Kimyasal gebelilten sonra adet görmeden hamile kaldım bi test yapsaydınızMerhaba arkadaşlar Eylül ayında kimyasal gebelik geçirdim, doktor kimyasal olduğunu anlamadan önce 4 kez iğne vurdu düşük riskinden dolayı, o zamandan beri hala adet olmadım şuan 15 gün gecikti. Kimyasal gebelik olduğu için korunmadık. Bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu ay nasip olursa gidicem kontrol amaçlı inşallah bir sorun yokturVücudun farklı şeyler yaşadı normal olarak kimyasal bile olsa hamilelik için rahimde, beyinde hazırlandı ve kullandığın iğnelerin mutlaka adetine etkisi olmuştur 3 aya kadar adetinde düzelme olmazsa bence mutlaka doktora
Bu ay gitmeyi düşünüyorum Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallahBenim adet düzenimi baya bozdu kimyalsal 40gune bir adet oluyodum biara hormon tahlil yaptr prolaktin hafif yüksekti halada kalamadim hamile
Aa ne kadar güzel, keşke benimde öyle olsa. Test yapmadım henüz. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallahKimyasal gebelilten sonra adet görmeden hamile kaldım bi test yapsaydınız
Amin inşallahAa ne kadar güzel, keşke benimde öyle olsa. Test yapmadım henüz. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Bende eylül ayında kimyasal gebelik geçirdim ekim reglim gelmeden önce vücudum aynı hamile gibi belirtiler verdi regim de 3 gün gecikti ama hamile değildim yaşadığınız gecikme çok normal bence.Merhaba arkadaşlar Eylül ayında kimyasal gebelik geçirdim, doktor kimyasal olduğunu anlamadan önce 4 kez iğne vurdu düşük riskinden dolayı, o zamandan beri hala adet olmadım şuan 15 gün gecikti. Kimyasal gebelik olduğu için korunmadık. Bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yok zaten herhangi bir belirtim yok benim, hatta adet söktürücü kullansammı diye düşünüyorumBende eylül ayında kimyasal gebelik geçirdim ekim reglim gelmeden önce vücudum aynı hamile gibi belirtiler verdi regim de 3 gün gecikti ama hamile değildim yaşadığınız gecikme çok normal bence.
Hayır kullanma nolur nolmaz genedeYok zaten herhangi bir belirtim yok benim, hatta adet söktürücü kullansammı diye düşünüyorum
İnşallah yokturBu ay nasip olursa gidicem kontrol amaçlı inşallah bir sorun yoktur
Bnde şuan adet olmadım kmyasal yasıyorum betam sıfırlanmadı daha adet olmadan olabılıomu vucut o bos keseyı napıo acabaKimyasal gebelilten sonra adet görmeden hamile kaldım bi test yapsaydınız
Bnde şuan adet olmadım kmyasal yasıyorum betam sıfırlanmadı daha adet olmadan olabılıomu vucut o bos keseyı napıo acabaKimyasal gebelilten sonra adet görmeden hamile kaldım bi test yapsaydınız
Kimyasaldan sonra kanaman olması lazım adetle beraber atılıyorBnde şuan adet olmadım kmyasal yasıyorum betam sıfırlanmadı daha adet olmadan olabılıomu vucut o bos keseyı napıo acaba
Bugün basladı kanama normalden daha fazla oluyorKimyasaldan sonra kanaman olması lazım adetle beraber atılıyor
Biraz fazla oluyor evetBugün basladı kanama normalden daha fazla oluyor
1bucuk gun surdu bıtti smdı adetımı beklıcemBiraz fazla oluyor evet
Normal regly gibi oluyor bir farkı yok sadece biraz daha ağrılı pihtili geliyor çok az sürmüş normal adetim 6 gün falan sürer benim aynı şekilde bitmişti kanama süresi sizin çok az olmuş bu kadar erken bitmesi1bucuk gun surdu bıtti smdı adetımı beklıcem
Benim normal adetm 3 gun surer kanamam az olurdu bu sefer kanama fazla agrısız ve cok oldu baya pıhtı geldi ve rengi beyazdı pıhtınınNormal regly gibi oluyor bir farkı yok sadece biraz daha ağrılı pihtili geliyor çok az sürmüş normal adetim 6 gün falan sürer benim aynı şekilde bitmişti kanama süresi sizin çok az olmuş bu kadar erken bitmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?