Bende kendime söz vermiştim dayanamadım kimyasalla sonuçlandı belki düşük ilacı falan içmem gerekir erkenden önlem alırım diye bakmıştımCanım öncelikle geçmiş olsun. Umarım beta değerin kat kat artar ve sağlıkla kucağına alırsın bebişiniBiliyorsun ki En güzel sonucu kasetlerden değilde kan testi vererek öğrenirsin. Bende 8 şubatta kimyasal gebelik geçirdim beta değerim istenen düzeyde artmıyordu. Bu ayki adetimi bekliyorum bende ama gecikme olsa bile hemen yaptırmıycam test. Bu sefer erkenden öğrenince strese giriyor insan
Yok kuzum daha dün öğrendim zaten hamile olduğumu kan testi 48 çıktı. Yarın tekrar kan vereceğim artıp artmadığına bakacazÖzür dilerim incitmek istemem ama buda mı kimyasal oldu canım
Durumunuz ne oldu acaba sağlıklı artış gorebildiniz miKızlar ben geçen ay şubatta kimyasal gebelik geçirdim adet günümde 80 değerle öğrenmiştim 1 hafta sonra düşük yaptım
Bu ay tekrar hamile olduğumu öğrendim adet göremeden:) mutluyum ama korkuyorum çünkü dün adet olmam gereken gündü değerim 48 çıktı.
Ama adetime 11 gün kala yumurtlama oldu kimyasaldan dolayı şaştı sanırım. Hissedip ilişkiye girmiştik ne olur ne olmaz diye. Adete 4 gün kala testler çok silikti gün gün belirginleşti. Acaba yeni olduğu için mi yoksa yine mi kimyasal ? Fotoğraf ekledim adete 4 gün kala kaset testlerin çizgileri
Evet canım ilk değer 48 iki gün sonra 221 iki gün sonra 554Durumunuz ne oldu acaba sağlıklı artış gorebildiniz mi
Darısı bana ve tüm isteyenlere inşallahEvet canım ilk değer 48 iki gün sonra 221 iki gün sonra 554
AminnnnnnDarısı bana ve tüm isteyenlere inşallah
Ya maşallahhh sağlıkla gelsin inşallahEvet canım ilk değer 48 iki gün sonra 221 iki gün sonra 554
Mide bulantım şöyle oluyo mesela yerde bi kıl saç bir şey görsem su içesim varsa bile içemiyorum şu an karın ağrım çok oluyor özellikle akşamları yarın tekrar kan vereceğim dış gebelikten korkuyorum keseyi görmeden rahatlamicam sanırım. İnşallah sende de gebelik vardırYa maşallahhh sağlıkla gelsin inşallahbenimde lekelenme oldu 6 martta. Devamı gelmedi hala. Umarıl benimde gebelik durumum vardır bu sefer. Sizin mide bulantılarınız oluyor mu. Benim sabah ve akşam aşırı bulanıyor. Geçen ayki gebeliğimde de aynısı olmuştu çok bulanıyordu sabahlara kadar uyuyamadığım bile oluyordu. Bu ayda aynı belirtiler kimyasal olur diye test vermekten kaçıyorum
Merhaba ben de 22 subatta kimyasal gebelik düştüğü yasadım, şimdi 22 mart batı bekliyorum inşallah ben de güzel bir müjde alırım yumurtlamadan beri adet gibi agrılarım varKızlar ben geçen ay şubatta kimyasal gebelik geçirdim adet günümde 80 değerle öğrenmiştim 1 hafta sonra düşük yaptım
Bu ay tekrar hamile olduğumu öğrendim adet göremeden:) mutluyum ama korkuyorum çünkü dün adet olmam gereken gündü değerim 48 çıktı.
Ama adetime 11 gün kala yumurtlama oldu kimyasaldan dolayı şaştı sanırım. Hissedip ilişkiye girmiştik ne olur ne olmaz diye. Adete 4 gün kala testler çok silikti gün gün belirginleşti. Acaba yeni olduğu için mi yoksa yine mi kimyasal ? Fotoğraf ekledim adete 4 gün kala kaset testlerin çizgileri
Çok geçmiş olsunKızlar ben geçen ay şubatta kimyasal gebelik geçirdim adet günümde 80 değerle öğrenmiştim 1 hafta sonra düşük yaptım
Benimde şu an kimyasal gebelik netleşti aktif kanamam başlamadı umarım bende hemen arkasından kalırım mutlaka haber verin olur mu insan güzel örnekler oldukça mutlu oluyorBende şuan kimyasal gebelik geçiriyorum henüz kanamam olmadı ama kimyasal gebelik netleşti diyebilirim. Bunları okudukça umut oluyo umarım bende hemen arkasından sağlıklı gebelik yaşarım. Allah isteyen herkese nasip etsin
Benimde kanamam başladı canım dün. Bugun çok büyük bir pıhtı geldi normal adette düşen pıhtıdan çok daha büyük ve kalındı. Umarım tekrar yaşamayız ve bir sonraki gebeliğimiz sağlıklı olurBenimde şu an kimyasal gebelik netleşti aktif kanamam başlamadı umarım bende hemen arkasından kalırım mutlaka haber verin olur mu insan güzel örnekler oldukça mutlu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?