Kimyasal gebelikten sonra adetim 15 gün gecikti

Ojesever

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2021
54
19
18
28
Merhaba arkadaşlar Eylül ayında kimyasal gebelik geçirdim, doktor kimyasal olduğunu anlamadan önce 4 kez iğne vurdu düşük riskinden dolayı, o zamandan beri hala adet olmadım şuan 15 gün gecikti. Kimyasal gebelik olduğu için korunmadık. Bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Vücudun farklı şeyler yaşadı normal olarak kimyasal bile olsa hamilelik için rahimde, beyinde hazırlandı ve kullandığın iğnelerin mutlaka adetine etkisi olmuştur 3 aya kadar adetinde düzelme olmazsa bence mutlaka doktora gidin

Benim adet düzenimi baya bozdu kimyalsal 40gune bir adet oluyodum biara hormon tahlil yaptr prolaktin hafif yüksekti halada kalamadim hamile

Kimyasal gebelilten sonra adet görmeden hamile kaldım bi test yapsaydınız

Bu ay nasip olursa gidicem kontrol amaçlı inşallah bir sorun yoktur

Bende eylül ayında kimyasal gebelik geçirdim ekim reglim gelmeden önce vücudum aynı hamile gibi belirtiler verdi regim de 3 gün gecikti ama hamile değildim yaşadığınız gecikme çok normal bence.

Bende eylül ayında kimyasal gebelik geçirdim ekim reglim gelmeden önce vücudum aynı hamile gibi belirtiler verdi regim de 3 gün gecikti ama hamile değildim yaşadığınız gecikme çok normal bence.
Yok zaten herhangi bir belirtim yok benim, hatta adet söktürücü kullansammı diye düşünüyorum

1bucuk gun surdu bıtti smdı adetımı beklıcem
Normal regly gibi oluyor bir farkı yok sadece biraz daha ağrılı pihtili geliyor çok az sürmüş normal adetim 6 gün falan sürer benim aynı şekilde bitmişti kanama süresi sizin çok az olmuş bu kadar erken bitmesi

Benim normal adetm 3 gun surer kanamam az olurdu bu sefer kanama fazla agrısız ve cok oldu baya pıhtı geldi ve rengi beyazdı pıhtının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…