Kimyasal gebelikten sonra hamile kaldım

huzurluKADN

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2025
1
0
1
30
Kızlar ümidinizi asla kaybetmeyin ben bir buçuk yıllık evliyim evliliğimden altı ay sonra çocuk yapmaya karar verdim hemen olur diye düşünüyordum tabii.ben de o sürece girdim ve neredeyse 7 ay kadar çocuğum olmadı sonrasında kimyasal gebelik geçirdim kimyasal gebelikten üç ay sonra da hamile olduğumu öğrendim. Bu süreçte ovulasyon testleri kullandım bunu kullanmanızı tavsiye ederim çünkü yumurtlama dönemlerini onunla daha kolay takip ettiğimi düşünüyorum ve yarın bebeğimi görmeye gideceğim..

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben de bu hafta kimyasal gebelik geçirdim sanırım. Kanamadan 2 gün önce hafif lekelenmem oldu 3. Günde çok yoğun ve açık pembe kanamam oldu pıhtılı bir şekilde sonrasında azalarak 7. Günde tamamden bitti. Sizde de böyle mi olmuştu

Evet öyle oluyor on güne kadar sürüyor kanama ama son günler lekelenme tarzı oluyor çok geçmiş olsun yeni döngü yeni umut diyelim

Teşekkür ederim ne kadar süre sonra tekrar denenmeli doktorum birşey söylemedi de bana
Bünyeye bağlı mesela düşüğün bir ayağı içerde olur derler hemen hamile kalanda var bir süre kalamayanda o bünyene bağlı birde kürtajdan sonra üç ay korunun diyolar ama sende kürtajlık durum olmadığı için rahat olabilirsin belki bir ay korun o da içinin rahat etmesi için ama ben hiç korunmamıştım korun da dememişti doktor

Ya evet bende okumuştum birkaç yerde korunmadan devam edicem umarım olur :) doktorum bana yumurta güçlendirici vitamin verdi onu kullanıyorum. Siz kullanmış mıydınız

Ya evet bende okumuştum birkaç yerde korunmadan devam edicem umarım olur :) doktorum bana yumurta güçlendirici vitamin verdi onu kullanıyorum. Siz kullanmış mıydınız
Ya aslında benimki karışık deprem zamanına denk geldi konteynerda kaldım iki sene o yüzden eve çıkana kadar uğraşmadım açıkçası şimdi de polikistik varmış yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi verdi bekliyorum bakalım

Bende de varmış polikistik yeni öğrendim bende. Ama bundan 3 ay önce ultrasonla kontrol ettiğinde bi sorun yok demişti. Geçen hafta alttan muane de polikistik var dedi demek ki görünmemiş ultrason da

Bende de varmış polikistik yeni öğrendim bende. Ama bundan 3 ay önce ultrasonla kontrol ettiğinde bi sorun yok demişti. Geçen hafta alttan muane de polikistik var dedi demek ki görünmemiş ultrason da
Hayır hayır bir ayda bile olabiliyor dedi çok ilginç gerçekten kilo vermemiz lazım bide benim kan pıhtılaşması var mutlaka ama mutlaka genetik test yaptır devlette bedava zaten ikinci de de hüsrana uğrama gerçekten doktorlar ilkinde böyle olabiliyor diyor ama bende iki tane kimyasal oldu keşke ilkinde yaptırsaydım

Aa bilmiyodum. Bana bir de miyop var dedi hatta ailede var mı diye sordu yok diye biliyorum bende. Peki bu genetik testinin sonucuna göre neler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…