Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet kızlar once bebegim tutundu diye sevindim simdi ise kocaman bi boşluktayım. Kimyasal gebelik yaşamışım. Hcg cok düştü 15 cıktı 160tı en son. Ağrım yok. Kanamam yok. Doktor kanama başlar dedi. Napıcam kızlar
Evet kızlar once bebegim tutundu diye sevindim simdi ise kocaman bi boşluktayım. Kimyasal gebelik yaşamışım. Hcg cok düştü 15 cıktı 160tı en son. Ağrım yok. Kanamam yok. Doktor kanama başlar dedi. Napıcam kızlar
canım çok üzüldüm ama kimysal gebelikten sonraki gebelikler çok sağlıklı oluyormuş...sağlıklı gebelik olsa değerlerin düşmezdi öyle düşün...ilerde sağlıksız bir bebek sahibi olabilirdin o yüzden iyi tarafından bak...tekrar denersiniz...kimysal gebelik yaşayıp sonrasında sağlıklı gebelikleri olan çok arkadaşım var...