kimyasal gebelik

yusufiliz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
19
3
3
34
Arkadaşlar yardim edin kimyasal gebelik yasadim 4 ay önce halen hamile kalamadim

aynısı bende de var canım bende nisan ayında kimyasal yaşadım ama malesef halen beklemedeyim inş bizde en yakın zamanda hamile kalırız
2 senedir olmuo DİE zaten piskoljim tamamen bozuldu bide kimyasal gebelik yasasinca iyice kotu oldum bende halen bekliyorum ama yok

2 senedir olmuo DİE zaten piskoljim tamamen bozuldu bide kimyasal gebelik yasasinca iyice kotu oldum bende halen bekliyorum ama yok
benimde aynı canım 2 senedir olmuyor canım demekki zamanı var daha diyorum ama bu aralar iyice kafaya takmaya başladım.tedavi falan görüyor musunuz yokda akışına mı bıraktınız. Allah en kısa zamanda bebişlerimize kavuştursun inş bizi

Ben 1. Senem dolduğu zaman gittim doktora bi problemin yok dedi. Sonra kimyasaldan sonra bidaha gittim hamile kalabiliosun sorun yapma beyninden cikart dedi. Beklicem artik xnm ya allah ne zaman verirse artik tedavilik bi sorun yok allaha şükür.

çok şükür bak ne güzel sorun yok kafaya çok takma dicem ama insan yapamıyor malesef...birde yumurtlama günlerini takip ediyor musun ? ben bu aralar öle yapıyorum

çok şükür bak ne güzel sorun yok kafaya çok takma dicem ama insan yapamıyor malesef...birde yumurtlama günlerini takip ediyor musun ? ben bu aralar öle yapıyorum

Evet takip ediyorum cnm dun âdet oldum gene bi aglamalar falan eşim yapma böyle allaha şükür derdimiz yok dio ama elde değil işte sen ne kadarlik evlisin yas kac

Benim yumurtlama dönemim adetimden 14. Güne denk gelio adetim 28 günde gelio hic aksamaz asla
Bazıları daha erken bazıları daha geç yumurtlar ama adetleri yine de 28 günde bir olur... Ovulasyon a girmek istemezsen en azından ateşini ölcerek yumurta takibi yapabilirsin canim... Şahsen ben hem ovulasyon hem ateş takibi yaptım hamile kaldığım ay... Rabbim en kisa zamanda nasip etsin..ama en önemlisi kafanın rahat olması..zor ama bir şeylerle kafanı dağıtarak meşgul olmaya çalış..

Onlari nasil yapicam ateşi yada ovaloyonu

Onlari nasil yapicam ateşi yada ovaloyonu
İnternete yazarsan bir sürü site çıkar...
Ovulasyon hamilelik testi gibi kitlerden oluşur... İnternette ucuz bir fiyata satılıyor...
Ateş yöntemi ise sabah 7 civari yataktan kalkmadan dijital olcerle dil altından yapılıyor... Ateşinin birden düşmesi yumurtanin catlamasi ertesi gün tekrar çıkması Catladigi anlamina geliyor...atesim adet dönemine kadar yüksek seyretmeye devam edip adet günü de yüksek olursa hamile olma ihtimalin yüksek... Bunlari netten Arastiruygula derim... Iİnan faydasi çok... Hem zevkli de oluyor.

bende ilk geçen ay denedim çocuk sahibi olmayı kimyasal gebelik oldu.gerçekten çok üzülmüştüm.artık umudum bu ay.bende çikolata kisti var ama yok sayıyorum onu.yokmuş gibi davranıyorum

kimyasal gebelik diye üzülüyoruz ama bir yandan da umut verici.doktorununda dediği gibi en azından yumurtanın oluşması ve çatlamasında sorunumuz yok demek ki

bende ilk geçen ay denedim çocuk sahibi olmayı kimyasal gebelik oldu.gerçekten çok üzülmüştüm.artık umudum bu ay.bende çikolata kisti var ama yok sayıyorum onu.yokmuş gibi davranıyorum

Gerçekten çok zor bi durum o kadar zaman bekle hamile CIK sonra kimyasal densin zor topladim kendimi allah büyük

kimyasal gebelik diye üzülüyoruz ama bir yandan da umut verici.doktorununda dediği gibi en azından yumurtanın oluşması ve çatlamasında sorunumuz yok demek ki

Evet benim doktorum da bana öyle dedi hamile kalabiliosun sorun yapma dedi ama ister istemez zor bi donem

var.eczanelerde satılıyor.markasına gore değişiyor fiyatı.yanlış hatırlamıyorsam 20 tl civarındaydı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…