Kimyasal gebelik??

nisa_25

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
6
0
Merhaba hanimlar, kimyasal gebelik kanamasi illaki kahve rengi mi olunca kimyasal oluyor normal kanama geciren varmi ??

Merhaba hanimlar, kimyasal gebelik kanamasi illaki kahve rengi mi olunca kimyasal oluyor normal kanama geciren varmi ??
Adet gecikmesi sanılıyor bir hafta 10 gün içinde normal adet gibi oluyon ben iki kez kimyasal gebelik yaşadım ikincisi bu hafta oldu bu sabah kalktım ve kanamam vardi bir haftalık adet gecikmesi oldu bhcg yaptim 8.13 hamilelik var dedi hemşire ama bu sabah sonlandı yine

Yaklaşık 2 hafta önce yaşadım bende ilk defa kanama şeklinde bhcg 22 çıktı bayram sonu kese görmeyi umuyodum ertesi gün kanamam oldu. Sağlıklı bi evladım var çok şükür ikinciyi istiyodul nasip... Peki kimyasal gebelik sonrası adet döngüsü nasıl oluyo bide sağlıklı bir gebelik yaşanıyor mu hemen?

bende on gün önce yaşadım adetimden 12 gün önce kanamam oldu ben puregon ve çatlatma iğnesi kullanmıştım ç i 12 gün sonra açık pembe renginde gelen bi kanamam oldu sonra kahverengiye dönüştü vede çok sancım oldu doktora dedim yerleşme kanmasımıdır diye yok ara adettir dedi bende adet oldum diye test yapmamıştım sonra serum taktı ayrıca enfeksyion var die bir sürü antibiyotik kullandım sonra sancım daha da arttı evde test yaptım pozitif çıktı hemen gittim ama düşük riskin var dedi 2 gün sonra ise daha da arttı sancım gittim betam düşmüş kimyasal gebelik dedi :KK43: şu anda ne yapacağımı bilmiyorum adetim ne zaman olur ne zaman dzene girer hiç bişey bilmiyorum çok üzgünüm :KK43:

X