Çok iyi anlıyorum. Mart-Nisan gibi eşimle artık bebek sahibi olabileceğimize karar verdik ve kendimizi rahat bıraktık. Mayıs ayında adetim gecikince belki olabilirim dedim ama üzerine düşünmedim bile. Zaten yurtdışına çıkmamız gerekiyordu bir hafta için. Orada o kadar strese girdim ki, çok garip ağrılı kanamam başladı uçağa bineceğimiz gün. Dönüşümün ertesi günü doktora gittik ve hamile olduğumu fakat testleri tekrarlamamız gerektiğini öğrendim. Sonrası ise malum son. Bebeğimi kaybettim fakat rahim duvarım çok kalınlaştığı için ve doktorumun dış gebelik gibi şüpheleri olduğu için kürtaj oldum.
Sonrasında ise o kadar çok bebek sahibi olmak istedim ki anlatamam. İlişki yasaktı sonrasında ise 1 süre korunmamız gerekiyordu, derken 47 gün falan adet göremeyince doktora gittim. Tarlusal kullandım. Bir hafta sonra falan çok yoğun adet gördüm. Doktorlarımdan biri doğum kontrol hapına başlayalım kistini yok edelim dedi. Diğeri ise büyük ihtimal soğan kürü uyguladığım için kistin tamamen yok olmuş normal, korunmadan devam edebilirsin dedi ve diğerini dinlemeye karar verdim. Fakat yine 3 Ağustos'tan beri adet görmedim. Eylül 11'de doktora gittim ve herhangi bir kist ya da anormallik görmedi. Fakat verdiğiğim kan örneğinde ki ihtimal dahi vermedi aslında, hcg değerim çok düşük olduğundan ya da bir şekilde hamile olma ihtimalime karşılık progestan verdi. 7 gün sabah akşam kullan bittikten sonra en fazla 10 gün içinde adetin gelmezse tekrar görüşelim dedi.
Bugün 7. günüm ve ben bir şekilde endişeliyim. Hamile isem bir an önce öğrenip rahatlamak, değilsem de adetim hemen gelsin istiyorum..
Senin progestan sonrası hemen gelmiş miydi? Kusura bakma, yaşadıklarımı tamamen anlattım, belki daha doğru bir cevap alabilirim düşüncesiyle.
Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun, senin adına sevindim. :)