Kimyasal gebelikte kanama adet gecikmesinin kaçıncı günü başladı

mlk230923

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
30
5
1
23
Kimyasal gebelik yaşayan varsa adet gecikmesinin kaçıncı günü kanamanız başladı nasıl oldu kanama miktarı

Benim ki 9 .günüm de başladı 🥲 bugün
Uzun sürebilir korkmayın ilk 3/4 gün yoğun gelip sonrasında azalabilir bende bir düşük yaptım 7. Gün hafif kanama 9. Gün yoğun kanama oldu 2 gün hastanede yattım 10 gün boyunca sürdü 4 gün çok yoğundu pıhtılar geliyordu içim sökülüyor sanmıştım sonra bir an da azalmaya başladı 9. Gün lekelendim 10 da tamamen kesildi hiç üzülmeyin düşükten sonra ki gebelik sağlıklı olur genellikle kısa sürede de hamile kalınır doktorlar 2 ay ama önermiyor hamile kalınmasını ben düşükten 3/4 ay sonra hamile kaldım şuan çok sağlıklı hayırlısı olsun inşallah sizin içinde 🤲🏻🌸

Yaaa 🥹 tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşaallah 🤲🏼. Benim doktorum korunmana gerek yok dedi ama ben bir ay ara vermek istiyorum.ilk gebeliğimdi yine aynı olur diye korkuyorum

Yaaa 🥹 tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşaallah 🤲🏼. Benim doktorum korunmana gerek yok dedi ama ben bir ay ara vermek istiyorum.ilk gebeliğimdi yine aynı olur diye korkuyorum
Aminn inşallah 🥹🤲🏻 bencede en güzeli 1 ay korunun rahim kendini temizlesin yenilesin ki bir sonra ki gebeliğe hazır hale gelsin en azından 1 kere adet görüp sonrasında yapsanız daha iyi güzel haberler almanız dileğiyle 🌸🫶🏻

Back
X