- 11 Ekim 2023
- 186
- 118
- 23
Hayır ecopirin 150mg kan sulandırıcı hapMerhaba acaba bebe aspirinmi bu hap.dediginiz kendi kendime baslayabiliiyim tavsiyeniz varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır ecopirin 150mg kan sulandırıcı hapMerhaba acaba bebe aspirinmi bu hap.dediginiz kendi kendime baslayabiliiyim tavsiyeniz varmi
Ya çok sevindim çok güzel artmışKizlar gün beta HCG verdim 230 çıktı adetime daha 2 gun vardı iyimi sizce
Bende 19 aralıkta kimyasal kanaması geçirdim umurım bende hamile kalırımKizlar gün beta HCG verdim 230 çıktı adetime daha 2 gun vardı iyimi sizce
Bende 19 aralıkta kimyasal kanaması geçirdim umurım bende hamile kalırım![]()
Ben adet günü 10 ile öğrendim sonra iki güne bir iki katı oldu ortalama bir hafta sonrasınada kanamam geldiBetan kaçtı ilk ogrendiginde canim
Benim de öyle değeriniz kacken inmeye başladı sonrası için korundunuzmuBen adet günü 10 ile öğrendim sonra iki güne bir iki katı oldu ortalama bir hafta sonrasınada kanamam geldi
Benim düzenli artıyordu sonra 1200 deyken düşme yaşandı siz korundunuzmu peki ben korubcaktim ama korunmadim bir kere sadece ondada olurmu bilelmemGeçmiş olsun canim bende bilmiyorum bu gebeligim nasil olacak benimde kimyasalda 1700 e kadar yükselmisti ama düştü sonra suanda sana tekrar dene yada deneme diyemem benimki belli olsun da ondan sonra sende düşünürsün
80 lerden geri düştü korunmadım ama şumurtlamayı değerlendirmedimde akışa bıraktımBenim de öyle değeriniz kacken inmeye başladı sonrası için korundunuzmu
sonucunuz ne oldu acaba :/Bende ekimde kimyasal gebelik geçirdim kasımda tekrar gebe kaldım normal olarak 7 hafta 3 olması gerekirken bebeğe göre 6 hafta 4 gün oluyor dün doktora gittim Kese gelişmiyor kalp atışı yok cuma günü gel dedi kalp atışı yoksa düşük olur dedi ve çok. Üzülüyorum aynı şeyi tekrar yaşamaktan çok korkuyorum
Anladım bu ilk defami oluyor benim sürekli böyle düşük kürtaj falan 3 tane var ama bilmiyorum bir tanede günüm geçti80 lerden geri düştü korunmadım ama şumurtlamayı değerlendirmedimde akışa bıraktım
sonucunuz ne oldu acaba