• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelikten ne kadar sonra hamile kaldınız? Nasıl sonuçlandı? önerileriniz nelerdir?

Arkadaşlar merhaba ben Nisan ayında kimyasal gebelik yaşadım doktorum kanaman kesilince korunma dedi ama 1 adet gördüm üzerine doktorum da prowomen diye bir ilaç verdi onu kullan dedi benim gibi olan var mı acaba kaç ay sonra hamile kaldınız

İlk denememizde bende kimyasal gebelik yaşamıştım. Sonra araştırdım genellikle kimyasal gebelikten sonra kısa süre içinde hamile kalınıyormuş zaten. bu durum sağlıklı olduğunun hamile kalmanın mümkün olduğunun bir göstergesiymiş aynı zamanda. 2 ay sonrada hamile kaldım zaten.
İlk denememizde bende kimyasal gebelik yaşamıştım. Sonra araştırdım genellikle kimyasal gebelikten sonra kısa süre içinde hamile kalınıyormuş zaten. bu durum sağlıklı olduğunun hamile kalmanın mümkün olduğunun bir göstergesiymiş aynı zamanda. 2 ay sonrada hamile kaldım zaten.
tüp bebek mi geçirdiniz kimyasal da acaba

Back
X