Tüp bebek tedavisi ile olduğu içinDaha bugünün kan testi çıkmadan hemen kimyasalı yapıştırmışsınız pozitifi gördükten sonra neden tekrar evde gebelik testi yapıp karşılaştırdınız durduk yere vesvese yapar belki su içme durumlarından dolayı veya testle allakalı bir durumdur bilemeyiz bence kendinizi bu kadar strese sokmayın sakin olun bugün kan verin yükselmişse 2 gün sonra da verin her şey Allahtan.
Bu arada yerleşme kanaması görmüş olabilirsiniz bu iyiye işaret.
Fitil neden kullanıyorsunuz daha düşük tehlikesi var mı yok mu o da belli değil hemen fitil kullanmayı doktor mu istedi?
Hayırlı sonuçlar alacağınızı düşünüyorum Rabbim çabanızı boşa çıkarmasın bence sağlıklı gebelik yerleşme de gelmiş olumlu düşünün olumlu hayal edinTüp bebek tedavisi ile olduğu için
Amin inşallahHayırlı sonuçlar alacağınızı düşünüyorum Rabbim çabanızı boşa çıkarmasın bence sağlıklı gebelik yerleşme de gelmiş olumlu düşünün olumlu hayal edin
Hadi bakalım bende çok merak ettimAmin inşallahyazdım merkeze de şimdi arayacaklarmis ne diyecekler bekliyorum
Daha aramadilar arayınca yazacağım mutlakaHadi bakalım bende çok merak ettim
Bugun 2. Test günum olduğu için doktor hiç bir yorum yapmadı tekrar test ver ona göre konuşalım dedi. Bir de coraspin bırak dedi.Daha aramadilar arayınca yazacağım mutlaka
Tabi kan testi 2 günde bir verilmesi lazım doğru sonuç vermesi içinBugün
Bugun 2. Test günum olduğu için doktor hiç bir yorum yapmadı tekrar test ver ona göre konuşalım dedi. Bir de coraspin bırak dedi.
Değerim 360 geldi şükür bir daha ister mi bilmiyorumTabi kan testi 2 günde bir verilmesi lazım doğru sonuç vermesi için
Dünkü değer miDeğerim 360 geldi şükür bir daha ister mi bilmiyorum
EvetDünkü değer mi
Gayet güzel artmış bu arada maşallah
Evet 2 katından fazla ben de çok sevindimGayet güzel artmış bu arada maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?