farklı bir his :19: anlam veremedim :26: inşallah bebek isteyen tüm arkadaşlar en kısa zamanda sağlıkla ve hayırlısıyla bizlerde hamiş oluruz ve mutlu güzel haberleri veririz :emir_bebek::nazar::49::34:

Merhaba arkadaşlar bende kimyasal gebelik geçirdim geçen ay 10 gün sürdü kanamam bu ay regl 1gün gecikti kimyasaldan sonra gecikiyor mu acaba test yaptım idrar testim negatif :(

Merhaba arkadaşlar bende kimyasal gebelik geçirdim geçen ay 10 gün sürdü kanamam bu ay regl 1gün gecikti kimyasaldan sonra gecikiyor mu acaba test yaptım idrar testim negatif :(

kimyasal gebelikten sonra reglı gecikiyor dıyolar. bende şuan geçiriyorum

Back
X